Kulturna razmjena studenata

Bivši sudionici Work and Travela USA predstavljaju program na Građevinskom i arhitektonskom fakultetu

New York City

Puno je studenata već počelo razmišljati o tome gdje će raditi ovog ljeta. Ako vas zanima malo drugačiji program kojim možete putovati po slavnom SAD-u, usput zaraditi i upoznati hrpu zanimljivih ljudi, Work and Travel, koji će se predstaviti u Osijeku, oduševit će vas.

U utorak, 15. siječnja, od 17:00 do 19:00 održat će se prezentacija programa Work and Travel USA na Građevinskom i arhitektonskom fakultetu u Osijeku (učionica 0.4). Agencija Sunčana vura poziva sve redovite studente koji su željni avantura da se pridruže događaju, možda će ih potaknuti da se prijave na ovaj fantastičan program, ako ispunjavaju sve uvjete.

Za događaj je agencija pripremila razne priče studenata koji su sudjelovali u programu. Ukoliko planirate raditi ovog ljeta, no to želite, za promjenu, iskusiti u inozemstvu, svakako se pridružite.

Work and Travel USA je međunarodni program razmjene studenata koji omogućuje studentima iz cijelog svijeta da rade i putuju u Sjedinjenim Američkim Državama tijekom ljetnih mjeseci. Američka vlada predstavila ga je kao program kulturne razmjene kojem je cilj studente iz svih krajeva svijeta upoznati s američkom kulturom i načinom života te im omogućiti susrete i upoznavanje s američkim studentima.

Uz navedeno, program pomaže sudionicima da usavrše engleski jezik. A mnogi koji su ga iskusili vole reći da je ljeto koje su proveli u SAD-u radeći i putujući bilo najbolje u njihovu životu. 

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

Putovanje i rad u SAD-u

Ljeto u Americi

Informativno druženje: putovanja, nova poznanstva i studentsko radno iskustvo u SAD-u

Work&Travel USA popularni je program koji studentima omogućuje sezonski rad u SAD-u. Sve detalje o ovoj avanturi na druženju u Slavonskom Brodu ispričat će Monika Nikolaš koja ju je triput proživjela.

Isto

Rezultat putovanja Ivana Bertoka

„10 000 milja Amerikom” – prva knjiga o iskustvima s Work and Travel programa

Ivan Bertok magistar je edukacije fizike i informatike te je nedavno u Đakovu promovirao svoju prvu knjigu naslova „10 000 milja Amerikom”. U djelu opisuje svoja iskustva s putovanja Amerikom u sklopu Work and Travel programa, i to s ciljem poticanja studenata da se odvaže na takav korak.

Izabran novi Nacionalni odbor ESN-a Hrvatska

Izabran novi Nacionalni odbor ESN-a Hrvatska

Studenti volontiranjem žele pokazati koliko je Hrvatska potrebna Europi

Novoizabrani Nacionalni odbor ESN-a Hrvatska želi ohrabriti mlade da pruže priliku volontiranju koje će ih osloboditi straha od koraka u nepoznato te im pokazati da mogu biti promjena koju žele vidjeti u svom društvu i svijetu.

studenti na okupu

Život u stranoj zemlji

Boravak u inozemstvu može poboljšati vaš način razmišljanja

Ako još uvijek niste sigurni trebate li otići na studentsku razmjenu ili na stručnu praksu u stranu zemlju, donosimo nekoliko razloga koji će vas uvjeriti da je to ispravan korak.

ESN Zagreb

"National Boards Meeting"

Hrvatska opravdala priznanje druge najbolje ESN zemlje u Europi

"National Boards Meeting" održan je od 24. do 27. studenoga na zagrebačkom Arhitektonskom fakultetu. Na događaj je stiglo 60 gostiju iz 39 zemalja članica ESN-a.