Predavanje i diskusija u Sveučilišnom centru Varaždin

Bivši studenti Sveučilišta Sjever govore o budućnosti (vizualnih) komunikacija

Agencija 404

Alumni Sveučilišta Sjever koji danas rade u agenciji 404 govorit će o svom profesionalnom putu, ali i o tome kako kreativno (ne)komunicirati pred svima zainteresiranima u prostorijama Sveučilišnog centra Varaždin.

U organizaciji Odjela za multimediju, ekonomiju i odnose s javnostima Sveučilišta Sjever, a u suradnji s digitalnom agencijom 404, organiziraju se predavanje i panel-diskusija pod zajedničkim nazivom Industrija 4.0: Budućnost (vizualnih) komunikacija u kojima će sudjelovati alumni Sveučilišta Sjever. Svoja iskustva rada u području digitalnih komunikacija podijelit će u petak, 25. siječnja 2019, u 18 sati u prostorijama Sveučilišnog centra Varaždin.

Uvodno predavanje, u kojem će vlastitim i projektima svjetskih agencija prikazati Kako kreativno (ne)komunicirati, održat će Fran Mubrin, bivši student Sveučilišta Sjever i kreativni direktor u agenciji 404. Glavni fokus u radu posvećuje vođenju tima, kreiranju inovativnih proizvoda i ideja za novu generaciju brendova i usluga. Vođen strašću, njeguje holistički pristup pri stvaranju ideja iza kojih stoji priča, dizajn i tehnologija. Dvije godine zaredom proglašen je najboljim mladim kreativcem na prestižnom natjecanju Croatia Young Lions te je predstavljao Hrvatsku u Cannesu na međunarodnom natjecanju kreativaca.

U nastavku će mu se pridružiti još petero bivših studenata Sveučilišta – Jakov Košćak, Nikola Županić, Petar Božić, Marija Balen i Nino Plevnjak – koji će kratkom panel-raspravom pod nazivom Kako smo sa Sjevera došli u vodeću hrvatsku digitalnu agenciju predstaviti što rade i kakav je bio njihov profesionalni put od Sjevera do 404. 

Predavanje i panel-diskusija otvoreni su za sve zainteresirane. 

Komentari na članak

Vezani članci

zadnje predavanje

Na Odjelu za kroatistiku

Zadarski studenti profesoru Liscu pripremili posebno iznenađenje

Kako bi obilježili posljednje predavanje legendarnog zadarskog profesora Josipa Lisca, studenti su ga iznenadili poklonom, a on njih četrdesetak počastio u obližnjem kafiću.

Razgovor za posao

Profesionalna orijentacija

Poslovi za ljude koji ne vole ljude

Donosimo popis poslova koji su najviše plaćeni, a istovremeno čuvaju radnike od suvišnog doticaja s drugim ljudima.

Miroslav Zrnčević; Maraton karijera

Miroslav Zrnčević na Maratonu karijera

„Na fakultetima ljudi nisu dovoljno upućeni i potrebna im je jasnija ideja o tome što dalje”

Nakon otvorenja ovogodišnjeg Maratona karijera predavanjem na Fakultetu političkih znanosti, studente je oduševilo izlaganje Miroslava Zrnčevića, test-vozača u Rimac Automobilima. Svojom je pričom zabavio i oduševio prisutne studente te ih potaknuo na sudjelovanje u raznim studentskim projektima.

Predavanje na Sveučilištu o robotima iz Japana

Predavanje i demonstracija

Roboti iz Japana stižu u Split

Želite uživo vidjeti robote? Dođite 7. ožujka u Sveučilišnu knjižnicu u Splitu, poslušajte predavanje koje će održati prof. Takahashi i sudjelujte u njegovoj demonstraciji robota.

HSA

Kombinacija predavanja i interaktivnih radionica

HSA organizira dvodnevni projekt namijenjen studentima koji edukaciju nastavljaju u inozemstvu

Organizacijom ovoga projekta želi se na opušten, prijateljski i koristan način studentima proširiti vidike i potaknuti ih na prijave za dodatne oblike edukacije u inozemstvu.