Predavanje i diskusija u Sveučilišnom centru Varaždin

Bivši studenti Sveučilišta Sjever govore o budućnosti (vizualnih) komunikacija

Agencija 404

Alumni Sveučilišta Sjever koji danas rade u agenciji 404 govorit će o svom profesionalnom putu, ali i o tome kako kreativno (ne)komunicirati pred svima zainteresiranima u prostorijama Sveučilišnog centra Varaždin.

U organizaciji Odjela za multimediju, ekonomiju i odnose s javnostima Sveučilišta Sjever, a u suradnji s digitalnom agencijom 404, organiziraju se predavanje i panel-diskusija pod zajedničkim nazivom Industrija 4.0: Budućnost (vizualnih) komunikacija u kojima će sudjelovati alumni Sveučilišta Sjever. Svoja iskustva rada u području digitalnih komunikacija podijelit će u petak, 25. siječnja 2019, u 18 sati u prostorijama Sveučilišnog centra Varaždin.

Uvodno predavanje, u kojem će vlastitim i projektima svjetskih agencija prikazati Kako kreativno (ne)komunicirati, održat će Fran Mubrin, bivši student Sveučilišta Sjever i kreativni direktor u agenciji 404. Glavni fokus u radu posvećuje vođenju tima, kreiranju inovativnih proizvoda i ideja za novu generaciju brendova i usluga. Vođen strašću, njeguje holistički pristup pri stvaranju ideja iza kojih stoji priča, dizajn i tehnologija. Dvije godine zaredom proglašen je najboljim mladim kreativcem na prestižnom natjecanju Croatia Young Lions te je predstavljao Hrvatsku u Cannesu na međunarodnom natjecanju kreativaca.

U nastavku će mu se pridružiti još petero bivših studenata Sveučilišta – Jakov Košćak, Nikola Županić, Petar Božić, Marija Balen i Nino Plevnjak – koji će kratkom panel-raspravom pod nazivom Kako smo sa Sjevera došli u vodeću hrvatsku digitalnu agenciju predstaviti što rade i kakav je bio njihov profesionalni put od Sjevera do 404. 

Predavanje i panel-diskusija otvoreni su za sve zainteresirane. 

Komentari na članak

Vezani članci

stres

Predavanje u Klubu mladih Split

Stručni savjeti za preživljavanje stresnih ispitnih rokova

– Dođite na naše predavanje gdje ćete naučiti kako ublažiti ili spriječiti negativne stresne reakcije koje iz njih proizlaze. – pozivaju stručne predavačice.

travelling

Predavanja Dijane Habjan

Otkrijte kako putovati uz minimalne troškove

Ako vas zanima kako možete ovo ljeto isplanirati svoje putovanje, otiđite na predavanje u Knjižnicu Dugave po nekoliko savjeta.

Sveučilište Sjever

Gostujuće predavanje u Sveučilišnom centru Koprivnica

Poslušajte koje nedostatke poslovnog novinarstva pronalazi Ante Gavranović

Ante Gavranović smatra da poslovnom novinarstvu nedostaje stručno znanje financijske tržišne politike. O tome će govoriti 10. svibnja u Sveučilišnom centru Koprivnica.

Camilla Lucerna

Kulturna događanja u Osijeku

Camilla Lucerna i (ne)poznate žene na Filozofskom fakultetu

Na Filozofskom fakultetu u Osijeku postavlja se izložba koja se bavi životom i radom istaknute zagrebačke germanistice i slavistice, spisateljice i pedagoginje Camille Lucerne. A povodom njenog zatvaranja, održat će se i predavanje o Osječankama koje su obogatile matičnu društvenu sredinu.

Knjižnica Hrvatskih studija

„Put do Sveučilišta"

Hrvatski studiji organiziraju okrugli stol na temu iskustava studenata s invaliditetom

„Put do Sveučilišta – iskustva i poteškoće osoba s invaliditetom u sustavu visokog obrazovanja" naziv je okruglog stola koji će se održati 12. ožujka na Hrvatskim studijima.