Sajam obrazovanja

BHV Education tim dovodi inozemne institucije za ostvarenje vaše globalne karijere

Djevojka u vlaku

Fakulteti i škole jezika iz Velike Britanije, Švedske, Švicarske i Bugarske stižu na sajam obrazovanja u Zagrebu, u organizaciji BHV Educationa.

U punom su jeku prijave na studij, na tečajeve jezika i ostale programe diljem Europe i šire, a BHV Education organizira još jedan sajam obrazovanja u inozemstvu pod nazivom Study & Work Abroad Education Fair. Održat će se u subotu, 25. ožujka od 10 do 18 sati u hotelu Sheraton (Ulica kneza Borne 2, Zagreb). Sudjelovat će fakulteti i škole jezika iz Velike Britanije, Švedske, Švicarske i Bugarske.

Velika Britanija, čiji obrazovni sustav u Europi glasi kao najbolji u Europi, omogućava hrvatskim studentima pokrivanje troškova školarine uz potporu kredita britanske vlade za preddiplomske i diplomske programe. Osim toga, studenti za vrijeme studija mogu raditi te tako sebi i roditeljima olakšati financijski dio studiranja.

Ono što će svakako obradovati sve mlade željne širenja perspektive je činjenica da, uz Dansku, i Švedska nudi besplatan studij studentima zemalja članica EU. Kao i u Velikoj Britaniji, studenti uz studij mogu raditi kako bi pokrili troškove života, a Švedska drži visoku poziciju na ljestvici inovacija, kvalitete života te mogućnostima koje pruža internacionalnim studentima.

U samom srcu Švicarske, kolijevke svjetskog turizma, Hotel and Tourism Management Institut (HTMi) našim studentima nudi stipendije koje pokrivaju 40 posto iznosa školarine. Osim što će budući menadžeri imati priliku naučiti sva znanja relevantna za ovo područje od najvećih stručnjaka u tom području, svake će godine odrađivati praksu u svjetskim hotelskim lancima te pritom zarađivati više od 2 000 švicarskih franaka.

Možda vam je poznato da se najbolje, ali i najskuplje kulinarske škole nalaze u Francuskoj i Švicarskoj, no ne morate izdvojiti pravo bogatstvo ako želite postati svjetski poznat chef restorana s Michelinovom zvjezdicom. Renomirana kulinarska akademija u glavnom gradu Bugarske svojim studentima nudi dvogodišnji program pod vodstvom vrhunskih stručnjaka u kulinarskoj industriji kao i pristup vrhunski opremljenim laboratorijima.

Jeste li čuli uzrečicu Onoliko vrijediš koliko jezika govoriš? U današnjem globaliziranom svijetu, znanje stranih jezika zaista je jedna od ključnih prednosti koju možete imati pred drugim kandidatima – bilo za upis na fakultet, zaposlenje ili napredak u karijeri. Naučite svjetske jezike među izvornim govornicima i budite u prednosti.

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane koji se žele informirati svojim mogućnostima i na licu mjesta razgovarati s predstavnicima inozemnih institucija, kao i BHV Education timom. Prijave su još uvijek u tijeku, a uz stručno vodstvo i profesionalnu orijentaciju na dobrom ste putu prema ostvarenju svoje buduće globalne karijere.

Komentari na članak

Vezani članci

Reboot Infogamer

„Reboot Infogamer 2014.”

Najveći sajam videoigara u Zagrebu

Veliki izdavači videoigara, kao i indie studiji, predstavit će se ove godine na duplo većem Reboot Infogameru.

Australska zastava

Ponuda natječaja

Otvoreni natječaji za PhD školarine

U slučaju da izbor padne na nastavak školovanja, odlučili smo vam izdvojiti nekoliko otvorenih natječaja za PhD školarine. Bacite oko, možda se tu krije odgovor na vaše pitanje.

Krakov, Poljska

BHV Education

Informirajte se o aktualnim obrazovnim programima u inozemstvu i profesionalnoj orijentaciji

Povodom obljetnice 20 godina uspješnog djelovanja BHV Education održat će prezentaciju u tri grada o aktualnim obrazovnim programima u inozemstvu i profesionalnoj orijentaciji u Hrvatskoj.

Božićni sajam - Zagreb

Advent diljem Europe

FOTO: Božićni sajmovi u Europi koje biste trebali posjetiti

Lista božićnih sajmova u Europi koje biste trebali posjetiti. Za bolji dojam, pogledajte mini fotogaleriju ovih sajmova.

Knjižara

Mediteranski festival knjige

Najveći sajam knjiga u Splitu odvijat će se tijekom 5 dana na 4 pozornice

Posjetite najveći dalmatinski sajam knjiga u Splitu koji treću godinu zaredom priprema mnoštvo kvalitetne literature, promocije knjiga, susrete s autorima i još mnogo toga.