Proljetne edukacije

BEST Zagreb prima prijave za stručne seminare u nekom od europskih gradova

Isto

Do 24. studenog zaprimaju se prijave za proljetne stručne seminare diljem Europe. Dodatne informacije o njima moguće je dobiti i na kratkim predavanjima koje BEST Zagreb organizira na FER-u 14. i 21. studenog.

BEST Zagreb otvorio je prijave za stručne seminare koji će se ovog proljeća odvijati u nekoliko europskih gradova, a u čijem će sklopu studenti Sveučilišta u Zagrebu moći pristupiti obrazovanju na sasvim novoj razini kroz interaktivna predavanja koja nude sveučilišta diljem Europe i uz to posjetiti mnogobrojne tvrtke u njihovu području zanimanja.

Stručni seminari namijenjeni su u prvom redu studentima tehničkih i tehnoloških fakulteta, a njihov je popis dostupan na poveznici. Održavat će se od početka ožujka do početka lipnja 2020. godine. 

Prijave za sudjelovanje traju do 24. studenog 2019. Upute za njihovo obavljanje nalaze se na službenoj stranici Udruge

Za one koji žele dobiti još informacija i koje zanimaju iskustva ljudi koji su već pohađali seminar BEST organizira kratka predavanja. Održat će se na FER-u 14. i 21. studenog u 19 sati. 

BEST Zagreb, podsjetimo, volonterska je i neprofitna udruga koja je već 20 godina prisutna u Zagrebu. Dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja okuplja studente tehnoloških i tehničkih fakulteta s 96 sveučilišta iz 34 zemlje Europe s ciljem njihova uključivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska natjecanja.

Komentari na članak

Vezani članci

Ispunjavanje obrazaca

Pripreme za Erasmus+

Seminari i webinari Agencije za mobilnost i programe Europske unije u svrhu pripreme za Erasmus+

Agencija za mobilnost i programe Europske unije i ove godine priprema niz seminara i webinara radi pripreme potencijalnih korisnika za novu Erasmus+ godinu.

Fotografija članova Supeusa

Supeusov seminar „BUS 2014.“

Seminar „Budućnost ugodnog stanovanja“ uspješno priveden kraju

Puna dvorana D1 na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, dokaz je da je tema integracije obnovljivih izvora energije itekako popularna i prepoznata među studentskom populacijom.

Spavanje; izvor: https://unsplash.com/photos/s8PTWCu5maQ

Sve se budi, ali tebi se spava

Kako jednostavnim promjenama pobijediti proljetni umor i osjećati se bolje

Fenomen proljetnog umora javlja se na prijelazu iz zime u proljeće, a osobito je izražen kada pomaknemo svoje satove unaprijed. Našem je organizmu potrebno neko vrijeme da se privikne na sve promjene koje dolaze s proljećem, ali možemo mu taj prijelaz olakšati.

Bicikl; izvor: https://unsplash.com/photos/xb82kEx9FGs

Iskoristite lijepo vrijeme

Sedam proljetnih aktivnosti na otvorenom

Proljeće je, ispiti se bliže, ali nama se ne uči unutra, već bismo se radije upustili u planiranje sljedećeg druženja na otvorenom. Mnoštvo je aktivnosti kojima možete počastiti svoje tijelo i um.

BEST Zagreb 2019, članovi

Regrutacija volontera

BEST Zagreb prima nove studente tehničkih i tehnoloških fakulteta

BEST Zagreb volonterska je i neprofitna studentska udruga koja studentima tehničkih i tehnoloških fakulteta Sveučilišta u Zagrebu pruža mogućnost dodatnog stručnog obrazovanja. U tijeku je regrutacija članova.