Regrutacija volontera

BEST Zagreb prima nove studente tehničkih i tehnoloških fakulteta

BEST Zagreb 2019, članovi

BEST Zagreb volonterska je i neprofitna studentska udruga koja studentima tehničkih i tehnoloških fakulteta Sveučilišta u Zagrebu pruža mogućnost dodatnog stručnog obrazovanja. U tijeku je regrutacija članova.

Udruga BEST Zagreb u potrazi je za novim članovima, stoga poziva zainteresirane studente da se pridruže na uvodnom sastanku koji će se održati 24. listopada u 19 sati na FER-u. Oni koji planiraju doći trebaju ispuniti obrazac na poveznici kako bi dobili detaljnije informacije. 

Iz udruge poručuju da članovi, uz stručno usavršavanje, imaju priliku putovati u sklopu njenih stručnih seminara, radionica, raznih sastanaka i projekata. K tome, očekuje ih sklapanje mnogih prijateljstava koja će njihove studentske dane učiniti nezaboravnima, dodaju. 

BEST Zagreb volonterska je i neprofitna studentska udruga koja studentima tehničkih i tehnoloških fakulteta Sveučilišta u Zagrebu pruža mogućnost dodatnog stručnog obrazovanja, kontakta s budućim poslodavcima, rada u međunarodnim timovima, upoznavanja i razumijevanja europskih kultura te razvijanje tolerancije i usavršavanje organizacijskih vještina.

Komentari na članak

Vezani članci

ESN Youth Academy, Rijeka

Neformalno obrazovanje

„ESN Youth Academy” – program koji vodi do profesionalizacije mladih

Sudionici programa „ESN Youth Academy” u četiri sveučilišna grada imali su prilike razviti svoje organizacijske i poslovne vještine.

VCZ logo

Volonterski centar Zagreb

Upoznajte se s volontiranjem u međunarodnim kampovima na Međunarodnim danima VCZ-a

Program Međunarodnih dana u VCZ-u namijenjen je svima zainteresiranima za međunarodno volontiranje.

EUSA Volonteri

Natjecanja diljem Europe

Prijavite se za volontiranje na Europskom sveučilišnom prvenstvu

Budući da je riječ o internacionalnom programu, prijava se može ostvariti samo za prvenstvo koje se ne održava u Hrvatskoj. Odabrani volonteri bit će obaviješteni o uspjehu svoje prijave najkasnije 15 dana nakon završetka roka. 

ESN predavanje

ESN

Volonteri iz Erasmus Student Networka ponos su grada Dubrovnika

Članovi ESN-a Dubrovnik su studenti koji vole pomagati svojim kolegama iz drugih zemalja i koji uživaju u svom volonterskom poslu.

Chieti Italija; izvor: https://unsplash.com/photos/XYg-YKUmg2c

Europska volonterska služba

Prilika za desetomjesečno volontiranje i učenje o umjetnosti u talijanskoj provinciji Chieti

U sklopu projekta Europske volonterske službe tri osobe u dobi od 18 do 30 godina dobit će priliku volontiranjem se uključiti u brigu o lokalnim opipljivim i neopipljivim dobrima u talijanskoj pokrajini Chieti.