„Informiranje – pravo mladih"

Besplatne relevantne informacije u Infocentru za studente i mlade

Informiranje – pravo mladih - izdužena

„Offline“ informacije potražite svakim radnim danom od 8:00 do 16:00 u Ulici Frane Petrića 4 na trećem katu.

U današnjem suvremenom svijetu većinu informacija koje su nam potrebne tražimo online na različitim internetskim stranicama, tražilicama i društvenim mrežama. Informacije su nam na taj način lakše dostupne i brže do njih dolazimo. Međutim, iako nam online pretraživanje olakšava život i ubrzava pristupačnost informaciji, tijekom pretraživanja možemo naići na brojne pogrešne i neprovjerene informacije. Upravo je zato udruga Studentski informativni kutak, osim svojeg velikog online projekta Studentski.hr, pokrenula i projekt Informiranje – pravo mladih koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku kako bi mladima ponudila točne i provjerene informacije i offline.

Offline informacije dostupne su svakom studentu i mladoj osobi koja zatraži pomoć i dođe u Infocentar koji je otvoren svakim radnim danom od 8:00 do 16:00. Nalazi se u Ulici Frane Petrića 4 na trećem katu. Mladi i studenti mogu doći u Infocentar gdje će im se pokušati odgovoriti na sva pitanja te istražiti situaciju, pogodnosti i ostale informacije koje zatraže. Svako je pitanje dobrodošlo jer samo pomoću relevantne informacije možemo napredovati i uspješno se snalaziti u studentskom i poslovnom svijetu.

Infocentar, Foto: Studentski.hr

Komentari na članak

Vezani članci

Edukacija o suradnji mladih i donositelja odluka

Edukacija u Splitu

Mladi se mogu baviti politikom bez angažmana u strankama, Info zona pokazuje kako

– Edukacija je korisna svima koji prepoznaju važnost aktivnog sudjelovanja mladih u društvu te žele dati svoj doprinos u donošenju odluka i kreiranju pravilnika, strategija i zakona koji se tiču života mladih. – naglašavaju voditelji edukacije.

HNK noću

Pretplata za šest predstava

HNK Zagreb nudi studentima i učenicima posebnu pretplatu za šest predstava!

Pretplata obuhvaća šest vrhunskih premijernih i repriznih dramskih naslova, ali i po jednu opernu i baletnu predstavu koje će upotpuniti doživljaj iznimnoga kazališnog iskustva.

Radionica pisanja projekata

Edukativna radionica u CINAZ-u

Bezbolno tražite sredstva za projekte iz lokalnih, nacionalnih i europskih izvora

Dvodnevna radionica pisanja projektnih prijava održat će se 24. i 25. ožujka u udruzi CINAZ. Događaj će voditi Marina Knežević, profesorica s višegodišnjom praksom iz ovog područja.

Dan smijeha na EFZG-u

Smijehom protiv stresa

Dan smijeha na Ekonomskom fakultetu

Cilj projekta je promoviranje važnosti smijeha i poticanje na aktivnosti koje nas čine sretnima, poticanje boljeg raspoloženja, pozitivnog razmišljanja i gledanje problema s vedrije strane.

Logo Udruge Zamisli

Aktivna politika mladih

Projekt Udruge Zamisli uključuje osobe s invaliditetom u kulturno-umjetnički život

U sklopu projekta "Poduzetni i kreativni: inkluzivnost mladih u poduzetništvu i kulturi" priprema se tematski sastanak između stručnjaka i mladih s ciljem donošenja preporuka za donositelje odluka. Održat će se 19. siječnja u Multimedijalnom institutu MaMa.