„Informiranje – pravo mladih"

Besplatne relevantne informacije u Infocentru za studente i mlade

Informiranje – pravo mladih - izdužena

„Offline“ informacije potražite svakim radnim danom od 8:00 do 16:00 u Ulici Frane Petrića 4 na trećem katu.

U današnjem suvremenom svijetu većinu informacija koje su nam potrebne tražimo online na različitim internetskim stranicama, tražilicama i društvenim mrežama. Informacije su nam na taj način lakše dostupne i brže do njih dolazimo. Međutim, iako nam online pretraživanje olakšava život i ubrzava pristupačnost informaciji, tijekom pretraživanja možemo naići na brojne pogrešne i neprovjerene informacije. Upravo je zato udruga Studentski informativni kutak, osim svojeg velikog online projekta Studentski.hr, pokrenula i projekt Informiranje – pravo mladih koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku kako bi mladima ponudila točne i provjerene informacije i offline.

Offline informacije dostupne su svakom studentu i mladoj osobi koja zatraži pomoć i dođe u Infocentar koji je otvoren svakim radnim danom od 8:00 do 16:00. Nalazi se u Ulici Frane Petrića 4 na trećem katu. Mladi i studenti mogu doći u Infocentar gdje će im se pokušati odgovoriti na sva pitanja te istražiti situaciju, pogodnosti i ostale informacije koje zatraže. Svako je pitanje dobrodošlo jer samo pomoću relevantne informacije možemo napredovati i uspješno se snalaziti u studentskom i poslovnom svijetu.

Infocentar, Foto: Studentski.hr

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilište u Zagrebu

Pet zagrebačkih institucija potpisalo suradnju na neodređeno vrijeme

Potpisan Sporazum o suradnji na projektu "Tehnološki park Zagreb"

Sporazum o suradnji između Grada Zagreba, Razvojne agencije Zagreb, Sveučilišta u Zagrebu, Fakulteta elektrotehnike i računarstva i Instituta Ruđer Bošković zaključen je na neodređeno vrijeme.

Makarska

Prijave do 10. studenog

Makarska sufinancira javni prijevoz svojim studentima

U proračunu grada Makarske, osigurano je 60 tisuća kuna za sufinanciranje javnog prijevoza studentima.

 Lorenzzo Sagittarius S4S

Studenti za studente Splita

S4S – djela, a ne riječi

Iako je S4S u svojim počecima nailazio na skeptične komentare i etiketiran je kao „još jedna tvorevina sektaša i nadobudnih buntovnika", kroz godine djelovanja pokazao je kvalitetu, ustrajnost, svestranost i sposobnost svojih članova.

Atletska staza i štoperica

Razvoj gradskog sporta

Zagreb dobiva novu atletsku dvoranu

Dvorana će se prostirati na 9 tisuća metara kvadratnih na kojima će biti staze, skakališta te bacalište kugle, a tribine će moći primiti 200 gledatelja.

SD Cvjetno naselje

SD "CVJETNO NASELJE"

Jednosatna radionica koja ruši predrasude o mentalnim bolestima

Radionicu će voditi studenti farmacije i medicinske biokemije koji će ti u samo 60 minuta otkriti što izaziva taj neobjašnjivi osjećaj potištenosti i tjeskobe.