Prijave traju još kratko

Besplatna radionica pripreme projektnih prijava za Erasmus+ program

ured slika

Sudionici će na radionici biti informirani o načinu prijave na program te će im biti predstavljene mogućnosti projekta. Na radionici će pričati korisnici sa sada već uspješnim prijavama i kroz rad u manjim grupama bit će moguće raspravljati o raznim projektnim idejama. Radionica je besplatna, no broj sudionika je ograničen.

Centar za mlade Informadur u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe EU-a organizira radionicu na temu pripreme projektnih prijava u sklopu aktivnosti dijaloga s mladima programa Erasmus.

Radionica će se održati 4. travnja 2019. godine (četvrtak) u Dubrovniku, na adresi Centar za mlade Informadur, Ante Starčevića 22, Bazen Gruž, od 10 do 15 sati.

Zainteresirani se mogu prijaviti na radionicu do srijede, 27. ožujka 2019, putem prijavnog obrasca na poveznici. Svi zainteresirani koji se prijave mogu na radionici sudjelovati besplatno, no broj sudionika je ograničen. Odabrani će sudionici dobiti detaljan raspored radionice i druge potrebne informacije za sudjelovanje, a na poveznici možete vidjeti okvirni raspored radionice.

Radionica je namijenjena onima koji se u budućnosti planiraju prijavljivati na Erasmus+ projekte te žele biti informirani o načinu prijave i mogućnostima ovakve vrste projekata (udruge mladih i udruge za mlade, škole, jedinice lokalne i regionalne samouprave, javna tijela). Takvi se projekti financiraju u okviru Ključne aktivnosti 3 u području Erasmus+ mladih. Na radionici postojeći će korisnici pričati o svojim uspješnim prijavama te će se kroz rad u manjim grupama raspravljati o projektnim idejama.

Ukoliko trebate dodatne informacije ili imate pitanja vezana uz radionicu, obratite se na e-mail adresu mladi@mobilnost.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Ostani u Hrvatskoj otvorenje

Edukativni dio SCool Festa

Sajam Ostani u Hrvatskoj prezentirao mogućnosti za mlade hrvatske poduzetnike i tvrtke u razvoju

U dvodnevnom programu koji se sastojao od panela, radionica i predavanja, svi su zainteresirani mogli u SC-u ili preko prijenosa uživo, koji je omogućio CARNet, saznati više o mogućnostima za poslovni napredak u Hrvatskoj.

Stipendije novinarstvo

Besplatna radionica

Znanja stečena u 35 godina novinarskog rada Nenad Vertovšek dijeli s mladima u Zadru

Doc. dr. sc. Nenad Vertovšek će mlade s područja Zadra na besplatnoj radionici upoznati s teorijom i praksom novinarskog rada u pisanim te elektroničkim medijima. Podučavat će ih o raznim oblicima novinarskog izražavanja, ali i kreativnim i naprednim pisanjem te pripremom novinarskih i medijskih priloga kroz grupni pristup i individualne zadaće.

Lost Theory Festival 2014.

Lost Theory Festival 2014.

Volontirajte na poznatom transformacijskom festivalu

Šest dana odlične zabave u prekrasnom ličkom krajoliku.

Lokalni odbor AIESEC Osijek

Volontiraj i stekni vrijedno iskustvo

AIESEC Osijek: Uključi se i napravi promjenu!

Trebaš promjenu? Želiš upoznati nove ljude i družiti se s internacionalnim studentima, organizirati projekte i naučiti knjižiti u Synesisu, raditi u PhotoShopu ili drugima pokazati kako se to radi? Prijavi se!

Svečano otvorenje Škole medijske kulture

Izvaninstitucionalni obrazovni program

Filmski stručnjaci i brojni polaznici okupljeni na 19. Školi medijske kulture

– Medijska škola je mjesto susreta, razmjene te stjecanja znanja i vještina. – istaknula je Vera Robić-Škarica.