Razmjena mladih

Besplatna radionica pisanja „Erasmus plus“ projekata

Pisanje projekta

Darko Čop svoje će dugogodišnje iskustvo u apliciranju i provedbi „Erasmus plus“ projekata podijeliti sa zainteresiranima ovoga utorka u prostorijama Studentskog kluba Božo Lerotić.

Erasmus plus čest je termin u akademskim vodama, ali i zlatna prilika za financiranje brojnih udruga. Ako ste zainteresirani za upoznavanje programa i njegove ključne aktivnosti – razmjene mladih, dođite na informativnu prezentaciju programa i saznajte osnovne informacije o tome kome je on namijenjen i koje aktivnosti obuhvaća te kako što uspješnije pripremiti projektni prijedlog i projektnu dokumentaciju.

Besplatna radionica održava se u utorak, 12. prosinca 2017. od 17 sati u prostorijama Studentskog kluba Božo Lerotić u Zadru. Vodit će je Darko Čop, predsjednik Info zone i Regionalnog informativnog centra za mlade iz Splita, a koji ima dugogodišnje iskustvo u apliciranju i provedbi uspješnih Erasmus plus projekata. Broj polaznika nije ograničen.  

Komentari na članak

Vezani članci

Studentski zbor

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu

Novosti vezane uz besplatnu radionicu SZZG-a

S obzirom na veliki broj zainteresiranih za besplatnu radionicu o pisanju projekata, ista će se održati u dvije grupe.

Klub mladih Split

Klub mladih Split i CEDRA-e Split

Career Bootcamp Learning Marathon u Klubu mladih Split

Intervju za posao, Networking, Time Management - teme su radionica koje će se održati u sklopu Career Bootcamp Learning Marathona.

Završni forum u školi

„Mali pokretači promjena“

Završen ISUM-ov ciklus radionica forum tetara s osnovnoškolcima

Kroz rad i uvježbavanje forum-priče s profesoricom hrvatskog jezika Anitom Silić Puklin i djelatnicima ISUM-a, kroz ove radionice osnovnoškolci su bili upoznati s novim metodama rješavanja sukoba.

OTP banka

Velika potpora studentima i mladima

OTP banka podupire portal Studentski.hr

OTP banka, prepoznavanjem uspješnih projekata i usmjerenošću na mlade, veliki je poticaj studentima koji radom i volontiranjem postižu vrhunske rezultate tijekom studiranja.

Game of Thrones

Društvene igre u KLOOZ-u

Osvajajte bespuća Westerosa igrajući „Game of Thrones”

Provedite otkačenu večer ovog petka osvajajući bespuća Westerosa ili spriječavajući crveno vjenčanje dok igrate društvenu igru „Game of Thrones” u zadarskom Klubu mladih KLOOZ.