Razmjena mladih

Besplatna radionica pisanja „Erasmus plus“ projekata

Pisanje projekta

Darko Čop svoje će dugogodišnje iskustvo u apliciranju i provedbi „Erasmus plus“ projekata podijeliti sa zainteresiranima ovoga utorka u prostorijama Studentskog kluba Božo Lerotić.

Erasmus plus čest je termin u akademskim vodama, ali i zlatna prilika za financiranje brojnih udruga. Ako ste zainteresirani za upoznavanje programa i njegove ključne aktivnosti – razmjene mladih, dođite na informativnu prezentaciju programa i saznajte osnovne informacije o tome kome je on namijenjen i koje aktivnosti obuhvaća te kako što uspješnije pripremiti projektni prijedlog i projektnu dokumentaciju.

Besplatna radionica održava se u utorak, 12. prosinca 2017. od 17 sati u prostorijama Studentskog kluba Božo Lerotić u Zadru. Vodit će je Darko Čop, predsjednik Info zone i Regionalnog informativnog centra za mlade iz Splita, a koji ima dugogodišnje iskustvo u apliciranju i provedbi uspješnih Erasmus plus projekata. Broj polaznika nije ograničen.  

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/photos/creativity-idea-inspiration-819371/

Od ideje do projekta

Naučite sve što morate znati o pisanju i financiranju studentskih projekata

Naučite od starijih kolega kako napisati dobar projektni prijedlog i dobiti financijska sredstva za njegovu realizaciju.

Oliver Dragojević U Zadru

Uskrs uz Olivera u Zadru

Oliver Dragojević nastupa u klubu Arsenal

Jedan od najcjenjenijih hrvatskih glazbenika na Uskrs održava koncert u zadarskom klubu Arsenal.

ASESE Osijek

Udruga SMART i PRONI Centar

Besplatna Akademija društvenog poduzetništva i samozapošljavanja za mlade u Osijeku i Rijeci

U sklopu projekta „Nove mogućnosti – veći izgledi za zapošljavanje nezaposlenih mladih“, udruga SMART iz Rijeke i osječki PRONI centar organiziraju besplatnu Akademiju društvenoga poduzetništva i samozapošljavanja za sve nezaposlene mlade.

Osmišljen AnatoMRI – inovativan način učenja anatomije 2

Iskorak u medicinskoj znanosti

Osmišljen AnatoMRI – inovativan način učenja anatomije

AnatoMRI jedinstven je i nov način učenja nastao na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, a kao takav predstavlja korak naprijed za medicinsku znanost i anatomiju te ujedno olakšava učenje novih generacija studenata, na njima primjeren način, uz primjenu novih tehnologija.

Papirologija

Erasmus

U Osijeku radionica za pisanje projekata programa Erasmus+

Radionica je namijenjena sportskim djelatnicima, uključujući volontere, koji namjeravaju podnijeti prijavu na natječaj, a svim sudionicima omogućit će stjecanje primjenjivih znanja.