Cjeloživotno obrazovanje

Besplatan tečaj kineskog na Ekonomskom fakultetu

Najbolje aplikacije i stranice za učenje stranih jezika

Izvorni će govornici održati 70 školskih sati predavanja za sve zainteresirane za upoznavanje s kineskim jezikom i kulturom. Novi semestar započinje 15. listopada.

Na Ekonomskom fakultetu u Rijeci kreću novi početnički i napredni tečajevi kineskog jezika koje mogu pohađati svi zainteresirani punoljetni građani s osnovnim znanjem engleskog jezika. Riječ je o programu cjeloživotnog obrazovanja koji na ovom fakultetu provodi Konfucijev institut, sveučilišni centar za kineski jezik, kulturu i poslovanje.

Predavači su izvorni govornici koji će tijekom 70 školskih sati predavanja, koji će se održavati u popodnevnim terminima, i otprilike 300 novih znakova, uvesti polaznike osnovnog tečaja u osnove kineskoga jezika i kulture. Novi semestar započinje 15. listopada 2018. godine, a prijave su otvorene do popunjena mjesta zaključno s 12. listopadom 2018. 

Osim tečajeva jezika, Konfucijev institut kroz cijelu godinu organizira programe kineske kaligrafije i slikarstva, taijija, društvene igre Go te borilačke vještine yongchun. Osnovan je u partnerskom odnosu Sveučilišta u Zagrebu i Sjedišta Konfucijevih instituta u Pekingu te je jedina takva ustanova u Hrvatskoj. Institut već nekoliko godina aktivno radi na promociji kineskog jezika i kulture, posebno među mladima, a isto tako kontinuirano radi na boljem povezivanju Hrvatske i Kine na svim područjima, uz posebni naglasak na poslovnu i ekonomsku suradnju. 

Komentari na članak

Vezani članci

Microsoft Office - iOS

Samo na iOS uređajima

Microsoft Office besplatan za pametne mobitele

Za iOS uređaje, besplatna Office aplikacija dostupna je od jučer, a za Android korisnike bit će od 2015.

Predavanje u Klubu Zona

Program Kluba Zona

Besplatna uvodna radionica arapskog jezika

– Sudionici će, osim predstavljanja pisma i govora, čuti ponešto i o tradiciji i običajima Jordana, a druženje će se nastaviti uz slastice isprepletene mirisom mente i kardamona. –

Klub za mlade Zagreb

Klub za mlade Zagreb

Prijavite se na besplatne radionice

U Klubu za mlade Zagreb održavaju se besplatne radionice raznih tematika. Saznajte kako napisati životopis i motivacijsko pismo, uključite se na dramske radionice, saznajte ponešto i o legalizaciji marihuane. Prijave su u tijeku za sve radionice.

Novinarska radionica u Zoni

Predavanja, zadaci i individualni rad

Renomirani novinari stižu na novinarske radionice u Klub Zona

U tijeku su prijave za tradicionalne novinarske radionice Mate Prlića u Klubu Zona. Održavat će se od 17. listopada do kraja mjeseca.

Tečaj Estetike fotografije

Izrazite svoju kreativnost i emocije kroz fotografije

Kreativan pogled na svijet kroz tečaj Estetika fotografije

Promatrajte svijet kreativno.