Traju prijave za festival u Sočiju

Besplatan boravak u Rusiji na Svjetskom festivalu mladih i studenata

Soči

Ako govorite ili učite ruski jezik, ovo je idealna prilika za vas, koja vam ne smije pobjeći kroz prste!

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli poziva studente da se prijave za sudjelovanje na Svjetskom festivalu mladih i studenata, koji se održava u Sočiju u Rusiji od 14. do 22. listopada 2017. Za vrijeme trajanja Festivala možete uživati u raznovrsnim programima učenja, kulture, druženja, a organizatori su osigurali besplatne vize svim polaznicima.

Polaznici snose troškove puta do Sočija, a iz Moskve će biti organizirani charteri do Sočija kako bi put polaznicima bio što jeftiniji. Jedini je preduvjet sudjelovanja na festivalu da ste mlađi od 35 godina i da učite ruski jezik.

Prijave su produžene do 15. travnja. Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, prvo se trebate registrirati na mrežnoj stranici. Dodatne informacije o prijavama i festivalu pronađite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

RCS

Start-Up Udruga

Najavljeno 3. izdanje natjecanja Regional Case Study

Ovogodišnji nagradni fond iznosi 25.000 kuna, a u natjecanju mogu sudjelovati studenti svih Sveučilišta i visokoškolskih ustanova u Hrvatskoj i mlade osobe do 30 godina s VSŠ i VSS.

Knjizevni susret

Književni susret sa Silvijom Šesto

„Da nisam pisac, bila bih kriminalac“

Osječke su studentice organizirale književni susret Silvije Šesto s učenicima Osnovne škole Franje Krežme. Autorica se dotaknula problematike mladih ljudi i utjecaja koji mediji i tehnologija imaju na njih, politike te načina na koji ona promovira svoje knjige.

Riječki studenti na utrci Wings For Life

Humanitarna utrka

Tim Sveučilišta u Rijeci najveći je u povijesti „Wings For Lifea“

– Sretna sam što se projekt pokazao veoma uspješnim, a o tome ne govori samo broj studenata, ni pretrčani kilometri, nego zadovoljstvo i sreća koji su bili vidljivi cijelim putem u Zadru – istaknula je Maja Krištafor.

Zagreb Connect 2015

Imaš svoj start up i spreman si predstaviti se investitorima? 

Prijavi se na start up natjecanje Zagreb Connect 2015! 

Ukoliko želite predstaviti svoj projekt potencijalnim investitorima, ulagačkim institucijama i povezati se s ljudima iz start up svijeta prijavite se na pitch natjecanje!

Dekan FOI-ja Neven Vrček

Studentsko natjecanje

Ovogodišnji FOI CORE studente povezuje s poslodavcima i nagrađuje ih

FOI CORE studentsko je natjecanje koje se održava na FOI-ju. Sudionici se natječu rješavajući poslovni zadatak te se na taj način povezuju s poslodavcima i bore za vrijedne nagrade.