Traju prijave za festival u Sočiju

Besplatan boravak u Rusiji na Svjetskom festivalu mladih i studenata

Soči

Ako govorite ili učite ruski jezik, ovo je idealna prilika za vas, koja vam ne smije pobjeći kroz prste!

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli poziva studente da se prijave za sudjelovanje na Svjetskom festivalu mladih i studenata, koji se održava u Sočiju u Rusiji od 14. do 22. listopada 2017. Za vrijeme trajanja Festivala možete uživati u raznovrsnim programima učenja, kulture, druženja, a organizatori su osigurali besplatne vize svim polaznicima.

Polaznici snose troškove puta do Sočija, a iz Moskve će biti organizirani charteri do Sočija kako bi put polaznicima bio što jeftiniji. Jedini je preduvjet sudjelovanja na festivalu da ste mlađi od 35 godina i da učite ruski jezik.

Prijave su produžene do 15. travnja. Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, prvo se trebate registrirati na mrežnoj stranici. Dodatne informacije o prijavama i festivalu pronađite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

ESN Rijeka

Erasmus studentska mreža Rijeka

O kvaliteti studentske mobilnosti raspravljat će se na Nacionalnoj platformi u Rijeci

Nacionalna platforma u organizaciji riječke sekcije Erasmus Student Networka održat će se u Rijeci. Teme rasprave su: studentska mobilnost, internacionalni projekti ESN-a te edukacija članova ESN-a u Hrvatskoj.

naslovna

Konferencija za studente i mlade

College2Business konferencija nastavlja svoju turneju u Zagrebu

Za studente koji svoju budućnost vide u Hrvatskoj pokrenuta je College2Business konferencija koja je do sada obišla Split, Rijeku i Zadar, a sada dolazi i u Zagreb. Studenti i mladi u kombinaciji inspirativnih govora, predavanja i panela imat će priliku čuti životna iskustva poduzetnika koji su uspjeli u Hrvatskoj.

36 Mountains

Festival ilustracija

36 Mountains četvrti put okuplja mlade umjetnike iz cijele Europe

Tijekom festivala svoje će radove predstaviti 22 autora odabrana na javnom natječaju za sudjelovanje na izložbi te 6 pozvanih umjetnika, a isti dolaze iz Hrvatske, Francuske, Italije, Danske, Nizozemske, Srbije, Crne Gore i Slovenije.

Fakultet organizacije i informatike(FOI)

Fakultet organizacije i informatike

Veliki uspjeh studenata FOI-ja na natjecanju Event Management Contest

Tim s FOI-ja osvojio je treće mjesto na studentskom natjecanju u osmišljavanju promotivnih aktivnosti za proizvod "The Famous Grouse".

„Online” kampanja

„Sherajmo odgovorno” protiv govora mržnje i nasilja!

Kroz kampanju „Sherajmo odgovorno” Ženska soba s partnerima poziva sve osobe da se suprotstave nasilnicima iza druge strane ekrana.