Traju prijave za festival u Sočiju

Besplatan boravak u Rusiji na Svjetskom festivalu mladih i studenata

Soči

Ako govorite ili učite ruski jezik, ovo je idealna prilika za vas, koja vam ne smije pobjeći kroz prste!

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli poziva studente da se prijave za sudjelovanje na Svjetskom festivalu mladih i studenata, koji se održava u Sočiju u Rusiji od 14. do 22. listopada 2017. Za vrijeme trajanja Festivala možete uživati u raznovrsnim programima učenja, kulture, druženja, a organizatori su osigurali besplatne vize svim polaznicima.

Polaznici snose troškove puta do Sočija, a iz Moskve će biti organizirani charteri do Sočija kako bi put polaznicima bio što jeftiniji. Jedini je preduvjet sudjelovanja na festivalu da ste mlađi od 35 godina i da učite ruski jezik.

Prijave su produžene do 15. travnja. Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, prvo se trebate registrirati na mrežnoj stranici. Dodatne informacije o prijavama i festivalu pronađite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Hrvatska volontira

Nacionalni projekt promocije volontiranja

Hrvatska volontira 2015. – pokreni sebe, promijeni svijet!

Ovogodišnja manifestacija „Hrvatska volontira“ održat će se od 18. do 23. svibnja, a priliku za sudjelovanje imaju pojedinci i sve neprofitne organizacije iz svih hrvatskih gradova.

SIA1

Impact Hub Zagreb

Social Impact Award: Pročitajte iskustva mladih o pokretanju poslovnih projekata i prijavite se

Impact Hub Zagreb i Erste zaklada pokrenuli su „Social Impact Award”, najveće europsko natjecanje u društvenom poduzetništvu na području Hrvatske.

Publika IV

Sziget 2015

Niste imali para za Sziget? Ove godine osiguran je live stream za odlične izvođače!

Ako želite okusiti atmosferu najboljeg velikog festivala u Europi, a nemate ipak toliko novaca (sedam dana Szigeta iznosi 269 eura, pet dana 239 eura, a dnevne ulaznice 60 eura), bez brige.

Natjecanje "L'Oréal Brandstorm" 2017

Međunarodno studentsko natjecanje

"L'Oréal Brandstorm" oživljava najinovativnije studentske ideje

Otvorene su prijave za najveće studentsko međunarodno natjecanje "L'Oréal Brandstorm". Ovog puta ono preuzima i ulogu inkubatora kako bi mladim talentima pomoglo ostvariti njihove ciljeve i provesti u djelo njihove projekte.

Dvadesete

Životna pitanja

10 egzistencijalnih pitanja koja ćete si postaviti u dvadesetima

Dvadesete su doba sazrijevanja i rasta, no i doba postavljanja mnogih pitanja koja mogu izazvati pravu egzistencijalnu krizu.