Radionice u organizaciji SZ-a

Baš sve o udrugama u Stablu znanja!

SCZG dvorište

Stručnjaci iz područja neprofitnih organizacija i predstavnici studentskih organizaciji obradit će sve teme važne za osnivanje i vođenje udruge.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u prostorijama Stabla znanja u Studentskom centru organizira radionicu za udruge, članove udruga i sve studente koji razmišljaju o uključivanju u udruge pod nazivom Udruga – how to. Odvijat će se tijekom dva dana, točnije ovog utorka i srijede, 15. i 16. svibnja, s početkom u 18 sati.

Radionice će obrađivati teme važne za osnivanje i vođenje udruge – od zakonodavnog okvira i osnova računovodstva do menadžmenta neprofitnih organizacija i zaštite podataka. Predavači su stručnjaci iz područja neprofitnih organizacija, a svoja će iskustva rada u udrugama podijeliti i studenti iz studentskih organizacija AIESEC, eSTUDENT i Financijski klub.

Ulaz je besplatan za sve zainteresirane, ali potrebno je ispuniti kratku prijavu na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

World in the city Zagreb

"World in the City"

Nauči jezik i osjeti dašak druge kulture u samo pet tjedana

AIESEC u suradnji s UN-om promiče kvalitetno obrazovanje na globalnoj razini. Iz tog razloga omogućuje tečajeve stranih jezika za simboličnih 120 kuna.

Foto

Radionica u Klubu mladih Split

Strastveni zaljubljenici u fotoaparat, negativ i print izrađuju vlastite fotografije

U tijeku su prijave za radionicu analogne fotografije koja će se održati u Klubu mladih Split. Za sudjelovanje je potrebno imati osnovno znanje o fotografiji te želju za izradom vlastitih fotografija.

Dekan FOI-ja Neven Vrček

Studentsko natjecanje

Ovogodišnji FOI CORE studente povezuje s poslodavcima i nagrađuje ih

FOI CORE studentsko je natjecanje koje se održava na FOI-ju. Sudionici se natječu rješavajući poslovni zadatak te se na taj način povezuju s poslodavcima i bore za vrijedne nagrade.

Kapa na parama

Za inovativne studente

Prijavi se na Nacionalno studentsko startup natjecanje i osvoji vrijedne nagrade

Zagrebački inkubator poduzetništva s partnerima iz Splita, Rijeke i Osijeka priprema natjecanje za inovativne mlade ljude. U borbu za vrijedne nagrade pozvani su svi sudenti ispod 29 godina, a posljednji rok za prijavu je 28. prosinca tekuće godine.

Studentski ugovori, HSZ

Intervju s Markom Lepoglavcom

Zbor zatražio satnicu od 18 kuna, pravo obavljanja studentskih poslova dijelu izvanrednih studenata, digitalizaciju, transparentnost i maksimalnu zaštitu studenata

Marko Lepoglavec gotovo je godinu dana uključen u Radnu skupinu izrade Nacrta prijedloga o obavljanju studentskih poslova. U razgovoru nam je pojasnio što očekuje studente od siječnja 2018. godine.