Radionice u organizaciji SZ-a

Baš sve o udrugama u Stablu znanja!

SCZG dvorište

Stručnjaci iz područja neprofitnih organizacija i predstavnici studentskih organizaciji obradit će sve teme važne za osnivanje i vođenje udruge.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u prostorijama Stabla znanja u Studentskom centru organizira radionicu za udruge, članove udruga i sve studente koji razmišljaju o uključivanju u udruge pod nazivom Udruga – how to. Odvijat će se tijekom dva dana, točnije ovog utorka i srijede, 15. i 16. svibnja, s početkom u 18 sati.

Radionice će obrađivati teme važne za osnivanje i vođenje udruge – od zakonodavnog okvira i osnova računovodstva do menadžmenta neprofitnih organizacija i zaštite podataka. Predavači su stručnjaci iz područja neprofitnih organizacija, a svoja će iskustva rada u udrugama podijeliti i studenti iz studentskih organizacija AIESEC, eSTUDENT i Financijski klub.

Ulaz je besplatan za sve zainteresirane, ali potrebno je ispuniti kratku prijavu na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Hrvatski studiji

Hrvatski studiji

Nakon odobrenja dvopredmetnog diplomskog studija kroatologije, procedura se ponavlja s filozofijom

Na sjednici Vijeća društveno-humanističkog područja održanoj 5. prosinca 2018, najavljeno je da bi dvopredmetni studij filozofije na diplomskom studiju na Hrvatskim studijima mogao biti omogućen u bližoj budućnosti, jednako kao što je to već bio slučaj sa studijem kroatologije.

Audicija - Dragon teatar

Audicija za glumce

Dragon teatar u Zadru traži nove nade

Svi glumci i oni koji to tek žele postati mogu se prijaviti na audiciju Dragon teatra u Zadru. Audicija će se održati u subotu, 3. prosinca.

Učionica; izvor: https://pixabay.com/en/classroom-lecture-hall-college-1699745/

Regrutacija volontera

Dolazi nova generacija studenata, Hrvatski studiji traže volontere na upisima za preddiplomske studije

Hrvatski studiji traže volontere za rad na upisima za preddiplomske studije od 17. do 19. srpnja. Prijave se zaprimaju do 2. srpnja.

Rast nezaposlenosti u Hrvatskoj

Udruga Igra protiv nezaposlenosti mladih

Besplatna edukacija za nezaposlene mlade o stjecanju kompetencija

Na edukaciju se mogu prijaviti nezaposleni između 18 i 29 godina starosti.

Osječki pješački most u bojama Kreativne riznice

Ususret populacijskom simpoziju

Osječki pješački most u bojama Kreativne riznice

Ususret Kreativnoj riznici, populacijskom simpoziju koji se od 18. do 21. travnja održava na Ekonomskom fakultetu, osječki pješački most zasjao je u njenim bojama.