LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ministarstvo znanosti i obrazvanja

Ažurirane rang-liste za dodjelu državnih stipendija u E kategoriji

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je ažuriranu rang-listu državnih stipendija za akademsku godinu 2017/2018. u E kategoriji.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je ažuriranu rang-listu državnih stipendija za akademsku godinu 2017/2018. u E kategoriji.

Na temelju odluke Povjerenstva za provedbu javnoga natječaja za dodjelu državnih stipendija za akademsku godinu 2017/2018. Ministarstvo znanosti i obrazovanja 9. je veljače objavilo rang-listu donesenu na temelju promjene praga natječaja za dodjeljivanje državnih stipendija za akademsku godinu 2017/2018.

Uvjet za dodjelu državne stipendije u kategoriji E ostvarili su studenti s prebivalištem u Republici Hrvatskoj s ostvarenih 500 bodova i prihodima po članu kućanstva manjim ili jednakim 2140 kuna i 74 lipe, a listu studenata koji su ostvarili pravo na državnu stipendiju na temelju promjene praga s prebivalištem u Republici Hrvatskoj za E kategoriju možete vidjeti na sljedećoj poveznici.

MZO poziva sve studente koji su ostvarili uvjete za državnu stipendiju za akademsku godinu 2017/2018. da u roku od 7 dana od objave (do 16. veljače 2018. u 12 sati) unesu ispravan IBAN žiro-računa i potvrde o prihvaćanju uvjeta stipendiranja u Sustavu državnih stipendija korištenjem svog AAI korisničkog računa u opciji Izbornik na poveznici Ostvareno pravo na stipendiju.