PRIJAVI SE NA ATLANTIC GRADUATE TRAINEE PROGRAM

AGT 2020 - Program koji ti otvara vrata poslovnog svijeta

Mladi rade

Sve je više domaćih tvrtki koje uz prakse, treninge i razne stručne programe omogućavaju mladima steći prva poslovna iskustva. Iskoristi i ti priliku!

Tražiš posao? Nemaš iskustva – jer nemaš posao. Ova priča ili začarani krug poznat je mnogim mladima u Hrvatskoj. Na sreću, sve je više domaćih tvrtki koje im uz prakse, treninge i razne stručne programe omogućavaju steći prva poslovna iskustva. Jedna je od njih i Atlantic Grupa, vodeći regionalni distributer i jedan od najvećih proizvođača robe široke potrošnje.

U sklopu Atlantic Graduate Trainee programa tvrtka nudi priliku svježe diplomiranim studentima da tijekom dvanaestomjesečnog edukacijskog treninga upoznaju poslovne procese i organizacijsku kulturu tvrtke te ono najvažnije da rade na stvarnim projektima, pod vodstvom iskusnih mentora u domeni koja ih zanima. S obzirom na to da je upravo u tijeku proces prijava za AGT program 2020 raspitali smo se malo kakva su iskustva bivših polaznika programa. Kakav je selekcijski postupak? Kako osigurati svoje mjesto? Kako izgleda cijeli trening u praksi?

Jedna od sudionica ovogodišnjeg programa ispričala nam kako i zašto se ona prijavila.

– Na internetu sam vidjela oglas za AGT program, odmah me je privukao. Studirala sam na Prometnom fakultetu i prije samog završetka bila sam željna iskustva tako da sam imala praksu iza sebe. U tom periodu svako praktično znanje je zaista dragocjeno, mogla sam formirati određena očekivanja o budućim početničkim koracima u karijeri (koja su ispunjena kroz AGT program). Upisom na fakultet logistika je postala moja sfera interesiranja od tada se svakodnevno bavim njom. Proces selekcije je zaista bio ugodan, od samog početka kroz testove, telefonske razgovore, do završnog intervjua na lokaciji distributivnog centra s direktorom logistike. Mjesto u ovom programu osigurala mi je moja ogromna želja za znanjem i iskustvom.

Posebnost ovog programa krije se u individualnom pristupu sudionicima. Za svaku osobu koja se uključi u program priprema se razvojni plan u skladu s talentima i znanjima koje posjeduje te s potrebama ciljanog odjela. Uz takav pristup polaznici kroz godinu dana usvoje neprocjenjiva znanja i steknu izuzetne poslovne vještine.

– Bila sam dio veoma važnog projekta u okviru skladišnog poslovanja. Radili smo na modelu normiranja zaposlenih i na implementaciji najnovije tehnologije komisioniranja. Biti na terenu, razmjenjivati iskustva s kolegama s drugih tržišta kroz treninge, sudjelovati u projektima – neprocjenjivo je iskustvo. Rijetko gdje se pruža znanje na način na koji se ovdje pruža, zahvalna sam mom mentoru i ljudima s kojima radim.

Zaplivaj i ti u vodama Atlantic Grupe i stekni neprocjenjivo životno i poslovno iskustvo. Rok za prijavu za Atlantic Graduate Trainee program za 2020. godinu je do 15. rujna 2019. godine. Sretno!

Komentari na članak

Vezani članci

Tribina „S faksa na posao“

Sveučilišni savjetodavni centar Split

Kako do posla saznajte na tribini u Splitu!

Tribina je organizirana s ciljem povećanja kompetencija i vještina potrebnih za uspješno zapošljavanje i samozapošljavanje po završetku fakulteta.

Atlantic Grupa i Studentski.hr

Podrška projektima mladih

S Atlantic Grupom do mora mogućnosti za mlade

Potpisom ugovora s Atlantic Grupom udruga SIK proširuje mrežu suradnji s važnim dionicima hrvatskog gospodarstva te osigurava održivost i rast našeg najvećeg projekta, portala Studentski.hr, jednog od najčitanijih medija za mlade u Hrvatskoj na kojem je do sada svoje kompetencije razvijalo preko 600 mladih.

Lijenčarenje

Besplatni programi kompanije Microsoft za nastavnike 21. stoljeća

Prilika hrvatskim učiteljima i nastavnicima za dodatno tehnološko obrazovanje

Programi nadilaze tradicionalnu softversku edukaciju i omogućavaju sudionicima da premoste jaz između brzine razvoja tehnologije i primjene u nastavi.

Atlantic Graduate Trainee program

Za znatiželjne

Atlantic Grupa zapošljava novu generaciju polaznika Graduate Trainee programa!

Svima koji su spremni na prve korake u poslovnim vodama, Atlantic Graduate Trainee program nudi ocean prilika za rast i razvoj. Sudjelovanje u programu prilika je za mlade da započnu karijeru kao punopravni član Atlanticova tima, sa svim odgovornostima i mogućnostima koje sustav nudi.

Lost Theory festival 2015

Bogati edukativni program

Hram svijesti i „Tripoteca“ samo su dio raznovrsnog programa ovogodišnjeg izdanja „Lost Theory“ festivala

„Lost theory“ festival počinje za šest dana, točnije u srijedu 12. kolovoza, dok se vrata kampa otvaraju već u ponedjeljak u 10 sati.