Zdravo volontiranje – doslovno

Volontiraj na ovogodišnjoj Kampusijadi!

Kampusijada

Otvoren je natječaj za volontere i volonterke na ovogodišnjoj Kampusijadi, a prijave traju do 10. travnja!

Ove godine održava se 7. po redu Kampusijada – sportsko natjecanje i druženje studenata Sveučilišta u Zagrebu, visokih škola i veleučilišta na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj. Projekt je 2009. godine pokrenuo Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom, Fakultetom prometnih znanosti i Hrvatskim studijima. Studenti imaju priliku natjecati se u grupnim i pojedinačnim sportovima, no oni koji možda vole sport samo iz topline svoga doma mogu biti dio Kampusijade kao volonteri.

Ovogodišnja Kampusijada održat će se 12. svibnja (11. svibnja igrat će se kvalifikacije za sportove koji prime najviše prijava). Tako vam je ponuđena prilika da postanete volonter/ka koji će odgovarati na sve upite i nedoumice, usmjeravati ljude (veseliti se i plakati s njima), pomoći pri realizaciji, ali usput i popite koje pivo, sjesti na travu, navijati ili se jednostavno dobro zabaviti... uz nešto rada, naravno. Ovogodišnji volonteri dobit će majice, ručak, odlično društvo, ali i tajne informacije koje su nepoznate čak i Horatiju Caneu. Jedino nisu Chucku Norrisu. Na kraju svega, volonteri će dobiti i potvrde o volontiranju, ali i fotografije s predstavnicima Ministarstva, SC-a, Sveučilišta i fakulteta.

Eto, više dobivate nego što dajete jer ipak volontiranje daje dozu osjećaja korisnosti, sreće i unutrašnjeg bogatstva, a uz to i veliku dozu iskustva i vježbanja strpljenja s ljudima. Nije džep dom sreće, a ovaj događaj možemo nazvati i zdravim volontiranjem. Stoga se prijavite, zabavite se i uživajte u sportskom danu!

Prijave su otvorene do 10. travnja, a za sve nedoumice pišite na kampusijada.volonteri@gmail.com.

Komentari na članak

Vezani članci

Stolni tenis igrači

Hrvatski aduti osvojili su nova odličja na stolnoteniskom Europskom prvenstvu za osobe s invaliditetom

Nova odličja stolnotenisača

Helena Dretar Karić i Anđela Mužinić došle su do zlata u ženskim parovima, a Dinko Obilinović i Pavao Jozić do bronce u zajedničkom nastupu u muškoj konkurenciji.

BUS konferencija

Business u sportu

Dario Šimić, Dino Rađa, Marko Šapit – tek su neki od ovogodišnjih BUS govornika

Na novom izdanju nagrađivane BUS konferencije posjetitelje očekuje kombinacija predavanja i interaktivnog panela te sasvim novi sadržaji. Sudjelovanje je besplatno.

Polufinale LP

Jeste li znali?

Studenti osnovali Atletico Madrid, a Chelsea se spominje u nekoliko filmova i pjesama

Ususret prvom polufinalnom susretu nogometne lige prvaka pronašli smo neke zanimljivosti o klubovima.

LIB-FPRZ 2 2014

'Političari' pružili solidan otpor jačoj ekipi Ekonomije

VERN' uvjerljivo protiv Katoličko bogoslovnog fakulteta

Drugo kolo Sveučilišnog prvenstva u košarci donijelo je uzbudljive susrete u svim skupinama. Najraspoloženiji su bili košarkaši Tekstilno tehničkog fakulteta koji su kolegama s Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta zabili čak 64 koša.

Krka

Novi programi kreativnog volontiranja

Istražite veličanstvene prirodne ljepote volontiranjem u Parkovima prirode diljem Hrvatske

Krka, Mljet, Papuk, Velebit, Plitvička jezera samo su neki od predivnih parkova koji kriju neizmjerne ljepote Lijepe Naše. Osim što ih možete turistički istražiti, od sada imate priliku koja se ne propušta – prijaviti se na jedan od programa volontiranja u svakom od postojećih parkova.