Sportsko natjecanje

Veslači s Ekonomije izazivaju profesore na dvoboj

Dvoboj Titana – Profesori vs. Studenti

Studenti veslačkog kluba Ekonomist natjecat će se s profesorima na ergometrima u završnici regrutacijskog tjedna. Očekuje se veliki interes posjetitelja.

Veslački klub Ekonomist ovoga petka, 25. studenog s početkom u 14 sati organizira Dvoboj Titana – Profesori vs. Studenti. Riječ je o natjecanju na ergometrima koje se drugu godinu zaredom održava u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Bit će to završnica regrutacijskog tjedna u kojem se klub nastoji prezentirati studentima fakulteta kako bi okupio što veći broj entuzijasta i ljubitelja veslanja da se pridruže treninzima, a potom i sudjelovanju na regatama. Kao što je to bilo i prošle godine, očekuje se velik interes za samo događanje.

Studente zanima kako će se njihovi profesori snaći na ergometrima – spravama na kojima pokreti imitiraju pokrete u veslačkom čamcu. No, ove godine dodatan interes izazvat će i braća Sinković koja će se pridružiti pokušajima veslača Ekonomskog fakulteta da se veslanje popularizira kao vrhunski sport, pa tako i samo bavljenje sportom tijekom studentskih dana. Pridružite se!

Komentari na članak

Vezani članci

RD

Studentski dom „Stjepan Radić”

FOTO: Sport, pjesma i dobra zabava obilježili Radićeve dane

Radićevi su dani još jednom izvukli iz soba sve stanare najvećeg zagrebačkog studentskog doma i njihove goste koji su tijekom dva dana uživali u brojnim sportskim i zabavnim aktivnostima.

Harry Potter e-knjige

Neobični studiji

Studenti u Velikoj Britaniji mogu studirati o pizzi, parfemima i Harryju Potteru

Ako se pitate kakav ste to smjer upisali i hoćete li se uspjeti zaposliti, ne brinite. Istražili smo britanske studije s čijim bi diplomama još više smanjili vlastitu mogućnost zapošljavanja u Hrvatskoj.

Unisport Finals, medalje

Pripreme za natjecanje

Rezervirajte besplatan termin u Martinovki i pripremite se za natjecanje u sklopu UniSport Zagreb sustava

Subota i nedjelja namijenjene su za rezerviranje besplatnih termina i pripremu za natjecanje u bilo kojem sportu.

FOTO

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera

Poznate rang-liste stipendista osječkog Sveučilišta

Senat osječkog Sveučilišta donio je Odluku o dodjeli 205 stipendija studentima Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Rang-liste donosimo u nastavku.

Junior Freshhh

Eksperimentalno natjecanje

Udruga s FER-a organizira Državni turnir mladih prirodoslovaca

Studentska udruga Istraživački centar mladih, smještena na FER-u, samostalno organizira natjecanje za preko 150 učenika iz Hrvatske, od kojih će njih šest predstavljati zemlju na međunarodnom izdanju u Gruziji.