Sportsko natjecanje

Veslači s Ekonomije izazivaju profesore na dvoboj

Dvoboj Titana – Profesori vs. Studenti

Studenti veslačkog kluba Ekonomist natjecat će se s profesorima na ergometrima u završnici regrutacijskog tjedna. Očekuje se veliki interes posjetitelja.

Veslački klub Ekonomist ovoga petka, 25. studenog s početkom u 14 sati organizira Dvoboj Titana – Profesori vs. Studenti. Riječ je o natjecanju na ergometrima koje se drugu godinu zaredom održava u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Bit će to završnica regrutacijskog tjedna u kojem se klub nastoji prezentirati studentima fakulteta kako bi okupio što veći broj entuzijasta i ljubitelja veslanja da se pridruže treninzima, a potom i sudjelovanju na regatama. Kao što je to bilo i prošle godine, očekuje se velik interes za samo događanje.

Studente zanima kako će se njihovi profesori snaći na ergometrima – spravama na kojima pokreti imitiraju pokrete u veslačkom čamcu. No, ove godine dodatan interes izazvat će i braća Sinković koja će se pridružiti pokušajima veslača Ekonomskog fakulteta da se veslanje popularizira kao vrhunski sport, pa tako i samo bavljenje sportom tijekom studentskih dana. Pridružite se!

Komentari na članak

Vezani članci

Zgrada

Ekonomski fakultet i Europska komisija pozivaju

Poslušajte predavanje o izazovima u EU

Ludolf Van Hasselt, predstavnik Glavne uprave za komunikacije u Europskoj komisiji, održat će predavanje o izazovima najveće europske integracije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. S obzirom na njegovo bogato iskustvo, pozivaju se studenti da se pridruže, 4. veljače u 11h.

Hrvatska vojska

Hrvatsko vojno učilište dr. Franjo Tuđman

Hrvatsko vojno učilište otvara svoja vrata

Uz upoznavanje rada vojnog učilišta te upoznavanja sa studijskim programima, zainteresirani će moći isprobati svoje letačke sposobnosti na simulatoru leta na borbenom avionu MIG-21.

Stipendije

Sveučilište u Zagrebu

Objavljeni prvi rezultati Erasmus+ natječaja za akademsku godinu 2016/2017.

Objavljene su prve rang liste studenata za Erasmus+ program koje su složila fakultetska povjerenstva. Provjerite jeste li dobili stipendiju za studiranje u inozemstvu.

XI. Dies historiae

Društvo studenata povijesti „Ivan Lučić - Lucius” vas poziva

Najava XI. Dies historiae

11. prosinca s početkom u 10 sati održat će se jedanaesto izdanje Dies historiae pod nazivom „Res novae et seditiones: pobuna kao čimbenik promjene.”

Tuna salata

Zdrava i brza prehrana

Do zdravog obroka za desetak minuta

Donosimo nekoliko prijedoga zdravih i ukusnih obroka za čiju je pripremu dovoljno desetak minuta.