LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Grčki Solun

Uskoro počinje četvrta Euroijada

Organizatori ističu kako je u samoj prirodi Euroijade da se studenti, osim natjecanja u sportu, ludo zabave i dobro upoznaju.

Organizatori ističu kako je u samoj prirodi Euroijade da se studenti, osim natjecanja u sportu, ludo zabave i dobro upoznaju.

Grčki grad Solun od 7. do 11. studenog bit će domaćin još jednog velikog studentskog sportskog natjecanja – Euroijade 2014. Nakon Praga, Krakova i Brašova u Rumunjskoj, Solun je četvrti grad domaćin ovih igara koje promoviraju puno više od samog sporta.

Naime, organizatori ističu kako je u samoj prirodi Euroijade da se studenti, osim natjecanja u sportu, ludo zabave i dobro upoznaju.

Ove se godine broj sportova na Eurijadi povećao pa će se tako studenti moći natjecati u čak šest kategorija: futsalu, odbojci, košarci, rukometu, stolnom tenisu i šahu. Naravno, svi sportovi održavaju se u muškoj i ženskoj konkurenciji. Organizatori poručuju kako se dosad prijavilo oko 950 sudionika iz 12 zemalja, a sportovi će se održavati u čak 7 različitih dvorana širom Soluna.

Što se tiče drugog dijela Euroijade; ne toliko vezanog uz sport, tijekom trajanja čitavog događanja organizirani su raznorazni Warm-up i Welcome tulumi sa širokim spektrom glazbene ponude. Svatko bi trebao naći nešto po svojem ukusu.

Sve podatke o prijavi i sudjelovanju na Euroijadi 2014. možete pronaći na njihovim službenim stranicama.

FOTO: EUROIJADA