Sveučilišni sport

U tijeku su prijave za 18. Splitski polumaraton

Trčanje

18. polumaraton za studente će se u organizaciji Splitskog sveučilišnog sportskog saveza održati 25. veljače. Prijave se šalju na adresu elektroničke pošte: sport@unist.hr.

Splitski sveučilišni sportski savez, osim brojnih drugih sportskih manifestacija na Sveučilištu u Splitu, u suradnji s Maraton klubom „Marjan“ organizira i 18. po redu Splitski polumaraton. Natjecanje će se održati u nedjelju 25. veljače, a prijave se zaprimaju na adresu elektroničke pošte: sport@unist.hr.

Prijava mora sadržavati:

  • ime i prezime studenta
  • e-mail studenta
  • kontakt broj
  • veličinu majice
  • predviđeno vrijeme na kraju utrke.

Manifestacija je ograničena na samo 50 startnih mjesta, pa se mole svi zainteresirani predstavnici Splitskog sveučilišta koji se žele okušati u polumaratonu da pošalju svoje prijave što prije. U sklopu cjelokupnoga programa bit će organizirani i zajednički treninzi kako bi studenti što kvalitetnije bili pripremljeni za utrku.

Za sve ostale informacije dostupan je broj mobitela Šime Veršića: 098 946 8548 te njegova e-mail adresa: simeversic@gmail.com.

Komentari na članak

Vezani članci

Tečaj plesa

Studentska zabava

Posljednji trenuci za prijavu na besplatan tečaj plesa za osječke studente

Tečaj je besplatan za sve osječke studente koji žele usavršiti svoje plesne korake i okušati se u plesanju valcera, tanga, sambe, salse, kao i mnogih drugih plesova iz svih krajeva svijeta.

Internet

Tekst u digitalnom dobu

Studenti progovaraju o supostojanju književnosti s internetom

Književnost i internet u današnje su vrijeme povezani više nego ikad jer jedno na drugo intenzivno utječu na različite načine, a koje sve mogućnosti njihove suradnje među njima postoje – propitat će studenti komparatisti.

Naslovna Barbara Šimić

Intervju sa studentskom pravobraniteljicom

„Mehanizmi za zaštitu postoje, volja za pomoć izabranih studentskih predstavnika također, a ostalo je sve na vama“

Upoznajte Barbaru Šimić, studenticu treće godine Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, djevojku kojoj se možete obratiti ako mislite da su vaša studentska prava ugrožena.

Izvor: Gaudeamus

Studentski tulum u Hangaru

Hoćete li i vi ispit' poslije ispita?

Stigli smo do završetka najstresnijeg doba u godini svakog studenta – ispitnih rokova. Stoga, svim studentima željnima dobre zabave donosimo ideju za opuštanje.

FOTO: Pixabay

Tjelesna aktivnost

Tekućinom od kiselih krastavaca protiv grčeva u mišićima nakon tjelovježbe

Ako vam je dosadila voda, tekućina od kiselih krastavaca mogla bi postati novo osvježenje nakon tjelesne aktivnosti. Zbog visokog udjela kalija i natrija, uspješno utažuje žeđ i smanjuje bol nastalu grčenjem mišića. Ipak, nemojte pretjerivati.