Sveučilišni sport

U tijeku su prijave za 18. Splitski polumaraton

Trčanje

18. polumaraton za studente će se u organizaciji Splitskog sveučilišnog sportskog saveza održati 25. veljače. Prijave se šalju na adresu elektroničke pošte: sport@unist.hr.

Splitski sveučilišni sportski savez, osim brojnih drugih sportskih manifestacija na Sveučilištu u Splitu, u suradnji s Maraton klubom „Marjan“ organizira i 18. po redu Splitski polumaraton. Natjecanje će se održati u nedjelju 25. veljače, a prijave se zaprimaju na adresu elektroničke pošte: sport@unist.hr.

Prijava mora sadržavati:

  • ime i prezime studenta
  • e-mail studenta
  • kontakt broj
  • veličinu majice
  • predviđeno vrijeme na kraju utrke.

Manifestacija je ograničena na samo 50 startnih mjesta, pa se mole svi zainteresirani predstavnici Splitskog sveučilišta koji se žele okušati u polumaratonu da pošalju svoje prijave što prije. U sklopu cjelokupnoga programa bit će organizirani i zajednički treninzi kako bi studenti što kvalitetnije bili pripremljeni za utrku.

Za sve ostale informacije dostupan je broj mobitela Šime Veršića: 098 946 8548 te njegova e-mail adresa: simeversic@gmail.com.

Komentari na članak

Vezani članci

Odbojkaški turnir PU

Održan prvi Novogodišnji odbojkaški turnir Sveučilišta u Puli

Odbojkaški turnir Sveučilišta Jurja Dobrile

Na prvom takvom turniru sudjelovale su četiri mješovite (muško/ženske) ekipe.

Student Day Festival 2015

Student Day Festival 2015.

Ove godine još raznovrsniji Student Day Festival u Rijeci!

Ovogodišnji slogan festivala “music. arts. activity.“ prigodno je vizualno objedinjen u liku mehaničke hobotnice koja svojim krakovima povezuje navedene programski različite cjeline.

Vidal Chile

Copa America: dan 5.

VIDEO: Revolveraška večer u Čileu

U dvije utakmice skupine A ekipe su zabile čak 11 golova.

Zenički studenti

Kad ima volje, ima i načina!

Zenički studenti bore se protiv birokratskih troškova!

Inicijativa zeničkih studenata za ukidanje administrativnih troškova dala je rezultate. Ova priča govori o važnosti angažmana u borbi za vlastita prava.

Triatlon

Keind sport triatlon kup 2017.

Korčulanski triatlon nudi pregršt sadržaja za sportaše i rekreativce

Olimpijski triatlon za one najspremnije, supersprint i triatlon za mlađe uzraste, juniore i kadete te popratne utrke dio su bogatog programa Korčulanskog triatlona.