LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Velesajam domaćin

U siječnju će se održati dodatne kvalifikacije za Unisport Futsal Ligu 2015./16.

Nastup u Ligi će ostvariti dvije najbolje plasirane ekipe, dok će najlošije plasirana momčad sreću morati potražiti iduće akademske godine. 

Nastup u Ligi će ostvariti dvije najbolje plasirane ekipe, dok će najlošije plasirana momčad sreću morati potražiti iduće akademske godine. 

U centru MNK Fusio na zagrebačkom velesajmu, 19. siječnja 2016., održat će se dodatne kvalifikacije za nastup u UniSport Futsal Ligi 2015./16. Pravo sudjelovanja u Ligi i prolaz među osam najboljih tražit će ekipe Veleučilišta u Šibeniku, Sveučilišta Josipa Juraja Strossmayera iz Osijeka te Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta (ZŠEM). Nastup u Ligi će ostvariti dvije najbolje plasirane ekipe, dok će najlošije plasirana momčad sreću morati potražiti iduće akademske godine  

Kvalifikacije će započeti susretom ZŠEM-a i Sveučilišta u Osijeku u 10 sati, a u drugoj utakmici, koja započinje u 11 sati, sučelit će se Veleučilište u Šibeniku i ZŠEM. Posljednja utakmica je na rasporedu u 13:30 između Sveučilišta u Osijeku i Veleučilišta u Šibeniku, te će nakon nje biti poznat konačan poredak. 

Tako će se dvije najbolje plasirane momčadi pridružiti već poznatim sudionicima: Sveučilište u Zagrebu, Sveučilište u Splitu, Veleučilište VERN' (tri najbolje plasirane momčadi prošlogodišnje Lige) Veleučilište Lavoslava Ružičke iz Vukovara (pobjednik skupine ISTOK), Sveučilište u Zadru (pobjednik skupine JUG), Veleučilište Balzatar iz Zaprešića (pobjednik skupine SJEVER). 

Liga će se odigravati u nastavku akademske godine, a najbolje četiri ekipe odlučit će o novom nacionalnom sveučilišnom prvaku na UniSport Finalsima, koji će se održati u Poreču krajem svibnja 2016. 

FOTO: FACEBOOK