Sveučilišno prvenstvo

Sudjelujte na rukometnom prvenstvu u Splitu; još je malo vremena za prijavu

rukomet, lopta, mreža, gol

Splitske studentice odmjerit će snage u rukometu 1. travnja, a studenti 3. i 5. travnja, no samo oni koji se za prvenstvo prijave do 29. ožujka u 12:00.

Splitski sveučilišni sportski savez organizira Prvenstvo Sveučilišta u rukometu, a prijave sudionika zaprimaju se do 29. ožujka u 12:00. Natjecanje će se održati u maloj dvorani splitske Spaladium arene.

Studentice će se natjecati u ponedjeljak, 1. travnja, od 9 do 17 sati, a studenti u srijedu i petak, 3. i 5. travnja, od 12 do 16 sati. 

Prijaviti se možete putem online obrasca ili slanjem ispunjenih obrazaca na e-mail adresu unisportsplit@gmail.com. Prilikom prijave potrebno je navesti sljedeće podatke: 

  • ime i prezime studenta
  • datum rođenja
  • broj indeksa ili iksice 
  • kontakt voditelja ekipe 
  • potpis profesora TZK-a ili dekana fakulteta 
  • pečat fakulteta. 

Detaljnije informacije dostupne su na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Zgrada tri fakulteta u Splitu

Sveučilište u Splitu

Danas otvorenje nove Zgrade triju fakulteta

Nakon šest godina od početka gradnje, ministar Mornar danas će u Splitu svečano otvoriti Zgradu triju fakulteta, u kojoj će zajednički prostor koristiti Prirodoslovno-matematički, Kemijsko-tehnološki i Pomorski fakultet.

Nightfever 2017

Nightfever 2017. u Splitu

Članovi studentskih katoličkih zajednica svjedoče o svojoj duhovnosti

Mladi Splićani okupit će se ove nedjelje u dvorištu Studentskog doma „Dr. Franjo Tuđman“ na „Nightfeveru“ te prisustvovati svetoj misi, ispovijedi i klanjanju.

Logo

Sveučilište u Splitu zajedno sa Sveučilištem u Dubrovniku u sklopu projekta TTAdria pozivaju

Radionica „Pretvaranje inovacija u korisne proizvode i usluge"

Sveučiliše u Dubrovniku poziva zainteresirane na radionicu „Pretvaranje inovacija u korisne proizvode i usluge (Komercijalizacija inovacija i intelektualno vlasništvo)“ koja se organizira u sklopu projekta „Jadranska mreža za transfer tehnologije - TTAdria“.

hajduk

Dan bijelog štapa

Studenti i sportaši zajedno za slijepe i slabovidne

Akciji su se, uz Udrugu slijepih i slabovidnih osoba, pridružili i igrači splitskog Hajduka te studenti Kineziološkog fakulteta. 

Grad Split

Dodjela Rektorovih nagrada

Sveučilište u Splitu otvorilo natječaj za dodjelu Rektorovih nagrada

Do 1. lipnja traju prijave za nagradu koju dodjeljuje splitski rektor, a odnose se na postignuća u akademskoj godini 2016/2017.