LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Mogućnost besplatnog treniranja

SUBOS pripremio novosti za stare i nove članove

SUBOS se dobro opremio i pripremio za novu sezonu treninga i novi semestar. Što vas sve očekuje saznajte u članku.

SUBOS se dobro opremio i pripremio za novu sezonu treninga i novi semestar. Što vas sve očekuje saznajte u članku.

Kao i do sada udruga SUBOS odlučila je ponuditi svojim vjernim članovima više od treninga. Ove sezone, tj. ovog semestra uveli su neke novine kojima se nadaju privući velik broj članova, posebice studenata, koji mogu trenirati uz vrlo povoljne cijene. Što je to novo u radu i programu SUBOS-a?

Treneri pojedinih treninga vodit će evidenciju putem iPada i posebne aplikacije koju si dizajnirali za to. 

SUBOS je pripremio i brojne pogodnosti i nagrade za svoje članove. od 1. pa do 15. ožujka trajat će posebna akcija. Bilo koji član koji dovede novog člana u neku sekciju dobiva besplatnu članarinu. Također planira se podijela oko 100 besplatnih majica s kojima će svi znati da ste ponosni član SUBOS-a.

Uz sve navedeno planiraju se i daljnja gostovanja vrhunskih trenera i stručnjaka u pojedinim treninzima. Nakon Željka Mavrovića, ovaj petak u goste na trening BJJ dolazi Stjepan Grbavac. Mnogi smatraju da je upravo Stjepan doveo jiujitsu u Hrvatsku. Došao je iz Australije i stavio se na raspolaganje Hrvatskoj vojsci. Uz specijalne postrojbe HV-a, Stjepan je obučavao i specijalne postrojbe SAD-a, Izraela i Australije. Gospodin Grbavac dugo godina bio je šef osiguranja pokojnog predsjednika Republike Hrvatske dr. Franje Tuđmana, a 1996. godine prilikom dolaska predsjednika Clintona u Zagreb imao je tu čast da bude među rijetkim ne-Amerikancima koji su ikad bili u najužem osiguranju jednog američkog predsjednika. 

Trening počinje u 19:50 sati i podijeljen je na tri dijela:

- prvi dio brazilska jiujitsa
- drugi dio samoobrana na parteru
- treći dio samoobrana za specijalne postrojbe (obrana od noža, pištolja itd.)

SUBOS će nastaviti organizirati gostovanja brojnih vrhunskih trenera, ali će nastaviti i s vlastitim radnim akcijama i osposobljavanjem prostora za ugodniji i efikasniji rad i treninge. Rad udruge možete pratiti i putem njihove Facebook stranice, a više informacija možete dobiti i na njihovoj web stranici.

FOTO: SUBOS