Studentski život

Prvi se put održava Dan ekipe s Cvjetnog

Cvjetno naselje dvorište 2019

Domski odbor Studentskog doma „Cvjetno naselje” po prvi put organizira Dan ekipe s Cvjetnog. Organizatori su pripremili nekoliko sportova u kojima se možete natjecati, ali i prijaviti za volontiranje.

Domski odbor Studentskog doma Cvjetno naselje po prvi put, po uzoru na SD Stjepan Radić i SD Ante Starčević, organizira Dan ekipe s Cvjetnog koji će se održati 25. svibnja. Na Dan nisu pozvani samo stanari Studentskog doma Cvjetno naselje već i svi zainteresirani studenti željni dobre zabave i druženja.

Na ovom događaju moći ćete se natjecati u nekoliko sportova koji će se igrati na različitim lokacijama. Evo kako je to zamislila ekipa Domskog odbora:

  • natjecanje u nogometu i košarci (3x3) na terenu Osnovne škole Cvjetno naselje

  • stolni tenis i funkcionalni trening u parovima u teretani 8. paviljona

  • stolni nogomet u polivalentnoj dvorani

  • graničar u dvorištu doma

  • turnir u beli i trešeti u Družioni

  • turnir u biljaru i pub-kviz u susjednom kafiću Ferax.

Svi vi koji niste natjecateljskog duha, ne tugujte! Budući da je Domski odbor Studentskog doma Cvjetno naselje sastavljen od sedam članova, potrebna im je pomoć. Stoga se svi koji žele sudjelovati i pomoći u organizaciji događaja ili se okušati kao suci nekih sportova mogu prijaviti kao volonteri.

Prijave za volontiranje bit će otvorene za par dana, a prijave za sportove tijekom sljedećeg tjedna. Više informacija o tijeku događaja i početku prijava možete pronaći na Facebook eventu.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Novi paviljoni na Savi

Nov, moderan studentski dom

FOTO i VIDEO: Kako će nakon obnove izgledati Studentski dom „Stjepan Radić“?

U studenom 2015. studenti bi se trebali useliti u obnovljeni Studentski dom „Stjepan Radić“. Kako će novi dom izgledati, pogledajte u fotogaleriji!

FOI CORE 2015

AIESEC Varaždin

Završeno FOI CORE natjecanje

FOI CORE jedan je u nizu projekata AIESEC-a Varaždin, koji stvara poveznicu između studenata i tvrtki, na kojem su studenti predstavili svoja rješenja poslovnih slučajeva zadanih od strane četiri uključene tvrtke.

Cvjetno naselje/učionica

Studentski dom Cvjetno naselje

Prenamjenom konferencijske dvorane stanari Cvjetnog dobili novi prostor za učenje

Studentima Cvjetnog naselja od 6. je travnja dostupna još jedna učionica koja se nalazi u 4. paviljonu. Za njezino korištenje vrijede pravila donesena prošloga mjeseca.

Junior Freshhh za srednjoškolce

Prijavite se!

„Junior Freshhh” INA-ino natjecanje za srednjoškolce: okupi tim prijatelja i postanite prvaci u prirodnim znanostima!

Hrvatska je od ove godine uključena u program, s ciljem poticanja interesa mladih za prirodne znanosti i jačanja suradnje kompanije s mladim talentima.

Cvjetno naselje/učionica

Poštivanje pravila

Domski odbor najavio kontrolu korištenja učionice na „Cvjetnom”

Domski odbor SD-a „Cvjetno naselje” podsjeća na pravila korištenja učionice i najavljuje pojačanu kontrolu korisnika.