Studentski život

Prvi se put održava Dan ekipe s Cvjetnog

Cvjetno naselje dvorište 2019

Domski odbor Studentskog doma „Cvjetno naselje” po prvi put organizira Dan ekipe s Cvjetnog. Organizatori su pripremili nekoliko sportova u kojima se možete natjecati, ali i prijaviti za volontiranje.

Domski odbor Studentskog doma Cvjetno naselje po prvi put, po uzoru na SD Stjepan Radić i SD Ante Starčević, organizira Dan ekipe s Cvjetnog koji će se održati 25. svibnja. Na Dan nisu pozvani samo stanari Studentskog doma Cvjetno naselje već i svi zainteresirani studenti željni dobre zabave i druženja.

Na ovom događaju moći ćete se natjecati u nekoliko sportova koji će se igrati na različitim lokacijama. Evo kako je to zamislila ekipa Domskog odbora:

  • natjecanje u nogometu i košarci (3x3) na terenu Osnovne škole Cvjetno naselje

  • stolni tenis i funkcionalni trening u parovima u teretani 8. paviljona

  • stolni nogomet u polivalentnoj dvorani

  • graničar u dvorištu doma

  • turnir u beli i trešeti u Družioni

  • turnir u biljaru i pub-kviz u susjednom kafiću Ferax.

Svi vi koji niste natjecateljskog duha, ne tugujte! Budući da je Domski odbor Studentskog doma Cvjetno naselje sastavljen od sedam članova, potrebna im je pomoć. Stoga se svi koji žele sudjelovati i pomoći u organizaciji događaja ili se okušati kao suci nekih sportova mogu prijaviti kao volonteri.

Prijave za volontiranje bit će otvorene za par dana, a prijave za sportove tijekom sljedećeg tjedna. Više informacija o tijeku događaja i početku prijava možete pronaći na Facebook eventu.

 

Komentari na članak

Vezani članci

logotip

Europske sveučilišne igre 2016.

Europske sveučilišne igre: Dvije trećine domaćinstava Zagrebu, Rijeci jedna trećina

Domovi Stjepan Radić i Cvjetno naselje zadnji su puta cjelovito obnovljeni prije Univerzijade 1987. godine. Organizatori vjeruju da su Europske sveučilišne igre u Zagrebu i Rijeci prilika da se domovi ponovo obnove.

Akcija s Balkan kupa

Međunarodno natjecanje u stolnom nogometu

Održan prvi Balkan Cup

Stolnonogometne reprezentacije Hrvatske, Slovenije i Srbije natjecale su se u Sloveniji na prvom Balkan Cupu.

Novi paviljoni na Savi

Studentski domovi u Zagrebu

Donesen pravilnik o studentskim odborima

Studentski domovi u Zagrebu imat će predstavnike u studentskim odborima koji će promicati poboljšanje kvalitete i standarda života u domovima. Odbori surađuju sa Studentskim centrom te Studentskim zborom.

Freshhh 2015

Freshhh 2015.

Upoznajte Ininu Freshhh finalisticu i lice s plakata, Luciju Jukić

Kako bismo vam približili natjecanje i motivirali vas za prijavu, popričali smo s Lucijom Jukić, natjecateljicom iz 2012. godine koja je sa svojim kolegama Alenom Kišom i Naderom Othmanom sa Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta u Zagrebu otputovala na finale u Budimpeštu.

Triatlon

Keind sport triatlon kup 2017.

Korčulanski triatlon nudi pregršt sadržaja za sportaše i rekreativce

Olimpijski triatlon za one najspremnije, supersprint i triatlon za mlađe uzraste, juniore i kadete te popratne utrke dio su bogatog programa Korčulanskog triatlona.