UniSport Zagreb

Prognozirajte rezultate UniSport lige i osvojite nagrade

UniSport HR

Aplikacija Sveučilišne zagrebačke lige od ove sezone donosi UniSport prognozu preko koje će ljubitelji sporta moći okušati svoju sreću, a oni najbolji na kraju sezone dobit će i nagrade.

Ako ste strastveni ljubitelji sporta, a svoja sportska znanja volite i pokazati, Sveučilište u Zagrebu za vas je osmislilo novu zanimaciju. Sveučilišnu zagrebačku ligu odsad možete pratiti na ažuriranoj aplikaciji SZZG SPORT dostupnoj na Android uređajima, a zakinuti neće ostati ni korisnici iOS uređaja kojima će aplikacija biti dostupna za nekoliko dana.

Moguće je praćenje odabranih sportova Sveučilišne zagrebačke lige, prikaz rasporeda i rezultata utakmica, a novost je UniSport prognoza koja će najuspješnijim prognozerima donijeti i nagrade na kraju sezone. Tako će svi ljubitelji studentskog sporta od ove sezone, osim standardnog praćenja utakmica, moći okušati sreću, a pritom se i zabaviti prognoziranjem rezultata studentskih utakmica. Forma je ista kao kod standardnog klađenja, osim što za ulog nije potreban novac, a za one najbolje najavljene su i nagrade. 

Aplikacija također donosi pregled svih utakmica uživo, kao i detalje svake utakmice; postave momčadi, pregled igrača pojedinačno, njihovih statističkih podataka i stanja na tablici. Sveučilište u Zagrebu potiče studente na aktivno bavljenje sportom, kao i njihovo uključivanje u studentska natjecanja i razvijanje natjecateljskog duha, a ova je aplikacija od velike pomoći razvoju Sveučilišne lige u Zagrebu. 

Komentari na članak

Vezani članci

Tečaj plesa

Sveučilište u Osijeku

Besplatan tečaj plesa za sve osječke studente

Oduvijek želite naučiti plesati? Onda je ovo idealna prilika za vas jer zahvaljujući suradnji Studentskog zbora Sveučilišta u Osijeku i Športsko-plesne udruge Feniks uskoro kreće besplatni tečaj plesa za sve osječke studente koji žele zakoračiti u energični svijet plesa i odlično se zabaviti.

Dompes

Gradnja studentskog doma za siromašne

Dobrotvornim prilozima do „Kuće kruha i duha" u Mostaru

Preko tri tisuće darovatelja prikupilo je više od 6 milijuna kuna potrebnih za izgradnju Dompesa. Predviđa se otvorenje u rujnu 2017. godine.

Bicikliranje

Studentski centar Zagreb

Biciklistička alka i izbor naj bicikla na Studentskoj biciklijadi

Poslovnica za sport Studenskog centra u Zagrebu organizira Studentsku biciklijadu u subotu, 19. studenog 2016. godine. U slučaju kišnog vremena, program se seli u dvorane PAUK i SKUC.

Slaven Belupo

Slaven Belupo sjajnim je preokretom stigao do tri boda

1. HNL: Vugrinec donio vitalne bodove Koprivničanima

Iako su gubili na poluvremenu, ulaskom iskusnog lisca Davora Vugrinca, Koprivničani su uzeli puni plijen protiv zagrebačke Lokomotive.

Večer poezije u Zadru

Promocija afirmiranih i neafirmiranih pjesnika

Večer poezije u Zadru

Glavni cilj bio je potaknuti ljude na pisanje, druženje i čitanje.