UniSport Zagreb

Prognozirajte rezultate UniSport lige i osvojite nagrade

UniSport HR

Aplikacija Sveučilišne zagrebačke lige od ove sezone donosi UniSport prognozu preko koje će ljubitelji sporta moći okušati svoju sreću, a oni najbolji na kraju sezone dobit će i nagrade.

Ako ste strastveni ljubitelji sporta, a svoja sportska znanja volite i pokazati, Sveučilište u Zagrebu za vas je osmislilo novu zanimaciju. Sveučilišnu zagrebačku ligu odsad možete pratiti na ažuriranoj aplikaciji SZZG SPORT dostupnoj na Android uređajima, a zakinuti neće ostati ni korisnici iOS uređaja kojima će aplikacija biti dostupna za nekoliko dana.

Moguće je praćenje odabranih sportova Sveučilišne zagrebačke lige, prikaz rasporeda i rezultata utakmica, a novost je UniSport prognoza koja će najuspješnijim prognozerima donijeti i nagrade na kraju sezone. Tako će svi ljubitelji studentskog sporta od ove sezone, osim standardnog praćenja utakmica, moći okušati sreću, a pritom se i zabaviti prognoziranjem rezultata studentskih utakmica. Forma je ista kao kod standardnog klađenja, osim što za ulog nije potreban novac, a za one najbolje najavljene su i nagrade. 

Aplikacija također donosi pregled svih utakmica uživo, kao i detalje svake utakmice; postave momčadi, pregled igrača pojedinačno, njihovih statističkih podataka i stanja na tablici. Sveučilište u Zagrebu potiče studente na aktivno bavljenje sportom, kao i njihovo uključivanje u studentska natjecanja i razvijanje natjecateljskog duha, a ova je aplikacija od velike pomoći razvoju Sveučilišne lige u Zagrebu. 

Komentari na članak

Vezani članci

foto

Sveučilište u Dubrovniku

Novi natječaj za stipendije dubrovačkim studentima slabijeg socijalno-ekonomskog statusa

Redoviti studenti Sveučilišta u Dubrovniku mogu ostvariti pravo na stipendiju u iznosu od 1000 kuna. Rok je za prijavu 19. prosinca 2017.

muško-ženska "prijateljstva"

„Studentologija: zavodljive istine o ljubavnim navikama“

U novoj anketi propitujemo mogu li muškarac i žena biti „samo prijatelji“

Priključite nam se u najvećem studentskom istraživanju o ljubavi i otkrijte nam što mislite o „fenomenu“ muško-ženskih prijateljstava.

Good Vibrations UK Edition

Klupski program na gostovanju

Good Vibrations hrli u London zabavljati Arsenalove navijače!

Drugo međunarodno izdanje Good Vibrationsa održat će se u Gunners pubu u Londonu!

Novac

Financiranje studentskih programa

Objavljeni prvi rezultati Natječaja za studentske programe 2016. godine

Objavljen je Prijedlog raspodjele financijskih sredstava namijenjenih za financiranje studentskih programa koji su prijavljeni na Natječaj za studentske programe za 2016. godinu.

Studenti

Uz praktično iskustvo do stipendije ili zaposlenja

Prijavite se na četvrtu Styria:SCOOL akademiju

Prijavite se na četvrtu po redu Styria:SCOOL akademiju i osvojite stipendiju ili stalni posao.