UniSport Zagreb

Prognozirajte rezultate UniSport lige i osvojite nagrade

UniSport HR

Aplikacija Sveučilišne zagrebačke lige od ove sezone donosi UniSport prognozu preko koje će ljubitelji sporta moći okušati svoju sreću, a oni najbolji na kraju sezone dobit će i nagrade.

Ako ste strastveni ljubitelji sporta, a svoja sportska znanja volite i pokazati, Sveučilište u Zagrebu za vas je osmislilo novu zanimaciju. Sveučilišnu zagrebačku ligu odsad možete pratiti na ažuriranoj aplikaciji SZZG SPORT dostupnoj na Android uređajima, a zakinuti neće ostati ni korisnici iOS uređaja kojima će aplikacija biti dostupna za nekoliko dana.

Moguće je praćenje odabranih sportova Sveučilišne zagrebačke lige, prikaz rasporeda i rezultata utakmica, a novost je UniSport prognoza koja će najuspješnijim prognozerima donijeti i nagrade na kraju sezone. Tako će svi ljubitelji studentskog sporta od ove sezone, osim standardnog praćenja utakmica, moći okušati sreću, a pritom se i zabaviti prognoziranjem rezultata studentskih utakmica. Forma je ista kao kod standardnog klađenja, osim što za ulog nije potreban novac, a za one najbolje najavljene su i nagrade. 

Aplikacija također donosi pregled svih utakmica uživo, kao i detalje svake utakmice; postave momčadi, pregled igrača pojedinačno, njihovih statističkih podataka i stanja na tablici. Sveučilište u Zagrebu potiče studente na aktivno bavljenje sportom, kao i njihovo uključivanje u studentska natjecanja i razvijanje natjecateljskog duha, a ova je aplikacija od velike pomoći razvoju Sveučilišne lige u Zagrebu. 

Komentari na članak

Vezani članci

Maskota Gwangju 2015

Univerzijada u Južnoj Koreji

Gwangju ugošćuje studente iz cijelog svijeta

Južnokorejski grad Gwangju ugostit će ovog ljeta studente iz cijelog svijeta na Univerzijadi.

Mobitel, Izvor: Pixabay (https://pixabay.com/en/iphone-smartphone-apps-apple-inc-410311/)

Ljeto je došlo

FOTO: 15 poruka koje ćete tijekom ljeta vjerojatno poslati kolegama s faksa

Izaći iz dobro uhodane rutine dolaskom ljeta i odmora od faksa nije tako bezbolno, iako je i dalje ugodno. Kada se vratimo natrag u svoje rodno mjesto iz grada u kojem studiramo, prvi dio studentskoga života koji će nam nedostajati bit će kolege i cimeri.

VPS LIB vs. FKIT 2014

Odigrano prvo kolo Zagrebačke sveučilišne košarkaške lige

Uspješan start košarkaškog natjecanja za branitelja naslova VERN

Najuvjerljiviji su bili „pravnici” koji su košarkašima s Tehničkog veleučilišta ubacili 50 poena, a dozvolili samo 16.

https://pixabay.com/en/application-request-pen-coolie-1915343/

Projekt "Edukacijom do zaposlenja"

Poznati stručnjaci otkrivaju kako zablistati pred poslodavcem

Međunarodna komora mladih organizira projekt "Edukacijom do zaposlenja" čiji je cilj upoznavanje mladih s tržištem rada, pisanjem životopisa i molbi te isticanjem na razgovoru za posao.

Veliki studentski party VOL. 4

Finale Zagrebačke studentske futsal lige i veliki tulum

Ne propustite veliki studentski tulum na Velesajmu, VOL. 4

Ove subote, 11. travnja, na Zagrebačkom velesajmu u Nogometnom centru Šalata čeka vas pravi studentski spektakl. Riječ je o završnici Zagrebačke studentske futsal lige Ožujsko i o velikom studentskom tulumu. Dobre zabave zasigurno neće nedostajati, a evo i zašto.