UniSport Zagreb

Prognozirajte rezultate UniSport lige i osvojite nagrade

UniSport HR

Aplikacija Sveučilišne zagrebačke lige od ove sezone donosi UniSport prognozu preko koje će ljubitelji sporta moći okušati svoju sreću, a oni najbolji na kraju sezone dobit će i nagrade.

Ako ste strastveni ljubitelji sporta, a svoja sportska znanja volite i pokazati, Sveučilište u Zagrebu za vas je osmislilo novu zanimaciju. Sveučilišnu zagrebačku ligu odsad možete pratiti na ažuriranoj aplikaciji SZZG SPORT dostupnoj na Android uređajima, a zakinuti neće ostati ni korisnici iOS uređaja kojima će aplikacija biti dostupna za nekoliko dana.

Moguće je praćenje odabranih sportova Sveučilišne zagrebačke lige, prikaz rasporeda i rezultata utakmica, a novost je UniSport prognoza koja će najuspješnijim prognozerima donijeti i nagrade na kraju sezone. Tako će svi ljubitelji studentskog sporta od ove sezone, osim standardnog praćenja utakmica, moći okušati sreću, a pritom se i zabaviti prognoziranjem rezultata studentskih utakmica. Forma je ista kao kod standardnog klađenja, osim što za ulog nije potreban novac, a za one najbolje najavljene su i nagrade. 

Aplikacija također donosi pregled svih utakmica uživo, kao i detalje svake utakmice; postave momčadi, pregled igrača pojedinačno, njihovih statističkih podataka i stanja na tablici. Sveučilište u Zagrebu potiče studente na aktivno bavljenje sportom, kao i njihovo uključivanje u studentska natjecanja i razvijanje natjecateljskog duha, a ova je aplikacija od velike pomoći razvoju Sveučilišne lige u Zagrebu. 

Komentari na članak

Vezani članci

ESN Rijeka

Erasmus studentska mreža Rijeka

O kvaliteti studentske mobilnosti raspravljat će se na Nacionalnoj platformi u Rijeci

Nacionalna platforma u organizaciji riječke sekcije Erasmus Student Networka održat će se u Rijeci. Teme rasprave su: studentska mobilnost, internacionalni projekti ESN-a te edukacija članova ESN-a u Hrvatskoj.

Neymar i James

Copa America: 2. kolo skupine C

VIDEO: Neymar isključen, Pizzaro srušio Venezuelu

Sve reprezentacije imaju jednake izglede za plasman u četvrtfinale uoči posljednjeg kola budući da sve imaju po tri boda iz dvije utakmice.

Roger Federer

Na današnji dan

Rođen poznati tenisač Roger Federer

Prije 36 godina na današnji dan rodio se treći tenisač svijeta Roger Federer.

Erasmus +

Sedmogodišnji program

Erasmus + na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli

Erasmus+ usmjeren je jačanju znanja i vještina te zapošljavanju europskih građana kao i unaprjeđenju obrazovanja, osposobljavanju te radu u području mladih i sporta.

Euroijada

Grčki Solun

Uskoro počinje četvrta Euroijada

Organizatori ističu kako je u samoj prirodi Euroijade da se studenti, osim natjecanja u sportu, ludo zabave i dobro upoznaju.