Gostovanje u Varaždinu

Prije pohoda na svjetska odličja, karate reprezentacija posjetila Sveučilište Sjever

Muška seniorska karate reprezentacija Hrvatske u posjetu Sveučilištu Sjever

Hrvatski reprezentativci karatea posjetili su Sveučilište Sjever i upoznali se s njegovim studijima i programa. Sada se pripremaju za Svjetsko prvenstvo u Linzu.

Muška seniorska karate reprezentacija Hrvatske posjetila je 14. listopada 2016. godine Sveučilište Sjever. Naime, u Varaždinu se priprema za predstojeće Svjetsko prvenstvo.

Hrvatske reprezentativce i stručni stožer u ime Sveučilišta dočekao je prorektor, izv. prof. dr. sc. Goran Kozina, koji ih je proveo prostorima i predstavio im različite studije i programe koje Sveučilište Sjever nudi potencijalnim studentima. S obzirom na to da su reprezentativci u velikoj mjeri ujedno i studenti, prorektor im je ukratko opisao načine na koji se ovdje praktična i stručna znanja inkorporiraju u nastavne procese. Pokazao im je kabinete za izvođenje praktične nastave koji su, po svojoj opremljenosti i kvaliteti, među najboljima u Hrvatskoj.

Foto: Sveučilišni centar Koprivnica

Izbornik reprezentacije Esad Garibović, uz zahvalu što su članovi reprezentacije imali priliku posjetiti Sveučilište Sjever, posebno je istaknuo da su svi odreda, osim što su vrhunski sportaši, uspješni što u akademskom, što u poslovnom životu. Zahvalio je u ime reprezentativaca na potpori i dobrim željama koje su im uputili djelatnici i studenti Sveučilišta te izrazio nadu da će se iz austrijskog Linza, gdje se krajem mjeseca održava Svjetsko prvenstvo, vratiti s nizom odličja.

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilište Sjever

Javni poziv za energetsku obnovu zgrada Z1 i Z3 u Sveučilišnom centru u Varaždinu

Energetskom obnovom povećat će se kapacitet Sveučilišnog centra u Varaždinu

Procijenjena vrijednost radova iznosi 2 000 000 kuna, a rok za dostavu dokumentacije i otvaranje ponuda je 5. studenoga 2015. u 13 sati u prostorijama APN-a.

Prvaci Europe

Hrvatska footy reprezentacija treba pomoć za odlazak u Australiju

Hrvatska ima europske prvake, ali ne i dovoljno novca da ih pošalje na svjetsko prvenstvo

Hrvatska footy zajednica okuplja uglavnom studente, srednjoškolce i one istinske zaljubljenike u ovu igru, a koji isključivo volonterskim radom i ljubavlju prema sportu guraju ovu priču naprijed iz godine u godinu.

Crtež karate borbe

Održano drugo UniSport prvenstvo u karateu

Zagrebačko Sveučilište najbolje u karateu

Na prvenstvu u karateu, koje je održano u Zagrebu, studenti zagrebačkog Sveučilišta izašli su kao apsolutni pobjednici.

Međunarodni dan studenata

Od priznavanja diploma do novih domova

Studentske priče koje su obilježile 2015. godinu

2015. godina iz studentske perspektive.

Fakultet organizacije i informatike(FOI)

Fakultet organizacije i informatike

Veliki uspjeh studenata FOI-ja na natjecanju Event Management Contest

Tim s FOI-ja osvojio je treće mjesto na studentskom natjecanju u osmišljavanju promotivnih aktivnosti za proizvod "The Famous Grouse".