LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Gostovanje u Varaždinu

Prije pohoda na svjetska odličja, karate reprezentacija posjetila Sveučilište Sjever

Hrvatski reprezentativci karatea posjetili su Sveučilište Sjever i upoznali se s njegovim studijima i programa. Sada se pripremaju za Svjetsko prvenstvo u Linzu.

Hrvatski reprezentativci karatea posjetili su Sveučilište Sjever i upoznali se s njegovim studijima i programa. Sada se pripremaju za Svjetsko prvenstvo u Linzu.

Muška seniorska karate reprezentacija Hrvatske posjetila je 14. listopada 2016. godine Sveučilište Sjever. Naime, u Varaždinu se priprema za predstojeće Svjetsko prvenstvo.

Hrvatske reprezentativce i stručni stožer u ime Sveučilišta dočekao je prorektor, izv. prof. dr. sc. Goran Kozina, koji ih je proveo prostorima i predstavio im različite studije i programe koje Sveučilište Sjever nudi potencijalnim studentima. S obzirom na to da su reprezentativci u velikoj mjeri ujedno i studenti, prorektor im je ukratko opisao načine na koji se ovdje praktična i stručna znanja inkorporiraju u nastavne procese. Pokazao im je kabinete za izvođenje praktične nastave koji su, po svojoj opremljenosti i kvaliteti, među najboljima u Hrvatskoj.

Foto: Sveučilišni centar Koprivnica

Izbornik reprezentacije Esad Garibović, uz zahvalu što su članovi reprezentacije imali priliku posjetiti Sveučilište Sjever, posebno je istaknuo da su svi odreda, osim što su vrhunski sportaši, uspješni što u akademskom, što u poslovnom životu. Zahvalio je u ime reprezentativaca na potpori i dobrim željama koje su im uputili djelatnici i studenti Sveučilišta te izrazio nadu da će se iz austrijskog Linza, gdje se krajem mjeseca održava Svjetsko prvenstvo, vratiti s nizom odličja.

FOTO: SVEUČILIŠNI CENTAR KOPRIVNICA