LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natjecanje počinje 15. ožujka

Prijavite se na studentsku biljarsku ligu!

Biljarski klub „Las Vegas” organizira Studentsku biljarsku ligu te poziva sve zainteresirane studente da se prijave do 15. ožujka kada liga započinje.

Biljarski klub „Las Vegas” organizira Studentsku biljarsku ligu te poziva sve zainteresirane studente da se prijave do 15. ožujka kada liga započinje.

Imate li precizno oko, dobar osjećaj i baratate biljarskim štapom kao Ronnie O'Sullivan? Uza sve navedene vještine još (uvijek) ste i student i u potrazi za dobrom zabavom i upoznavanjem novih ljudi? Onda je ovo prilika za vas! 

Biljarski klub „Las Vegas” organizira Studentsku biljarsku ligu i poziva sve zainteresirane studente da se prijave. Prijavnice možete preuzeti ovdje, a ispunjene i isprintane prijavnice trebate donijeti na dan početka lige - 15. ožujka. Prijave će se primati do 9:30 sati nakon čega će se održati ždrijeb i početak natjecanja.

Biljarski mečevi održavat će se u prostorijama kluba na adresi Ilica 209, Zagreb. Predviđeno trajanje lige je 10 tjedana, a igralo bi se svake subote. Važno je napomenuti da će se prijavljivati ekipe, a jedna ekipa mora se sastojati od najmanje 3 člana s pravom da jednog natjecatelja prijave kao rezervnog igrača. Kotizacija za natjecanje iznosi 30 kuna po ekipi, a za prva tri mjesta u ligi organizatori su osigurali vrijedne nagrade. 

Kao što i sami organizatori ističu, za ligu i samu igru nisu bitne vještine i međusobno nadmetanje, već je u prvom planu dobra zabava i upoznavanje studenata i studentica koji će sudjelovati na natjecanju.

Prijavnicu također možete zatražiti u prostorijama samog kluba, a možete ju preuzeti i s Facebook stranice lige.

Za sve dodatne informacije možete nazvati organizatore na brojeve: 095 / 1991 - 110 (Hrvoje) i 091 / 5460 427 (Boris).

FOTO: PIXABAY