Sezona 2016./2017.

Počinje Zagrebačka studentska futsal liga

ZSFL 2016/17

U igri je bogat nagradni fond od 15 000 kuna za koji će se boriti ukupno 16 momčadi.

U subotu, 12. studenoga 2016. godine, započinje četvrta po redu Zagrebačka studentska futsal liga. Ukupno će sudjelovati 16 momčadi, a mjesto je održavanja, kao i do sada, Zagrebački velesajam, u paviljonu NC Šalate. Dozvoljena su četiri igrača u polju te golman, a na snazi su futsal pravila.

U igri je bogat nagradni fond od 15 000 kuna za koji će se, kao i prošle godine, boriti aktualni prvaci Baltazar. Oni se nalaze u skupini A, dok se prošlogodišnji osvajač srebrne medalje, Plavi mjesec, nalazi u skupini B. 

FOTO: Facebook

Raspored prvoga kola:

Subota, 12. studenoga 2016.

Plavi mjesec - Bezgrješno srce Marijino 17:00
Rugvica - ZŠEM 19:00
Klub Šibenčana - ZKHS 19:40

Nedjelja, 13. studenoga 2016.

VSITE - A.G.I. 20:30
Libertas - Futsal Zadar 21:10
Futsal pravo - RGNF 21:50
TVZ - Studentski zbor 22:30

Komentari na članak

Vezani članci

Zgrada tri fakulteta u Splitu

Sveučilište u Splitu

Usvojena raspodjela nenatječajnih sredstava od upisnina

Pravo na sudjelovanje imali su svi studenti, studentske skupine i udruge sa svojim projektima i programima koji su od opsega i važnosti za Sveučilište u cjelini te koji predstavljaju stalne aktivnosti studentskih programa i projekata iz područja kulture, umjetnosti i sveučilišnog medija, znanosti i tehnologije te studentskog sporta.

SoMo Borac

Weekend Media Festival

SoMo Borac pokazuje zrelost brojnim ovogodišnjim novitetima

Peti po redu SoMo Borac, koji će se i ove godine održati na Weekend Media Festivalu u Rovinju, dolazi u novom i osvježenom izdanju.

SF Week Zadar

Sveučilište u Zadru

I ove godine kreće SF Week u Zadru!

SF Week vam je pripremio niz kvalitetnih izlaganja koja će održati profesori i studenti Sveučilišta u Zadru te gostujući predavači.

Bicikliranje

Studentski centar Zagreb

Biciklistička alka i izbor naj bicikla na Studentskoj biciklijadi

Poslovnica za sport Studenskog centra u Zagrebu organizira Studentsku biciklijadu u subotu, 19. studenog 2016. godine. U slučaju kišnog vremena, program se seli u dvorane PAUK i SKUC.

Jedenje, izvor: https://pixabay.com/en/hunger-hungry-eating-cookie-413685/

Prva pomoć tijekom učenja

10 zdravih „ispitnih" grickalica

Neki tijekom kolokvija smršave, ali mnogi se ipak ne mogu odvojiti od hrane, i to pogotovo grickalica. Za vas smo pronašli zdravije verzije koje će vas opskrbiti energijom potrebnom za preživljavanje kolokvija i ispitnih rokova. Sve je na popisu. I slatko i slano.