Sportski centar na Velesajmu

Padel, najbrže rastući sport na svijetu, prikupio simpatije hrvatskih sportaša

Padel

Robert Prosinečki i Janko Janković, vlasnici Padel.hr centra, doveli su svjetski hit sport u Zagreb. Zaigrajte i vi sa svojom ekipom i zagrijte se za sportski kviz.

Novouređeni sportski Padel.hr centar otvorio je svoja vrata paviljona broj 10 na Zagrebačkom Velesajmu studentima i zajedno s Hrvatskom studentskom asocijacijom organizirao Studentski dan @Padel.hr. Održat će se 8. lipnja od 17 do 22 sata – uz besplatno isprobavanje ovog hit sporta i 1. studentski sportski kviz @Padel.hr.

Padel je trenutno u svijetu najbrže rastući sport koji se popularno objašnjava kao jednostavnija inačica tenisa ili sport između tenisa i sqasha. Sličnosti zasigurno ima, a svatko tko ga je probao na njemu je i ostao zato što ga početnici lako nauče, zabavan je i igra se u paru. Za napredne je brz i dinamičan. Igra se na terenu dimenzija 20x10 koji je ograđen sa svih strana te reketom dužine najviše 45.5 cm i širine 26 cm, ravne površine s rupama. Brojanje je identično kao u tenisu, a igra je specifična jer se igra uvijek u parovima. Loptica, koja je ista kao i u tenisu, može se odbijati od mantinel, što daje dodatnu dinamiku igri.

Ovaj svjetski hit sport oduševio je brojne hrvatske poklonike sportova i one željne novih izazova. Robert Prosinečki i Janko Janković, vlasnici Padel.hr centra, kažu da su sretni jer svakim danom pristižu novi igrači. Kako i ne bi kada se, kako kažu oni koji ga igraju, kad jednom probaju uvijek vraćaju. Tako su i Ivan Perišić, Ivana Brkljačić, Fran Peterlin, Bojan Bogdanović, Ana Konjuh, Borna Čorić, Arijan Ademi, Duje Čop i brojni drugi poznati sportaši česti gosti ovog centra.

Za sve zainteresirane studente Padel.hr centar omogućio je, uz prethodnu rezervaciju termina i predočenje studentske identifikacije, besplatno isprobavanje ovog sporta od 17 do 20 sati. Zaigraj sa svojom ekipom uz demonstraciju i osnovnu poduku hrvatskih master padelista te se zagrij za sportski kviz.

U sklopu studentskog padel dana od 20 sati održat će se 1. Studentski sportski kviz @Padel.hr. Sudionici će se nadmetati u 24 pitanja iz 6 sportova (padel, tenis, nogomet, košarka, rukomet, vaterpolo) u ekipama od dva do četiri člana. Sudjelovanje je besplatno (predočenje studentske identifikacije), nagrade vrijedne, a ekipe se mogu prijaviti e-mailom na info@padel.hr, na broj telefona 01 4678 758,  privatnom porukom na Facebooku ili u Padel.hr centru do popunjenja kapaciteta. Potrebno je javiti naziv tima i imena članova.

Također, studenti od 1. lipnja do 1. rujna 2017. mogu uživati u padelu uz akcijske cijene termina. Za 20 kn po osobi očekuje ih i besplatan najam reketa i loptica radnim tjednom uz predočenje studentske identifikacije.

Komentari na članak

Vezani članci

Usvajanje studenata -SC

Inovacija Studentskog centra u Zagrebu

Prilika za mlade umjetnike

Studentski centar iz Zagreba usvaja kreativne studente.

Paintball

Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku

Paintball turnir za dubrovačke studente

Turnir će se održati u Župi kod nogometnog igrališta u Paintball Klubu Extreme Dubrovnik s početkom u 10 sati, a pozvani su svi studenti.

Letz Geo

Nova zabavno-edukativna aplikacija

Studenti FER-a osmislili aplikaciju Letz Geo

Riječ je o edukacijsko – zabavnom kvizu koji broji više od 2.000 pitanja u 10 kategorija i nekoliko razina na kojem ljudi mogu testirati svoje znanje geografije ili naučiti nešto novo.

Najtječa ZABA

Fotonatječaj "Zagreb očima studenta"

Fotkaj duh i ritam Zagreba i osvoji godišnji studentski pokaz!

Studenti, fotkajte duh i ritam Zagreba i osvojite nagradu koja će Vam dobro doći svakoga zagrebačkog dana – ZET-ov godišnji studentski pokaz!

Lopta na obruču

I ove će se godine održati revijalna utakmica profesora i studenata Arhitektonskog fakulteta

Tradicionalni susret profesora i studenata Arhitektonskog fakulteta

Ako želite prisustvovati ovom okršaju, morat ćete izdvojiti 10 kn za ulaznicu.