Sportski centar na Velesajmu

Padel, najbrže rastući sport na svijetu, prikupio simpatije hrvatskih sportaša

Padel

Robert Prosinečki i Janko Janković, vlasnici Padel.hr centra, doveli su svjetski hit sport u Zagreb. Zaigrajte i vi sa svojom ekipom i zagrijte se za sportski kviz.

Novouređeni sportski Padel.hr centar otvorio je svoja vrata paviljona broj 10 na Zagrebačkom Velesajmu studentima i zajedno s Hrvatskom studentskom asocijacijom organizirao Studentski dan @Padel.hr. Održat će se 8. lipnja od 17 do 22 sata – uz besplatno isprobavanje ovog hit sporta i 1. studentski sportski kviz @Padel.hr.

Padel je trenutno u svijetu najbrže rastući sport koji se popularno objašnjava kao jednostavnija inačica tenisa ili sport između tenisa i sqasha. Sličnosti zasigurno ima, a svatko tko ga je probao na njemu je i ostao zato što ga početnici lako nauče, zabavan je i igra se u paru. Za napredne je brz i dinamičan. Igra se na terenu dimenzija 20x10 koji je ograđen sa svih strana te reketom dužine najviše 45.5 cm i širine 26 cm, ravne površine s rupama. Brojanje je identično kao u tenisu, a igra je specifična jer se igra uvijek u parovima. Loptica, koja je ista kao i u tenisu, može se odbijati od mantinel, što daje dodatnu dinamiku igri.

Ovaj svjetski hit sport oduševio je brojne hrvatske poklonike sportova i one željne novih izazova. Robert Prosinečki i Janko Janković, vlasnici Padel.hr centra, kažu da su sretni jer svakim danom pristižu novi igrači. Kako i ne bi kada se, kako kažu oni koji ga igraju, kad jednom probaju uvijek vraćaju. Tako su i Ivan Perišić, Ivana Brkljačić, Fran Peterlin, Bojan Bogdanović, Ana Konjuh, Borna Čorić, Arijan Ademi, Duje Čop i brojni drugi poznati sportaši česti gosti ovog centra.

Za sve zainteresirane studente Padel.hr centar omogućio je, uz prethodnu rezervaciju termina i predočenje studentske identifikacije, besplatno isprobavanje ovog sporta od 17 do 20 sati. Zaigraj sa svojom ekipom uz demonstraciju i osnovnu poduku hrvatskih master padelista te se zagrij za sportski kviz.

U sklopu studentskog padel dana od 20 sati održat će se 1. Studentski sportski kviz @Padel.hr. Sudionici će se nadmetati u 24 pitanja iz 6 sportova (padel, tenis, nogomet, košarka, rukomet, vaterpolo) u ekipama od dva do četiri člana. Sudjelovanje je besplatno (predočenje studentske identifikacije), nagrade vrijedne, a ekipe se mogu prijaviti e-mailom na info@padel.hr, na broj telefona 01 4678 758,  privatnom porukom na Facebooku ili u Padel.hr centru do popunjenja kapaciteta. Potrebno je javiti naziv tima i imena članova.

Također, studenti od 1. lipnja do 1. rujna 2017. mogu uživati u padelu uz akcijske cijene termina. Za 20 kn po osobi očekuje ih i besplatan najam reketa i loptica radnim tjednom uz predočenje studentske identifikacije.

Komentari na članak

Vezani članci

Isto

Financijska podrška

Jednokratna novčana pomoć u iznosu od 1000 kuna studentu ili srednjoškolcu

Na novčanu pomoć ima pravo redoviti srednjoškolac ili student, a rok za prijavu je 21. rujna.

Studentijada Budva

Prijavi se i ti

Sunce, more, zabava - nezaboravna Studentijada u Budvi

Prijavi se na Studentijadu u Budvi i tri dana uživaj u vrhunskim zabavama na prekrasnim pješčanim plažama. Treba se opustiti prije ispitnih rokova!

Filmski kviz 2016

Naoštrite olovke i ponovite gradivo

Stiže prvi Filmski kviz u novoj sezoni

Nakon višemjesečne pauze filmski se kviz vraća pod novim imenom – KOZa: Veliki filmski kviz – ali u dobrom, starom ruhu.

Ekonomski fakultet III

Portal EduCentar

Istraživanje: Ekonomski i Filozofski fakultet najpoželjniji fakulteti za studiranje

Na koji način mladi donose odluku o izboru studija, koji faktori utječu na njihov odabir i koji im je studij najpoželjniji, istražio je portal EduCentar na više od 300 ispitanika.

Korice knjige

Književna večer u Klubu Zona

The Split Mind priprema književni kviz; prijave tročlanih ekipa u tijeku

– U suradnji s članovima Udruge iTHEom pripremile smo 10 abc pitanja, 6 vizuala i 14 pitanja otvorenog tipa, a za pobjedničku ekipu osigurale smo i prigodnu nagradu. – najavljuje Ivana Bošnjak iz The Split Minda.