Sportska natjecanja

Otvorene prijave za VeleRi sportski (tje)Dan; sudionike između ostalog očekuju e-sportovi, kartaške igre, biljar

nogometna lopta

U Rijeci će se od 28. svibnja do 1. lipnja održati VeleRi sportski (tje)Dan. Prijave su već započele, i to za pregršt sportskih disciplina!

Pozivaju se svi sportski nastrojeni studenti i studentice iz Rijeke ili oni koji se tamo zateknu da se prijave na VeleRi sportski (tje)Dan. Riječ je o četverodnevnom projektu koji se sastoji od četiri pojedinačne faze. 

Prva faza održava se u utorak, 28. svibnja, pod nazivom VeleRi Sports. Prijavljeni kandidati snage će moći odmjeriti u nogometu, košarci 3v3, odbojci, graničaru i povlačenju konopa. Dok čekate svoj red, možete zaigrati badminton ili stolni tenis. Lokacija održavanja bit će ispred Veleučilišta u Rijeci (Vukovarska 58).

Zatim, za sve ljubitelje videoigara organizira se natjecanje VeleRi e-Sports koje će se održati u srijedu, 29. svibnja. Igrice League of Legends, Call of Duty 4: Modern Warfare, Counter-Strike: Global OffensiveTeam Fortress 2 bit će dostupne na računalima, dok ćete na konzolama moći odigrati FIFA 2019, Gran Turismo te Tekken 7. Također, u sklopu ove faze projekta održat će se gostujuća predavanja na teme iz telematike, informatike, game developmenta te radionice u koordinaciji s profesorima. Natjecanje će se održati, također, na Veleučilištu u Rijeci.

Organizatori nisu zaboravili ni na obožavatelje kartaških i društvenih igara. Natjecateljski raspoloženi studenti i studentice neka rezerviraju petak, 31. svibnja, jer na programu je VeleRi Arcade. Svi sudionici imat će mogućnost natjecanja u kuglanju i biljaru te brojnim drugim kartaškim i društvenim igrama. Natjecanje se održava u kuglani u Tower Centru (J. P. Kamova 81a).

Posljednji dan, subota, 1. lipnja, rezerviran je za VeleRi War Games – natjecanje u paintballu i lasertagu. Mjesto održavanja paintballa bit će bivši vojni poligon na Pulcu u Rijeci, gdje će timovi imati priliku pokazati tko je bolji i izdržljiviji u pravom vojnom okruženju. Za sve ljubitelje lasertaga pripremljena je arena na 300 m2, koja sadrži prepreke i mete za igrače, kao i reflektirajući prsluci i puške.

Prijaviti se možete putem poveznice, a broj je mjesta ograničen.  

Komentari na članak

Vezani članci

Ploča i strijelice

Studentske lige UNISPORT RI u cageballu i košarci

Nastavljaju se studentska natjecanja u Rijeci

Prošli vikend nastavljena su studentska sportska natjecanja i lige u Rijeci. Odigrali su se dvoboji u košarci i cageballu, a uzbudljiv i popunjen bit će i studentski sportski vikend koji nam dolazi.

Sudac

Promocija medijacije

HUM-ovci negiraju nerješive sporove u Tjednu mirenja

Želite li i vi riješiti svoj spor brzo, možda već u jednom danu? Tijekom Tjedna mirenja izmiritelji u Hrvatskoj udruzi za mirenje pokazat će vam kako, i to potpuno besplatno.

3D modeliranje

Riječka razvojna agencija Porin

Uskoro završavaju prijave za edukaciju o 3D modeliranju i printanju

Edukacija će se održavati 3 puta tjedno od 17-20 sati (pon-sri-pet). Intenzitet i termini predavanja mogu se dodatno prilagoditi mogućnostima grupe.

STIFF 2017

Međunarodni filmski festival

STIFF nagrađuje najbolje društveno angažirane filmove studenata

U tijeku su prijave za sudjelovanje na novom izdanju STIFF-a, međunarodnog studentskog filmskog festivala. Filmovi moraju biti snimani na engleskom jeziku ili s engleskim prijevodom.

Jiu Jitsu natjecanje

Natjecanje je organizirao Hrvatski savez brazilskog „Jiu Jitsua"

Veliki uspjeh članova SUBOS-a na otvorenom natjecanju u „Jiu Jitsu"

U otvorenom natjecanju BJJ EAST EUROPEAN OPEN CHAMPIONSHIP 2014. nastupilo je čak troje natjecatelja koji su članovi SUBOS-a.