LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Četvrto kolo "Kvizanja"

Otvorene prijave za kviz o Hajduku

Otvorene su prijave za tematski kviz o najtrofejnijem hrvatskom nogometnom klubu. Nađite svoj par s kojim ćete pokazati znanje o Hajduku.

Otvorene su prijave za tematski kviz o najtrofejnijem hrvatskom nogometnom klubu. Nađite svoj par s kojim ćete pokazati znanje o Hajduku.

Otvorene su prijave za Kvizanje. Četvrto kolo, Info zona organizira u suradnji s udrugom Naš Hajduk ususret 105-om rođendanu najtrofejnijeg hrvatskog nogometnog kluba - HNK Hajduk Split. Veliko finale izborit će dvočlana ekipa koja u srijedu 10. veljače od 20:30 sati pokaže najbolje znanje o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti kluba.

Prva sezona Kvizanja odigrala se 2011. godine, ali je ovo prva u kojoj je svako kolo tematski određeno. S obzirom na to da je prvo kolo odigrano netom prije parlamentarnih izbora, tema su bili upravo izbori. Tema drugog kola je bila droga i seks jer se održavala u Mjesecu borbe protiv ovisnosti i nekoliko dana nakon Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a. Iduće kolo je uslijedilo nakon gomile blagdanskih filmova i tradicionalno pogledanih repriza pa su pitanja bila s područja filmske umjetnosti.

Ako se želite prijaviti, možete to učiniti na linku. Svaka ekipa mora imati dva člana. U prvom krugu odgovaraju na 20 pitanja s ponuđenim odgovorima. Dvije ekipe s najviše pogodaka ulaze u drugi krug. Do titule pobjednika vodi set od deset pitanja bez ponuđenih rješenja. Najbolju ekipu sezone određuje sraz pobjednika prethodno odigranih kola.