Multi-sportski događaj u Hrvatskoj

Osigurajte svoje ulaznice za spektakularnu ceremoniju otvaranja Europskih sveučilišnih igara

ESI Zagreb-Rijeka

Bliži se spektakularna ceremonija otvaranja najvećeg multi-sportskog događaja u Hrvatskoj. Građani mogu podići besplatne ulaznice na nekoliko gradskih lokacija.

Iako je prošlo gotovo 30 godina od održavanja zagrebačke Univerzijade, uspomena na ovaj događaj i danas je živa. Među brojnih uspomenama i slikama, koje će zauvijek ostati u pamćenju, posebno mjesto zauzela je upravo ceremonija otvaranja održana na stadionu Maksimir.

Danas je vrijeme za nove priče. Ostalo je još samo nekoliko dana do početka Europskih sveučilišnih igara, najvećeg multi-sportskog događaja u povijesti Republike Hrvatske koje će okupiti preko 5000 sportaša iz 41 europske zemlje te gotovo 400 sveučilišta.

Uz niz događaja i natjecanja u 21 sportu u Zagrebu i Rijeci, najveći spektakl očekuje nas već 13. srpnja, kada će se s početkom u 21 sat na stadionu Mladost u Zagrebu održati svečana ceremonija otvaranja Europskih sveučilišnih igara.

Nemojte propustiti priliku da i sami budete dijelom ovog događaja, o kojem će se dugo vremena pričati, kao što se i danas priča o spektakularnom otvaranju Univerzijade s početka priče. Osigurajte svoju kartu na vrijeme i budite dijelom spektakla čije će slike putem TV ekrana obići više od 100 zemalja diljem svijeta.

Foto: ESI

Jedino što morate je na vrijeme osigurati svoje ulaznice koje su potpuno besplatne za sve zainteresirane građane. Moguće ih je podići na blagajnama bazena Svetice, Utrine i Mladost, radnim danom i vikendom prema rasporedu:

Blagajna, BAZEN SVETICE: radnim danom 8-22 h, sub: 11-22 h, ned: 8-22 h​;

Blagajna, BAZEN UTRINE: radnim danom 8-20 h, sub: 13-16:30h, ned: 15-20 h;

Blagajna, BAZEN MLADOST: radnim danom 8-19:30 h, sub: 13-17 h, ned: 10-14 h.

Garancija za događaj koji će se pamtiti jest zanimljiv i zabavan program, prepun iznenađenja. Kao režiser ga potpisuje Krešimir Dolenčić, a u njemu će sudjelovati nekoliko tisuća sportaša iz čitave Europe.

Komentari na članak

Vezani članci

mural

Ususret velikom natjecanju

Zagreb se Zag-Rij-ava za Europske sveučilišne igre

Europske sveučilišne igre trebale bi u Zagrebu i Rijeci ugostiti preko pet tisuća studenata sportaša iz cijele Europe. Uz njih, svojim sudjelovanjem bi natjecanje trebalo uveličati čak dvije tisuće volontera.

kawasaki 3p

Najava koncerta

VIDEO: Kawasaki 3P nastavlja proslavu KSET-ovog 40. rođendana

- Ono što će ovaj koncert učiniti posebnim je 2 sata energične svirke u klupskom prostoru pred samo 250 najvjernijih fanova. Budući da bend odavno svira isključivo na festivalima, ovo je jedinstvena prilika za osjetiti bend u punom žaru u intimnijoj atmosferi.

Proizd Blackout

Party "Proizd Blackout"

Miris slane svježine i zvuk elektronske glazbe na jednoj od najljepših mediteranskih plaža

Party "Proizd Blackout" održat će se 30. srpnja na otočiću Proizd kraj Vele Luke. Za totalno pozitivno zamračenje pobrinut će se DJ-evi vrhunskog kalibra.

Sveučilišna brucošijada naslovna

4. SVEUČILIŠNA BRUCOŠIJADA POWERED BY ZAGREBAČKA BANKA

Rasprodano više od 2000 ulaznica za najveći studentski party

Odličan „line up" koji predvode Bad Copy, Kuzma & Shaka Zulu te Drvored, zabava na čak četiri „stagea" te cijene pristupačne svim mladima dovoljni su razlozi da i vi ne propustite Sveučilišnu brucošijadu. Ugrabite svoje ulaznice na vrijeme.

Brkovi

Koncert u Maloj dvorani

Još jedan juriš Brkova na Dom sportova

Tijekom 2018. Brkovi će objaviti novi studijski album koji je već najavljen singlovima „Boli me” i „Sudbina”, a vrhunac godine bit će dakako novi juriš na Malu dvoranu 20. listopada.