LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
All day, all night

Novo u Hrvatskoj: teretana koja radi 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu

Iskoristite besane noći - osim što ćete raditi na sebi, nakon nekoliko iscrpljujućih noći provedenih u teretani, vjerojatno ćete spavati kao beba.

Iskoristite besane noći - osim što ćete raditi na sebi, nakon nekoliko iscrpljujućih noći provedenih u teretani, vjerojatno ćete spavati kao beba.

Gyms4you je lanac fitness centara po europskom principu koji je krajem siječnja prvi put otvorio svoja vrata u Lijepoj Našoj.

Nalazi se u prostoru Centra Bundek u Zagrebu i, za razliku od ostalih fitness centara, ovaj radi 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu.

Osim što će privući noćne ptice, ovaj centar privući će i sve one željne kvalitetne opreme i povoljnih cijena. Svim svojim članovima vrata centra otvaraju se jednostavnim skeniranjem otiska prsta. Članovi imaju jedinstvenu iskaznicu koja se može koristiti u bilo kojem Gyms4you centru, što će ubrzo imati i veći smisao, s obzirom na to da se do kraja godine Gym4you namjerava širiti diljem Hrvatske.

Sljedeći centar otvara se već 12. veljače u VMD Kvartu, također u Zagrebu.

Svim potencijalnim članovima vrata centra otvorena su za jedno probno korištenje, no u tom slučaju bit će potrebno doći za vrijeme rada recepcije, najkasnije do 23 sata.

Ako ste početnik, najbolje je doći utorkom ili četvrkom između 18 i 19 sati. U to će vrijeme stručno osoblje fitness centra biti tu da objasni sve nedoumice koje imate oko svrhe pojedinih sprava.

Prostor u Centru Bundek proteže se na 600m2, a zadavoljava najviše standarde fitness tržišta. Članovi mogu svoje dnevne i noćne sate u teretani iskoristiti na trakama za trčanje, rowerima, biciklima, klupama i utezima te na sličnoj Technogym opremi.

FOTO: GYMS4YOU