LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilišno prvenstvo u badmintonu i krosu

Natjecanje u badmintonu i krosu za studente grada Zagreba

Započele su prijave za Sveučilišno prvenstvo grada Zagreba za badminton i kros.

Započele su prijave za Sveučilišno prvenstvo grada Zagreba za badminton i kros.

Studenti grada Zagreba moći će pokazati svoje sposobnosti u badmintonu i krosu – započele su prijave za Sveučilišno prvenstvo grada Zagreba. Natjecanje u krosu održat će se 27. travnja 2014. (nedjelja) na Bundeku. Start utrke za muškarce (2000 m) kreće u 13:00, dok start za žene kreće u 13:15 (1 500 m).

Prijave za natjecanje odvijat će se od 11:00 do 12:30 h na licu mjesta. Uz prijavu je potrebno priložiti indeks ili iksicu. Voditelj je natjecanja Igro Čović.

Natjecanje u badmintonu održat će se 27. travnja 2014. (nedjelja) na Zagrebačkom velesajmu, 20. paviljon. Prijave je potrebno poslati do 24. travnja (četvrtak) isključivo e-poštom na adresu: zsss@zsss.hr. U prijavi treba navesti ime, prezime, spol i visokoškolsku ustanovu.

Početak je natjecanja u 09:00, a u vremenu od 08:15 do 08:40 bit će potvrda internetskih prijava. Svaki natjecatelj dužan je prije nastupa voditelju natjecanja predati dokument kojim dokazuje studentski status.

To može biti indeks, potvrđena lista sudionika sa žigom i potpisom nastavnika tjelesne i zdravstvene kulture ili prodekana za nastavu visokoškolske ustanove koja se prijavljuje za nastup ili uvjerenje izdano u svrhu nastupa na Sveučilišnim športskim prvenstvima grada Zagreba. Voditeljica je natjecanja Svetlana Božić Fuštar.

FOTO: PIXABAY