Najuspješniji sportaši

Mladi hrvatski skijaš dobitnik je nagrade "Dražen Petrović"

SJP Soči 2016

– Velika mi je čast biti dobitnik nagrade „Dražen Petrović“ i nadam se da ću budućim rezultatima opravdati ukazano povjerenje. – izjavio je Rodeš.

Poznat je dobitnik nagrade Dražen Petrović u 2016. godini. Odabran je na sjednici Odbora kojeg čine predstavnici Vijeća Hrvatskog olimpijskog odbora, Hrvatskog zbora sportskih novinara i Hrvatskog kluba olimpijaca.

Nagrada je u kategoriji najuspješnijeg sportaša mlađih dobnih kategorija pripala našem skijaškom reprezentativcu Istoku Rodešu, svjetskom juniorskom prvaku u slalomu i prvom hrvatskom skijašu koji je osvojio naslov svjetskog prvaka u juniorskoj konkurenciji. Na istom je Svjetskom prvenstvu u Sočiju zauzeo i 3. mjesto u alpskoj kombinaciji.

Foto: Hrvatski skijaški savez

  Velika mi je čast biti dobitnik nagrade „Dražen Petrović“ i  nadam se da ću budućim rezultatima opravdati ukazano povjerenje. – rekao je Rodeš.

Uručenje nagrade održat će se 10. rujna na proslavi 25. godišnjice osnutka HOO-a u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu. Među uručiteljima bit će i predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora Thomas Bach.

Komentari na članak

Vezani članci

poslovni

Zrnca mudrosti

Ulaganjem u samoga sebe do posla iz snova

Smatrate kako niste sretni na poslu koji imate ili vas bacaju u očaj nepovratne informacije, odgovori i „mailovi”? Donosimo vam deset načina kako vratiti ili izgraditi samopouzdanje i naučiti kako se istaknuti od drugih.

FOTO

Studenti kreativci – predstavljamo Leona Lepoglavec Čičeka

„Ušteđevinu od posla potrošio sam na izdavanje romana“

Leon je student fizioterapije, a istovremeno autor koji se može pohvaliti nedavnim izdavanjem svojega prvog romana. Uz sve to, nađe vremena i za ostale hobije i interese, kojih je, kaže, mnogo.

7. MAGfestival – treća večer festivala

Udruga mladih akademskih glazbenika Split

MAGfestival dobitnik prestižne EFFE etikete za 2017. i 2018. godinu

Organizatori MAGfestivala ponosni su što je vrijednost ove manifestacije prepoznata i na europskom nivou te se nadaju da će zahvaljujući dodijeljenom priznanju ostvariti veću vidljivost među publikom diljem Europe.

skok u zrak

Pametno uloženo vrijeme

Pet sati učenja tjedno garantira uspjeh u karijeri

Dijelimo s vama pravilo od pet sati koje obične ljude pretvara u uspješne. Provjerite kako poboljšati studentsku i svaku drugu karijeru.

Elizabeta Brodić 2

Glumica Elizabeta Brodić

INTERVJU: „Radite na sebi na sve moguće načine i birajte samo trenutke koji vas čine sretnima”

S Elizabetom Brodić, diplomiranom glumicom iz Zagreba koja trenutno igra glavnu ulogu u seriji Drugo ime ljubavi, porazgovarali smo o tome kako je shvatila da je upravo gluma njezin poziv, ali i o njezinom glumačkom uspjehu sa samo 24 godine.