LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Futsal turnir u Megatonu

Mali nogomet za velike ciljeve

Župa sv. Marko Križevčanin organizira dvodnevni malonogometni turnir na zagrebačkom Črnomercu.

Župa sv. Marko Križevčanin organizira dvodnevni malonogometni turnir na zagrebačkom Črnomercu.

Na zagrebačkom Črnomercu ovaj će se vikend održati dvodnevni malonogometni turnir. Natjecanje organizira Župa sv. Marko Križevčanin, kako bi prikupili financijska sredstva potrebna za osnivanje sportsko-rekreacijskog društva u okviru Župe.

– Dvije su prvenstvene ideje društva: rad s mladima i pomoć potrebitima. Novac prikupljen od sudionika turnira i naših sponzora bit će utrošen na osnivanje društva i uređenje prostorija te organiziranje prve humanitarne akcije za pomoć potrebitim župljanima, kojih je svakim danom, nažalost, sve više. – izjavio je Sebastian Sobota, jedan od organizatora turnira.

Ovo društvo u osnivanju ima nekoliko ekipa koje sudjeluju u natjecanjima Katoličke malonogometne lige, a posebno je uspješna ona najmlađa, ekipa prvopričesnika.

Natjecanje će se održati 14. i 15. veljače u sportskoj dvorani Megaton, a igrat će se već od jutarnjih sati. Kotizacija je 500 kn, a svakoj ekipi bit će osigurani hrana i piće.

– Prijave su još uvijek otvorene. Očekujemo kvalitetan turnir, ali i puno dobre zabave i druženja uz odličnu ekipu Sportsko-rekreacijskog društva „sv. Marko Križevčanin” – zaključio je Sobota.

FOTO: HR FUTSAL