UniSport Futsal Liga

Kvalifikacije skupine SJEVER: Bernays bez izgubljenog boda

https://www.unisport.hr/hr/futsal/vijesti/bernays-u-daljnje-natjecanje-bez-izgubljenog-boda?fbclid=IwAR0mVi1X2GDMraDu4_fL3iCWsEicdfFJFEqU6acHN-4yk14zGDj5Z5a1wZ4

Na kvalifikacijama skupine SJEVER dogodili su se brojni neočekivani prevrati. Ekipa Edward Bernaysa nije pretrpjela ni jedan poraz, dok VERN’ nije imao ni jednu pobjedu.

Kvalifikacije skupine SJEVER za UniSport Futsal Ligu 2019/2020. održane su 19. i 20. studenog 2019. u dvorani Martinovka. U kvalifikacijama su se sukobile ekipe Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta, VERN’a te ekipa Edward Bernaysa.

Ekipa TVZ-a suočila se s povredom Ivana Fluke, ali je taj gubitak trebao biti nadoknađen s nekoliko novih kvalitetnih igrača. Dogodila se i promjena na klupi – voditelj Petar Lončar postao je igrač, a Ivan Fluka voditelj. Prvu su utakmicu odigrali protiv VERN’a u kojoj su pobijedili 2:1. U drugoj su se utakmici sukobili s ekipom Bernaysa koja je završila porazom TVZ-a te rezultatom 2:1. Posljednja nada za TVZ bila je utakmica protiv ZŠEM-a. U prvih 9 minuta obrana TVZ-a popustila je četiri puta, a na kraju je rezultat bio 7:1 za ZŠEM.

ZŠEM je ove kvalifikacije odradio bez voditelja Kujtima Morina, ali to nije spriječilo ekipu da ostvari dobar rezultat. Prvu su utakmicu odigrali protiv Bernaysa te izgubili 4:1. Odličan rezultat ostvarili su u utakmici protiv VERN’a u kojoj su pobijedili 8:2, a pobjeda 7:1 protiv TVZ-a dovela ih je u elitno kolo kvalifikacija.

Ekipa Bernaysa ostvarila je najbolje rezultate, sve tri utakmice završile su njihovom pobjedom. Pobjedom VERN’a 5:0 zauzeli su prvo mjesto trenutnog poretka. Na drugom je mjestu ekipa ZŠEM-a, na trećem TVZ, a na posljednjem se mjestu s tri poraza našao VERN’.

Komentari na članak

Vezani članci

Unisport 2016/17

Završene kvalifikacije

Poznate sve momčadi koje će nastupati na Unisport Futsal Ligi ove sezone

Natjecanje će započeti u ožujku te će trajati do svibnja. Sudjelovat će ukupno osam ekipa koje će igrati međusobno jednokružno, tj. sedam utakmica.

Sveučilišna košarka

Sveučilišno prvenstvo Hrvatske

UNISPORT - Odigrane poluzavršnice u muškoj košarci i rukometu

Sveučilišno prvenstvo Hrvatske u muškoj košarci i rukometu došlo je do poluzavršnice. Natjecanje u košarci se održavalo na Zagrebačkom velesajmu, dok su rukometaši igrali final four na Matinovki.

Lopta na obruču

Studentsko sportsko natjecanje

Finalni vikend UniSport ZG natjecanja u četiri hrvatska popularna sporta

UniSport ZG sustav natjecanja ovog će vikenda dobiti najbolje od najboljih u četiri popularna sporta u Hrvatskoj, a u subotu će se održati i prigodna zabava u klubu Roko.

UniSport HR

UniSport Zagreb

Prognozirajte rezultate UniSport lige i osvojite nagrade

Aplikacija Sveučilišne zagrebačke lige od ove sezone donosi UniSport prognozu preko koje će ljubitelji sporta moći okušati svoju sreću, a oni najbolji na kraju sezone dobit će i nagrade.

UniSport HR

Velesajam domaćin

U siječnju će se održati dodatne kvalifikacije za Unisport Futsal Ligu 2015./16.

Nastup u Ligi će ostvariti dvije najbolje plasirane ekipe, dok će najlošije plasirana momčad sreću morati potražiti iduće akademske godine.