Natječe se osam ekipa

Kraj veljače donosi futsalsku poslasticu na parket Martinovke

https://pixabay.com/en/football-futsal-ball-sports-feet-2182996/

Za plasman na final-four turnir u svibnju od 26. do 28. veljače borit će se osam ekipa koje su se pokazale najuspješnijima nakon kvalifikacija.

Svi ljubitelji (studentskog) sporta krajem veljače doći će na svoje, a popularna će Martinovka postati središtem studentskih sportskih zbivanja. Naime, nakon tri mjeseca kvalifikacija, od 26. do 28. veljače u zagrebačkoj će se dvorani igrati prva tri kola popularnog natjecanja ­– UniSport HR Futsal lige.

Za plasman na final-four turnir krajem svibnja, na kojem će se nadmetati za titulu najuspješnijeg sveučilišta/veleučilišta u aktualnoj akademskoj godini, izborilo se osam ekipa, i to:

  • Sveučilište u Zagrebu / UniSport ZG
  • Sveučilište u Splitu / UniSport ST
  • Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku / UniSport OS
  • Sveučilište u Zadru / UniSport ZD
  • Zagrebačka škola ekonomije i managementa / Sportska studentska udruga ZŠEM-a
  • Tehničko veleučilište u Zagrebu
  • Veleučilište u Požegi
  • Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru.

Oni koji ne budu imali prilike svoju ekipu bodriti s tribina, sve će rezultate i vijesti, kao i specijalnu emisiju, moći pratiti na UniSport HR komunikacijskim kanalima.

Komentari na članak

Vezani članci

Učenje

Korisne metode za povećanje produktivnosti

Učite brže i djelotvornije

Brže i lakše učenje ne svodi se samo na dobru raspodjelu vremena koje imate na raspolaganju, nego i na metode koje koristite i koje su se pokazale učinkovitima.

Plaža

Natječaj „Inovativan budi – turizam ti posao nudi”

Ministarstvo turizma učeničkim i studentskim projektima dodjeljuje 50 000 kuna

– Natječaj „Inovativan budi – turizam ti posao nudi” našim učenicima i studentima nudi priliku učiti od najboljih u vodećim europskim centrima izvrsnosti i kulinarskim centrima te vrijednu praksu u obrazovanju kroz koju mogu dodatno razviti svoje potencijale. – rekao je ministar turizma.

Studenti o novcu i bankama

Studenti o novcu i bankama

Hrvatska poštanska banka i Studentski.hr istražuju stavove i znanje studenata o novcu i bankama

Što je za tebe banka i što utječe na tvoj izbor banke? Znaš li što je trajni nalog ili pak dividenda? Smatraš li da je novac izvor sreće ili nužno zlo? Otkrij nam u anketi!

Profesor i studenti

Pravilna komunikacija

Osam rečenica koje ne smijete reći profesorima

Bez obzira radi li se o pitanju postavljenom na predavanju ili o razgovoru na konzultacijama, neke rečenice nikad ne smijete reći profesorima.

ništa

Gabrijela Čuljak

Nevažeći nepravilnik života prosječnog studenta

Uhvatite svoje kolege za ruke i provedite ih zajedno kroz Nepravilnik kako bi vam studentski život bio što ležerniji, laganiji i bezbolniji. Ili barem da se utješite.