„Fans against violence”

Košarkaški turnir oduševio fanove na KIF-u

Fans against violence

Četiri ekipe iz Hrvatske, La Bamba, General Vasilije Mitu, Šagaron i Hičine, ostvarile su pravo sudjelovanja na međunarodnom turniru koji će se održati u Kaunasu u Litvi od 30. travnja do 3. svibnja 2016. godine.

U sklopu međunarodnog projekta Erasmus+ Sport programa Fans Against Violence, u organizaciji Hrvatskog košarkaškog saveza, na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održan je 3x3 turnir za košarkaške fanove.

Fans Against Violence je projekt koji podržava Europska komisija, a teži promicanju tolerancije i povećanju razine razumijevanja između košarkaških fanova u Turskoj, Španjolskoj, Litvi, Bugarskoj i Hrvatskoj.

Na turniru je sudjelovalo 18 ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji, a gledatelji su mogli uživati u pregršt zanimljivih i kvalitetnih utakmica.

Konačnu pobjedu u muškoj konkurenciji ostvarila je ekipa La Bamba, dok je u odlučujućoj utakmici ženskog dijela turnira slavila ekipa Medekice. 

Četiri ekipe iz Hrvatske, La Bamba, General Vasilije Mitu, Šagaron i Hičine, ostvarile su pravo sudjelovanja na međunarodnom turniru koji će se održati u Kaunasu u Litvi od 30. travnja do 3. svibnja 2016. godine

Hrvatski košarkaški savez i Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu zahvaljuju se svim sudionicima turnira, gledateljima i sportašima koji su podržali projekt.

Komentari na članak

Vezani članci

Spektar novčanica

Financijska podrška

Provjereno može li se istovremeno koristiti državna stipendija i financijska potpora za Erasmus+ praksu

Planirate sudjelovati na natječaju za obavljanje stručne prakse u okviru programa Erasmus+, ali bojite se da biste zbog toga mogli ostati bez gradske, državne ili braniteljske stipendije? Na pravom ste mjestu jer donosimo vam detaljne informacije i odgovore na sve nedoumice.

EUSA Volonteri

Natjecanja diljem Europe

Prijavite se za volontiranje na Europskom sveučilišnom prvenstvu

Budući da je riječ o internacionalnom programu, prijava se može ostvariti samo za prvenstvo koje se ne održava u Hrvatskoj. Odabrani volonteri bit će obaviješteni o uspjehu svoje prijave najkasnije 15 dana nakon završetka roka. 

Zagrebačka studentska futsal liga logo

Trenutno je prijavljena 21 ekipa

Zagrebačka studentska futsal liga proširila turnir na 24 ekipe

Zagrebačka studentska futsal liga, koja kreće 1. ožujka, zbog pojačanog interesa proširila je natjecanje i omogućila prijave dodatnim ekipama. Turnir će igrati 24 ekipe koje će se boriti za bogatu nagradu.

Isto

Sveučilište u Splitu

Raspisan treći krug natječaja za Erasmus+ program

Na treći krug Natječaja za Erasmus+ mobilnost studenata mogu se prijaviti redovni i izvanredni studenti, kao i studenti s posebnim potrebama te slabijeg socioekonomskog statusa. Rok je za prijavu 19. rujna.

Košarkaška lopta

Treća sreća za raspored odigravanja utakmica A-1 lige

Održan ždrijeb košarkaške A-1 lige

Natjecanje u kojem 5 klubova traži prolaz u Ligu za prvaka gdje ih čekaju Cibona, Cedevita i Zadar započet će 12. listopada, a završiti 15. ožujka 2014.