„Fans against violence”

Košarkaški turnir oduševio fanove na KIF-u

Fans against violence

Četiri ekipe iz Hrvatske, La Bamba, General Vasilije Mitu, Šagaron i Hičine, ostvarile su pravo sudjelovanja na međunarodnom turniru koji će se održati u Kaunasu u Litvi od 30. travnja do 3. svibnja 2016. godine.

U sklopu međunarodnog projekta Erasmus+ Sport programa Fans Against Violence, u organizaciji Hrvatskog košarkaškog saveza, na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održan je 3x3 turnir za košarkaške fanove.

Fans Against Violence je projekt koji podržava Europska komisija, a teži promicanju tolerancije i povećanju razine razumijevanja između košarkaških fanova u Turskoj, Španjolskoj, Litvi, Bugarskoj i Hrvatskoj.

Na turniru je sudjelovalo 18 ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji, a gledatelji su mogli uživati u pregršt zanimljivih i kvalitetnih utakmica.

Konačnu pobjedu u muškoj konkurenciji ostvarila je ekipa La Bamba, dok je u odlučujućoj utakmici ženskog dijela turnira slavila ekipa Medekice. 

Četiri ekipe iz Hrvatske, La Bamba, General Vasilije Mitu, Šagaron i Hičine, ostvarile su pravo sudjelovanja na međunarodnom turniru koji će se održati u Kaunasu u Litvi od 30. travnja do 3. svibnja 2016. godine

Hrvatski košarkaški savez i Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu zahvaljuju se svim sudionicima turnira, gledateljima i sportašima koji su podržali projekt.

Komentari na članak

Vezani članci

Duke Blue Devils

Završeno ožujsko ludilo

Sveučilište Duke odnijelo pobjedu

Košarkaši sveučilišta Duke pobijedili su Wisconsin Badgerse rezultatom 68:63 u finalu NCAA turnira.

Timski rad, posao

ACTART

Otvorene su prijave za program razmjene mladih umjetnika i aktivista u Zagrebu

Erasmus+ na temu borbe za rodnu ravnopravnost i promicanja ljudskih prava kroz aktivističko i kulturno-umjetničko djelovanje okupit će ukupno 20 mladih iz Hrvatske, Slovenije i Srbije, a prijave su otvorene do 25. kolovoza.

Ožujsko FFER KUP

Turnir u futsalu

Prijavite se na Ožujsko FFER kup

Turnir će se igrati kroz šest dana, a igrat će se prema najnovijim FIFA FUTSAL PRAVILIMA. Kotizacija je 800 kuna, a prijaviti se možete do 23. prosinca.

https://pixabay.com/photos/usa-america-grand-canyon-travel-2647096/

„Right2Move!”

Novi Erasmus+ projekt za mlade Poljake, Španjolce i Hrvate

Erasmus+ svojim projektima mladima iz različitih dijelova svijeta nudi priliku da uz rad stvore nova znanja, prijateljstva i prije svega iskustva.

3x3 košarka

Europsko sveučilišno prvenstvo u haklu

Splitski košarkaši srebrni u Kragujevcu

Splićani su na turniru nastupili u sastavu: Šipić, Petrašić, Radoš, Rašetina. Valja spomenuti da je Ivan Rašetina pokazao najbolje šutersko umijeće od svih natjecatelja. Uzeo je prvo mjesto u natjecanju u gađanju trica.