LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Blagdanska sportska inicijativa humanitarnoga karaktera

Košarkaši dobroga srca igraju za siromašne građane Zagreba

Već četiri godine Snowhakl pokazuje kako košarka može imati humanitarnu notu i kako sport može biti jedan od načina pomoći za potrebite.

Već četiri godine Snowhakl pokazuje kako košarka može imati humanitarnu notu i kako sport može biti jedan od načina pomoći za potrebite.

Snowhakl, košarkaški humanitarni turnir 3 na 3, u kojemu snage odmjeravaju ponajbolji sportaši Zagreba i okolice, ove će se godine održati po četvrti put, i to u Boćarskom domu. Riječ je o turniru koji svake godine u vrijeme blagdana okupi 15-ak košarkaških ekipa koje se bore za naslov najbolje u Snowhaklu, a cjelokupni iznos uplaćenih kotizacija daruje se siromašnim zagrebačkim obiteljima.

– Svake godine Snowhakl turnir, kroz darivanje prikupljenih kotizacija, olakšava egzistenciju dijelu zagrebačkih obitelji, a u tom plemenitom duhu nastavljamo i 2017. godine Snowhakl sportskim košarkaškim druženjem želi podsjetiti sve nas da humanitarni karakter ne smije biti zaboravljen ni u jednom trenutku  u kojem djelujemo kroz društvene aktivnosti – ističe Pero Markić, inicijator Snowhakl humanitarnoga turnira.

Tradicionalni humanitarni Snowhakl održat će se 14. siječnja 2017. godine od 11 sati u Boćarskom domu, Prisavlje 2, Zagreb. Prijave se primaju na broj mobitela 098 186 22 43 ili na e-mail snowhaklhr@gmail.com.

FOTO: SNOWHAKL