Keind sport triatlon kup 2017.

Korčulanski triatlon nudi pregršt sadržaja za sportaše i rekreativce

Triatlon

Olimpijski triatlon za one najspremnije, supersprint i triatlon za mlađe uzraste, juniore i kadete te popratne utrke dio su bogatog programa Korčulanskog triatlona.

Korčulanskim triatlonom, koji će se održati ovu subotu, 29. travnja, otvara se sezona natjecanja i love prvi bodovi za Keindl sport triatlon kup 2017. Olimpijski triatlon za one najspremnije, supersprint i triatlon za mlađe uzraste, juniore i kadete, kao i pregršt popratnih utrka za sve sportaše, rekreativce i građane, od najmlađih do najstarijih, očekuju sve koji budu sudjelovali na Korčulanskom triatlonu.

U organizaciji Triatlon kluba Split, Korčulanski sportski izazov već je tradicionalno prvo triatlonsko natjecanje službenog kalendara Hrvatskog triatlon saveza. Prepoznat kao pozitivan projekt u sinergiji sportskih djelatnika, Turističke zajednice Grada Korčule i svih sudionika, pozitivan je primjer svim sredinama koje zahvaljujući idealnoj proljetnoj klimi pružaju mogućnost bavljenja triatlonom na otvorenom tijekom cijele godine

Triatlon je multisportsko natjecanje koje u sebi sadrži tri različite discipline: plivanje, vožnju bicikla i trčanje u unaprijed određenim dionicama i prema zadanom rasporedu. Osim u najpoznatijem triatlonu natjecatelji se nadmeću i u ostalim multisportskim disciplinama: duatlonu (trčanje+bicikl), akvatlonu (plivanje+trčanje), kros duatlonu (trčanje + mtb), kros triatlonu (plivanje + mtb + trčanje).

Triatlon – plivanje, FOTO: HTS

Keindl sport sponzor je tradicionalnog triatlonskog nadmetanja: niz triatlonskih natjecanja tijekom čitave godine se, u pravilu vikendom, održava na različitim lokacijama diljem Hrvatske, a sudionici svojim nastupima skupljaju bodove. Natjecanja, discipline i distance u potpunosti su prilagođene svakom dobnom uzrastu, tako da u natjecanjima mogu sudjelovati sportaši od 7 do 80 godina i više. Da bi nastupom na natjecanju dobivali bodove za kup, natjecatelji moraju biti članovi jednog od triatlon klubova u Hrvatskoj i imati važeću licencu HTS-a. Od nužne potrebne opreme za triatlon tu su: kupaći kostim, bicikl i kaciga te oprema za trčanje. Keindl sport triatlon kup podijeljen je po uzrastima: za najmlađe je tu Mini kup, za kadete U16 kup, za juniore U19 kup te za sve punoljetne Apsolutni kup.

Više informacija potražite na mrežnim stranicama Hrvatskog triatlon saveza.

Komentari na članak

Vezani članci

Hrki

"Srce vjeruje, um ostvaruje"

FOTO: Svečano zatvorene treće Europske sveučilišne igre

Hrvatski studenti osvojili su najviše medalja i to čak njih 30, dvanaest zlatnih, deset srebrnih i osam brončanih. Najuspješnije sveučilište, od njih 409 koliko ih je sudjelovalo na Igrama, bilo je Sveučilište u Zagrebu s osvojenih 26 medalja i to deset zlatnih, devet srebrnih i sedam brončanih.

Battle4Split 2018

Regionalni eSport turnir

„Battle4Split”: Natjecanje u najpopularnijim računalnim igrama dobiva pojačanje

Split će ovog svibnja okupiti više od 2000 gejmera iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Crne Gore. Prijavite svoj tim besplatno i pridružite se borbi za nagradni fond od 25 000 kn!

Marina Orsag na natjecanju "Jokenation"

Golem uspjeh mlade Hrvatice

Marina Orsag najbolja stand-up komičarka u Europi

Mlada Hrvatica Marina Orsag, titulom jedne od deset najsmješnijih stand-up komičarki na kugli zemaljskoj, postala je važan dio svjetskog „show businessa”. Nastupila je na prestižnom natjecanju „Jokenation” gdje je osvojila naklonost publike i stručnog suda. Čekajući svoju svjetsku turneju iduće godine, posvetit će se komičarskom klubu koji je osnovala.

ESI naslovna

Europske sveučilišne igre

Završna faza priprema za spektakl u Rijeci i Zagrebu

Projekt organizacije Europskih sveučilišnih igara Zagreb-Rijeka 2016., koje će od 12. do 25. srpnja okupiti preko 5500 studenata sportaša pristiglih s više od 350 sveučilišta iz 45 zemalja Europe, ušao je u završnu fazu.

Slavko Goluža

Na današnji dan

Rođen bivši rukometaš i izbornik Slavko Goluža

Slavko Goluža imao je zanimljivu, ali i dosta uspješnu igračku i trenersku karijeru. Na današnji dan rođen je ovaj rukometni znalac koji je s hrvatskom reprezentacijom osvajao medalje.