Sedmi dan SCool Festa

FOTO: Studentski dani sporta na Savi

SCool Fest: Pobjednice
Pogledaj fotogaleriju
SCool Fest: Cvike
SCool Fest: Tribina
SCool Fest: Publika
SCool Fest: Pobjednice
SCool Fest: Pizza

+10

Danas nas očekuju državno prvenstvo u košarci te, između ostalog, završnice turnira u odbojci i nogometu. Nakon toga, za zabavu su u dvorištu Studentsog centra zaduženi Kuzma & Shaka Zulu i Ljetno kino.

Nije bilo vremena i prostora za mamurluk nakon sjajnog koncera Ede Maajke i Nene Belana u Studentskom centru. U četvrtak je Studentski dom Stjepan Radić opet postao sportski centar, u sklopu Studentskih dana sporta. 

U dvorištu najvećeg studentskog doma u Hrvatskoj već je od jutra tempo bio visok, a dan je počeo (i završio) najvažnijom sporednom stvari na svijetu. Nogometnih ekipa bilo je čak 40 - 24 u konkurenciji 3v3 "na male" i 16 futsal timova. Završnica turnira 3v3 na rasporedu je danas u 17 sati. 

Osam isključivo ženskih ekipa sudjelovalo je u turniru u odbojci, na travnatoj površini, a prezentirana je i igra Goalball, na kojoj danas možete i sudjelovati. 

Za majstore virtualnog sporta organiziran je turnir u popularnoj simulaciji nogometa Fifa, u kojima su se sudionici natjecali u parovima. 

Kako je prošao sunčani sportski dan na Savi, možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Danas nas očekuju državno prvenstvo u košarci te, između ostalog, završnice turnira u odbojci i nogometu. Nakon toga, za zabavu su u dvorištu Studentsog centra zaduženi Kuzma & Shaka Zulu i Ljetno kino.

Komentari na članak

Vezani članci

Lopta na obruču

„Women in tech meetup Split”

Splićanka zaposlena u NBA klubu pokazuje kako tradicionalna statistika dovodi do pogrešnih zaključaka

Tema je novog „Women in tech meetupa” podatkovna znanost. Predavanje će održati Ivana Šerić, Splićanka zaposlena kao data scientist u NBA klubu Philadelphia 76ers. Njena uloga fokusira se na izradu košarkaške strategije.

Fans against violence

„Fans against violence”

Košarkaški turnir oduševio fanove na KIF-u

Četiri ekipe iz Hrvatske, La Bamba, General Vasilije Mitu, Šagaron i Hičine, ostvarile su pravo sudjelovanja na međunarodnom turniru koji će se održati u Kaunasu u Litvi od 30. travnja do 3. svibnja 2016. godine.

Strah

Deep Dark Fears

Imate bizaran strah? Pogledajte ovu fotogaleriju!

Američki umjetnik ljudske strahove pretvara u stripovska remek-djela.

https://www.flickr.com/photos/35250353@N07/4245712431/in/photolist-7tboot-e6sXsR-7gcEDR-edSvRS-8MNViU-GiEmqc-ndNvGY-9K4NLb-dMaQLv-aZ1QA6-7ggzss-aZ1QK2-i5YJb-4sRa1U-oDap3H-c57o9b-8Degsd-7FdQoe-62Ubpy-8nGUud-oZWpmR-9K2asT-4Rb64k-dZTXZB-9uWNxG-6diyRg-dZZDsA-4QKXxC-ef2giB-gXFejc-cSS74A-2cJ4YzV-Gv1PNC-dqDTpE-mHp6FG-dqDGx2-7gcEJg-drwfTR-dqDGGR-aEkHVR-dqCYiD-5xxEaR-pB4Q4p-5xDDmj-4WbvBZ-dqDCZJ-dqCXKZ-duZX23-dZZDJ1-SCSEp

EVOLUCIJA DJEČJE ZANIMACIJE

FOTO: Igre koje ste zaboravili, a sigurno ste igrali kada niste imali interneta

Mama, dođi i vidi moju apstraktnu sliku u Paintu. Mama, igrao bih se s Hugom. Mama, smijem upalit' komp i igrati Icy Tower?

Naslovna

The EyeEm Photographer of the Year

Nevjerojatne fotografije koje će vas zadiviti

The EyeEm Photographer of the Year najveće je natjecanje fotografskih radova u svijetu.