Radićevi dani

FOTO: Drugi dan SCool Festa u znaku sporta

SCool Fest: Palac gore
Pogledaj fotogaleriju
SCool Fest: Asistencija
SCool Fest: Povlačenje konopa
SCool Fest: Povlačenje konopa1
SCool Fest: Povlačenje konopa2
SCool Fest: Povlačenje konopa3

+28

U dvorištu studentskog doma na Savi igrala se košarka, nogomet, odbojka, karte... Kako je bilo, pogledajte u fotogaleriji koju smo vam pripremili.

Dvorištem Studentskog doma Stjepan Radić pjesma i smijeh ore se jače nego inače. Oronula policijska "marica" vozi 23 kilometra na sat Jarunskom ulicom, a skupina djevojaka u svom je pohodu na Roko svijetu (u više navrata) obznanile da Mile voli disko. Radićevi dani u punom su jeku u najvećem studentskom domu u Hrvatskoj.

Za razliku od petka, kad su kulturno-umjetničkim programom i govorima otvorene manifestacije, u subotu je govorancija pala u drugi plan. Studentski dom na Savi postao je meka studentskih sportova, onih popularnih (nogomet, košarka), tradicionalnih (povlačenje konopa, balote) i originalnih (Usporka, odbojka vodenim balonima). Studenti su se mogli okušati i u kartaškim igrama, od kojih su "na meniju" bile trešeta, bela i briškula Gotovo je nemoguće procjeniti koliko je mladih ljudi procirkuliralo popularnom Savom, gdje su pripreme za natjecanja počele rano ujutro, da bi sve bilo spremno za početak programa u 10 sati. Za organizaciju ovog događaja zaslužne su isključivo studentske udruge.

Iako će Radićevi dani završiti večeras (ili kad prođe mamurluk), Scool Fest je tek počeo. U nedjelju, ponedjeljak i utorak u Studentskom domu Cvjetno bit će edukacijski dio festivala, a nakon toga slijedi još sporta i koncerata, da bi sve završilo legendarnom Šarijadom.
Kako je bilo danas u dvorištu Save, možete pogledati u našoj fotogaleriji.  

Komentari na članak

Vezani članci

Lopta na obruču

„Women in tech meetup Split”

Splićanka zaposlena u NBA klubu pokazuje kako tradicionalna statistika dovodi do pogrešnih zaključaka

Tema je novog „Women in tech meetupa” podatkovna znanost. Predavanje će održati Ivana Šerić, Splićanka zaposlena kao data scientist u NBA klubu Philadelphia 76ers. Njena uloga fokusira se na izradu košarkaške strategije.

S.D. Stjepan Radić 010

Konačno počinju radovi

Sve spremno za obnovu domova

— Sutra će se potpisati ugovor sa izvođačima radova, a radovi će krenuti odmah. — javljaju iz Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Đeloza – unikatnim majicama do kvalitetnog programa za mlade

Klub mladih Split

FOTO: Izložba unikatnih majica i plakata nadahnuta dalmatinskim dijalektom

– Moji su radovi posvećeni dalmatinskom dijalektu koji se, nažalost, pomalo i gubi, tako da o našim starim riječima i frazama moramo osvještavati ne samo turiste, već i lokalno stanovništvo. – istaknula je Petra Leskovec.

Ljeto na Gradini

Otvoreno 14. Ljeto na Gradini

FOTO: Prava romantika na Trsatskoj gradini – upaljeno 5000 svijeća

S čak 5000 svijeća koje gledaju na Kvarner, zasjala je Trsatska gradina stvorivši nezaboravan ugođaj za brojne posjetitelje koji su u romantičnoj atmosferi pozdravili ljeto.

Smizle-zenski band

Humanitarna kazališna predstava

Posjetite humanitarnu predstavu „Šmizle – ženski band”

Forum mladih UBH Prsten pripremio je gostovanje vrhunskog Gradskog kazališta mladih Vitez, koji će svojom predstavom „Šmizle“ pridonijeti tradicionalnoj humanitarnoj akciji Foruma mladih UBH Prsten „Mladi mladima”. Predstava će se održati 11. prosinca u kinodvorani Forum u studentskom domu Stjepan Radić.