Radićevi dani

FOTO: Drugi dan SCool Festa u znaku sporta

SCool Fest: Palac gore
Pogledaj fotogaleriju
SCool Fest: Asistencija
SCool Fest: Povlačenje konopa
SCool Fest: Povlačenje konopa1
SCool Fest: Povlačenje konopa2
SCool Fest: Povlačenje konopa3

+28

U dvorištu studentskog doma na Savi igrala se košarka, nogomet, odbojka, karte... Kako je bilo, pogledajte u fotogaleriji koju smo vam pripremili.

Dvorištem Studentskog doma Stjepan Radić pjesma i smijeh ore se jače nego inače. Oronula policijska "marica" vozi 23 kilometra na sat Jarunskom ulicom, a skupina djevojaka u svom je pohodu na Roko svijetu (u više navrata) obznanile da Mile voli disko. Radićevi dani u punom su jeku u najvećem studentskom domu u Hrvatskoj.

Za razliku od petka, kad su kulturno-umjetničkim programom i govorima otvorene manifestacije, u subotu je govorancija pala u drugi plan. Studentski dom na Savi postao je meka studentskih sportova, onih popularnih (nogomet, košarka), tradicionalnih (povlačenje konopa, balote) i originalnih (Usporka, odbojka vodenim balonima). Studenti su se mogli okušati i u kartaškim igrama, od kojih su "na meniju" bile trešeta, bela i briškula Gotovo je nemoguće procjeniti koliko je mladih ljudi procirkuliralo popularnom Savom, gdje su pripreme za natjecanja počele rano ujutro, da bi sve bilo spremno za početak programa u 10 sati. Za organizaciju ovog događaja zaslužne su isključivo studentske udruge.

Iako će Radićevi dani završiti večeras (ili kad prođe mamurluk), Scool Fest je tek počeo. U nedjelju, ponedjeljak i utorak u Studentskom domu Cvjetno bit će edukacijski dio festivala, a nakon toga slijedi još sporta i koncerata, da bi sve završilo legendarnom Šarijadom.
Kako je bilo danas u dvorištu Save, možete pogledati u našoj fotogaleriji.  

Komentari na članak

Vezani članci

Prvakinje ST 2014

Studentska natjecanja u Splitu u punom zamahu

Studentska natjecanja u organizaciji Splitskog sveučilišnog športskog saveza

Splićani su dobili studentske prvake u obje kategorije u odbojci, a sljedeći tjedan očekuju nas natjecanja u futsalu i stolnom tenisu.

Završen SCool Fest 2018. 2

Koncerti u Studentskom centru

„SCool Fest” 2018: Dvije večeri potpune euforije, 9000 posjetitelja i nikad bogatiji lineup

Dino Dvornik Tribute band, Zabranjeno pušenje, Alen Vitasović, Kuzma & Shaka Zulu, Dječaci, Brkovi, Krešo Bengalka, Nipplepeople, DJ Popov i DJ Sasha Barthezz priredili su genijalan provod za čak 9000 mladih koji nisu zaobišli Studentski centar ovaj vikend.

Svjetski dan zaštite životinja, naslovna

Na današnji dan

Svjetski dan zaštite životinja

4. listopada obilježavamo Međunarodni dan životinja!

FOTO

Studentski dom „Stjepan Radić”

Prva noć Radićevih dana završila intervencijom policije

– Pili smo vani i veselili se, a onda su se odjednom pojavila policijska vozila i hrpa policajaca, a potom i specijalci. Nije nam bilo jasno što se događa ni zašto je policija došla, a uskoro se pojavila i hitna pomoć. –

odbojkaši

Nisu uspjeli ući u polufinale

Riječki odbojkaši poraženi nakon zanimljive utakmice

Bolja je bila momčad iz Almerije rezultatom 3:2 u setovima.