Tradicionalna aktivnost u Osijeku

Filozofski fakultet organizira još jednu biciklijadu

https://pixabay.com/en/bike-cyclist-man-leisure-riding-1160095/

Filozofski fakultet u Osijeku organizira tradicionalnu biciklijadu, čiji je početak planiran u petak u 9:30 ispred Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

U petak, 24. svibnja 2019, održat će se tradicionalna FFOS-ova biciklijada. Ove se godine organizira u znak podrške Nacionalnoj kampanji za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom I ja želim čitati.

Okupljanje sudionika uz kratak popratni program počinje u 9:30 u dvorištu Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek. Polazak je planiran za 10 sati, a povratak je predviđen oko 12:30. U okviru biciklijade predviđen je kraći program i obilazak novouređene Narodne knjižnice Čepin.

Sudjelovanje na biciklijadi potrebno je prijaviti na e-mail bibliocikliranjeos@gmail.com, uz navođenje imena i prezimena te dobi. Sudionici koji nemaju vlastiti bicikl trebaju to navesti u prijavi jer je za njih osiguran određen broj bicikala za besplatno korištenje.

Organizator je događaja Filozofski fakultet Osijek u suradnji s Klubom studenata informacijskih znanosti Libros, Centrom za kulturu Čepin – Knjižnica, Gradskom i sveučilišnom knjižnicom Osijek, Društvom knjižničara Slavonije, Baranje i Srijema te osječkim ogrankom Hrvatskoga čitateljskog društva.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/photos/justice-statue-lady-justice-2060093/

Obrana studentskih prava

Raspisan Natječaj za studentskog pravobranitelja na Filozofskom fakultetu

Studentski zbor Filozofskog fakulteta u Rijeci otvorio je Natječaj za studentskog pravobranitelja. Prijave se zaprimaju do 20. prosinca 2019. godine.

Noć knjige 2016.

Noćna manifestacija za knjigoljupce

Studenti u potrazi za Shakespeareom u zagrebačkoj Noći knjige

Zagrebački studenti u Noći knjige otkrit će kako je kucalo Julijino srce, kakve veze imaju kukci s knjigama i knjige s kukcima te raspravljati o subverziji u renesansi.

Bicikl/haljina

Penny in yo' pants

Penny in yo' pants: i sa suknjom možete bezbrižno voziti bicikl

Grupa djevojaka osmislila je način koji rješava problem svih žena na biciklu - kako zadržati dostojanstvo u suknji.

Tour of Croatia 2015

Traži se 400 volontera

Volontirajte na biciklističkoj utrci Tour of Croatia

Organizatori biciklističke utrke Tour of Croatia traže 400 volontera. Utrka se održava od 19. do 24. travnja, a prijave su moguće do 25. ožujka.

naslovna

Knjiga naša svagdašnja

Studentski.hr preporučuje: Najbolje kratke knjige

Za sve one koji ne vole čitati, redakcija Studentskog predstavlja svoje najdraže kratke knjige.