EUSA Table Tennis

Djevojke sa zagrebačkog sveučilišta postigle odlične rezultate na Europskom sveučilišnom prvenstvu u stolnom tenisu

https://www.facebook.com/unisportzg/photos/a.1057121097663675/3037422076300224/?type=3&theater

Ovoga se ljeta u Italiji održava EUSA prvenstvo u stolnom tenisu. Predstavnice sa Sveučilišta u Zagrebu ponosno se vraćaju kući s dvije bronce i jednim srebrom.

U tijeku su prvenstva EUSA – European University Sports Association, a čini se kako se Hrvatska može pohvaliti izvrsnim mladim sportašima. EUSA Table Tennis ovoga se ljeta održava u Italiji u gradu Camerinu, a hrvatski predstavnici, točnije predstavnice, nikako nisu prošle nezapaženo.

Djevojke sa Sveučilišta u Zagrebu mogu se ponosno vratiti kući. Nakon odličnih nastupa osvojile su dvije bronce i jedno srebro. Sve obavijesti o nastupima zagrebačkih ekipa na EUSA – European University Sports Association moguće je pratiti na stranici UniSport ZG.

Inače, EUSA je službena kratica Europske sveučilišne sportske organizacije. To je neprofitna udruga koja organizira sveučilišna prvenstva u brojnim sportovima koja se održavaju u raznim državama. Cilj joj je uspostaviti komunikaciju među sveučilištima te poticati pravednu igru.

Komentari na članak

Vezani članci

Panorama

Sveučilište u Splitu i Sveučilište u Zagrebu

Otvorene su prijave za besplatan program postakademskog zapošljavanja

Studenti će se kroz program osposobljavati za pokretanje i vođenje gospodarskih i drugih subjekata. Prvi modul izvodit će se putem Ljetne škole koja će se održati od 11. do 22. srpnja 2016. u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu.

Rotary Club Zagreb-Sesvete stipendija

Rotary Club Zagreb-Sesvete

Natječaj za stipendiranje nadarenih studenata na diplomskom studiju

Stipendije se dodjeljuju studentima diplomskog sveučilišnog studija na nekom od fakulteta ili akademiji zagrebačkog Sveučilišta.

Angela Merkel

Priznanje njemačkoj kancelarki

Senat danas izglasao: Angela Merkel dobiva titulu počasnog doktora Sveučilišta u Zagrebu

Senat Sveučilišta u Zagrebu danas je izglasao prijedlog u kojemu se tražilo da njemačka kancelarka Angela Merkel dobije titulu počasnog doktora Sveučilišta u Zagrebu.

1

Moscow Games 2017

Košarkašice zadarskog Sveučilišta osvojile broncu na poznatom turniru

Košarkašice Sveučilišta u Zadru osvojile su broncu na poznatom studentskom turniru „Moscow Games 2017“, dok su stolnotenisačice uspjele doći do osmine finala.

Rektorova ogrlica

Okrugli stol o ulozi socijalnog dijaloga u sustavu visokog obrazovanja i znanosti

"Predugo su se ulaganja u znanost i visoko obrazovanje smatrala nepotrebnim troškom"

Sudionici skupa u zaključku su istaknuli kako su izdvajanja za sustav znanosti i visokoga obrazovanja izrazito skromna te je u tom kontekstu iznimno važno kreirati promišljenu znanstvenu i obrazovnu politiku.