EUSA Table Tennis

Djevojke sa zagrebačkog sveučilišta postigle odlične rezultate na Europskom sveučilišnom prvenstvu u stolnom tenisu

https://www.facebook.com/unisportzg/photos/a.1057121097663675/3037422076300224/?type=3&theater

Ovoga se ljeta u Italiji održava EUSA prvenstvo u stolnom tenisu. Predstavnice sa Sveučilišta u Zagrebu ponosno se vraćaju kući s dvije bronce i jednim srebrom.

U tijeku su prvenstva EUSA – European University Sports Association, a čini se kako se Hrvatska može pohvaliti izvrsnim mladim sportašima. EUSA Table Tennis ovoga se ljeta održava u Italiji u gradu Camerinu, a hrvatski predstavnici, točnije predstavnice, nikako nisu prošle nezapaženo.

Djevojke sa Sveučilišta u Zagrebu mogu se ponosno vratiti kući. Nakon odličnih nastupa osvojile su dvije bronce i jedno srebro. Sve obavijesti o nastupima zagrebačkih ekipa na EUSA – European University Sports Association moguće je pratiti na stranici UniSport ZG.

Inače, EUSA je službena kratica Europske sveučilišne sportske organizacije. To je neprofitna udruga koja organizira sveučilišna prvenstva u brojnim sportovima koja se održavaju u raznim državama. Cilj joj je uspostaviti komunikaciju među sveučilištima te poticati pravednu igru.

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilište - natpis

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu: 88% popunjenosti preddiplomskog studija na ljetnom roku

Saznajte na kojim je fakultetima na zagrebačkom Sveučilištu ostalo mjesta za upis na jesen!

Rektorat pročelje

Sveučilište u Zagrebu

Uoči izbora za rektora okupljeni pred Rektoratom poručili – „Sveučilište mora bolje“

– Danas smo se okupili da pokažemo da sveučilišna autonomija ne znači zatvaranje vrata javnosti, profesorima, a pogotovo ne studentima. Mi smo Sveučilište i Sveučilište mora bolje. – poručili su organizatori.

Konferencija "Mladi u medijima"

Medijska pismenost

Konferencija „Mladi u medijima: izazovi i perspektive"

Jednodnevna konferencija "Mladi u medijima: izazovi i perspektive" održat će se 21. veljače 2014. godine u prostorijama zagrebačkog Sveučilišta, u Ulici kralja Zvonimira 8.

Projekt Maraton

Projekt MARATON

Povezivanje studenata, poduzetnika i istraživača? Saznajte sve u Rijeci na info danu!

Predstavljanju online burze pridružit će se studenti s izlaganjima projektnih zadataka razvijenih kroz radionice Znanost, inovacije, tržište Sveučilišta u Rijeci i Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci.

Pravni fakultet/Sveučilište

344. rođendan zagrebačkog sveučilišta

Tjedan Sveučilišta u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu utemeljeno je u drugoj polovini 17. stoljeća. To je ujedno i najstarije hrvatsko sveučilište, a u Europi je svrstano u sveučilišta s najdužom tradicijom.