EUSA Table Tennis

Djevojke sa zagrebačkog sveučilišta postigle odlične rezultate na Europskom sveučilišnom prvenstvu u stolnom tenisu

https://www.facebook.com/unisportzg/photos/a.1057121097663675/3037422076300224/?type=3&theater

Ovoga se ljeta u Italiji održava EUSA prvenstvo u stolnom tenisu. Predstavnice sa Sveučilišta u Zagrebu ponosno se vraćaju kući s dvije bronce i jednim srebrom.

U tijeku su prvenstva EUSA – European University Sports Association, a čini se kako se Hrvatska može pohvaliti izvrsnim mladim sportašima. EUSA Table Tennis ovoga se ljeta održava u Italiji u gradu Camerinu, a hrvatski predstavnici, točnije predstavnice, nikako nisu prošle nezapaženo.

Djevojke sa Sveučilišta u Zagrebu mogu se ponosno vratiti kući. Nakon odličnih nastupa osvojile su dvije bronce i jedno srebro. Sve obavijesti o nastupima zagrebačkih ekipa na EUSA – European University Sports Association moguće je pratiti na stranici UniSport ZG.

Inače, EUSA je službena kratica Europske sveučilišne sportske organizacije. To je neprofitna udruga koja organizira sveučilišna prvenstva u brojnim sportovima koja se održavaju u raznim državama. Cilj joj je uspostaviti komunikaciju među sveučilištima te poticati pravednu igru.

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu

Poznati su ovogodišnji dobitnici Rektorove nagrade

Svečana dodjela ukupno 184 nagrade održat će se u četvrtak, 6. srpnja 2017., u 10 sati u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta.

EUG 2016 - futsal

Europske sveučilišne igre

Zagrepčani sveučilišni prvaci u futsalu

Futsalska ekipa Sveučilišta u Zagrebu na domaćem terenu okitila se zlatom nakon pobjede protiv Sibirskog državnog sveučilišta.

Rektorat pročelje

Temelji inovativnog gospodarstva i izlaska Hrvatske iz krize

Održana tribina "Inovacije u medicini III"

U rektoratu Sveučilišta u Zagrebu je održana tribina "Inovacije u medicini III". Čelnici Sveučilišta potpisali su sporazum o poslovnoj surdanji s Udrugom inovatora Hrvatske.

Pobjednici

Natjecateljsko-humanitarni projekt priveden kraju

Provjerite tko su pobjednici natječaja ''Slovom za svoj zavičaj''!

Natječaj je bio otvoren do 1. siječnja, a 24. siječnja su proglašeni i pobjednici, koji su među ostalim, osvojili i novčane nagrade.

Stolni tenis ilustracija

Studentska prvenstva

Sveučilište u Zagrebu s 19 medalja najbolje u Europi u sportu!

Čak 138 sportaša i članova stručnog osoblja predstavljalo je Sveučilište u Zagrebu na europskim studentskim prvenstvima, njih 12. U konkurenciji od 576 sveučilišta njegove su reprezentacije osvojile najviše medalja – njih čak 19 (5 zlatnih, 7 srebrnih i 7 brončanih).