LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Europske sveučilišne igre Zagreb-Rijeka 2016

COTRUGLI Business School postao partner Europskih sveučilišnih igara Zagreb-Rijeka 2016

Stručnim će znanjem COTRUGLI Business School doprinijeti organizacijskom razvoju Europskih sveučilišnih igara 2016.

Stručnim će znanjem COTRUGLI Business School doprinijeti organizacijskom razvoju Europskih sveučilišnih igara 2016.

U prostorijama Udruge Europske sveučilišne igre Zagreb-Rijeka 2016 8. se lipnja okupio niz poznatih aktivnih i bivših sportaša olimpijaca, kako bi još jednom istaknuli važnost studentskog sporta te ulaganja u obrazovanje. Ovom je prigodom potpisan i sponzorski ugovor između predstavnika organizatora ESI2016 i COTRUGLI Business School. 

Potpisivanjem sponzorskog ugovora, COTRUGLI Business School (CBS) postaje ekskluzivni Business Education Partner u pripremi i provedbi projekta ESI 2016. Stručnim znanjem, CBS će doprinijeti organizacijskom razvoju ESI 2016, pružiti potporu pri stvaranju i upravljanju poslovnim procesima, doprinijeti učinkovitosti i djelotvornosti organizacije te provoditi kontinuirano stručno osposobljavanje zaposlenika Ureda ESI 2016.

– Obećavamo da ćemo učiniti sve što je u našoj moći kako bi pridonijeli uspješnoj organizaciji i provedbi Igara, koje će ostaviti značajan trag u Hrvatskoj te ostati u trajnom sjećanju za preko 5000 studenata sportaša iz cijele Europe. Radujem se ostvarivanju dugoročne suradnje jer CBS se osjeća kao dio zajednice u koju kontinuirano ulažemo kroz brojne projekte. – riječi su Lynne Montgomery, potpredsjednice poslovne škole COTRUGLI Business School.

Marko Žunić, glavni tajnik ESI 2016 istaknuo je:

– Europske sveučilišne igre 2016 su najveći sportski događaj u povijesti Hrvatske, ali i najmasovniji sportski događaj u Europi sljedeće godine Cotrugli Business School je vodeća poslovna škola u regiji s ciljem da postane vodeća poslovna škola u Europi. Suradnja između ESI 2016 i CBS, kao dviju organizacija koje teže izvrsnosti u svakom pogledu omogućit će ostvarivanje zajedničkih ciljeva i doprinijeti kvaliteti organizacije Igara.

Potpisivanju ugovora također su prisustvovali Mihovil Španja, višestruki osvajač odličja na europskim i svjetskim prvenstvima te Paraolimpijskim igarama, koordinator za poslovni razvoj, COTRUGLI Business School i Haris Pavletić, dopredsjednik udruge ESI 2016.

– Prije svega ponosan sam da sam dio CBS tima. Kao bivši profesionalni sportaš,  povezivanje sporta i obrazovanja mi se čini krucijalnim za razvoj kompletnog hrvatskog društva, ne isključivo u samoj konekciji sporta i obrazovanja, već i u slanju poruke kako se do kvalitetnog obrazovanja i do sportskih rezultata dolazi na isti način, a to je posvećenost, odgovornost i težak rad. – naglasio je Mihovil Španja.

Povezivanje sporta i obrazovanja aktivno su podržali i poznati hrvatski sportaši, poput Marija Možnika, Nike Fleiss, Sandre Paović, Gordana Kožulja te Danire Bilić, koji su svojom nazočnošću podržali i ovaj segment razvoja projekta organizacije i održavanja Europskih sveučilišnih igara Zagreb-Rijeka 2016.

– Biti domaćinom Igara 2016. je velika čast, ali i velika odgovornost. Hrvatska je oduvijek bila poznata kao vrstan organizator, a kako bi očekivanja opravdali i ovaj puta, želimo našim kadrovima osigurati najbolju moguću stručnu potporu. Cotrugli Business School svojim stručnim znanjem osigurava upravo to - kontinuiranu edukaciju naših zaposlenika i partnera. – zaključio je ovom prigodom Haris Pavletić, dopredsjednik Udruge ESI 2016.