Studentski sport

Bliži se prvenstvo Sveučilišta u Splitu u krosu, košarci 3x3 i cageballu

Lopta na obruču

Natječite se i postanite sportski prvak Sveučilišta u Splitu. Za kros nije potrebna prethodna prijava, ali do 19. travnja u 12 sati morate prijaviti svoje košarkaške ili cageball timove.

Sveučilište u Splitu, Studentski centar Split te Unisport Split organiziraju prvenstvo Sveučilišta u tri iznimno atraktivna sporta: krosu, košarci 3x3 i cageballu.

Zaljubljenici u trčanje mogu se okušati u krosu, a prvenstvena utrka održat će se 24. travnja. Start je u 18 sati na Marijanskim vratima. Ranija prijava nije potrebna, no mole se svi zainteresirani studenti da dođu najkasnije u 17:30 radi pravodobnog upisivanja u startne liste.

Natjecanja u košarci 3x3 i cageballu održat će se 25. travnja na krovu sportske dvorane na Kampusu. Predviđeni je početak natjecanja u 15 sati, a ovisit će o broju prijavljenih ekipa. Svoje ekipe možete prijaviti do petka, 19. travnja, u 12 sati, i to isključivo online obrascem.

Prijavni obrazac za košarku 3x3 dostupan je ovdje, a prijavni obrazac za cageball možete popuniti na sljedećoj poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Orijentacijsko trčanje

Orijentacijsko trčanje u prostorima FER-a

Prijavite se na noćnu orijentacijsku utrku u zatvorenom

Treću godinu zaredom zagrebački FER organizira jedinstveni događaj: noćno orijentacijsko trčanje u prostorima fakulteta.

Duhovna obnova u Splitu 2014

DUHOS u Splitu

Duhovna obnova za studente i mlade u Studentskom domu Kampus

Nadbiskupija Splitsko - makarska, Ured za pastoral mladih splitsko-makarske nadbiskupije u suradnji sa Sveučilištem u Splitu i Studentskim Centrom Split organiziraju duhovnu obnovu za studente i mlade „Našli smo Krista, dođi i vidi“.

Veslanje osmerac

Osma godina održavanja regate

13. međunarodna veslačka regata „Sveti Duje“

Međunarodna veslačka regata „Sveti Duje“je manifestacija na kojoj se sastaju osmerci domaćih i inozemnih sveučilišta. Tradicionalno se održava već osam godina povodom blagdana Svetog Duje.

Cibona-Cedevita

U Smederevu pao je domaćin – Mega Vizura

Rutinska pobjeda Cedevite kod novog člana ABA lige

Cedevita je s +10 ispratila novog člana ABA lige i upisala prva dva ovosezonska boda.

Tribina „S faksa na posao“

Sveučilišni savjetodavni centar Split

Kako do posla saznajte na tribini u Splitu!

Tribina je organizirana s ciljem povećanja kompetencija i vještina potrebnih za uspješno zapošljavanje i samozapošljavanje po završetku fakulteta.