„Tjedan otvorenih ventila 2016.“

Besplatan „Discovery zaron“ za splitske studente

„Tjedan otvorenih ventila 2016.“

Tjedan ronjenja održavat će se od 11. do 16. studenoga 2016. na bazenima Poljud, a „After dive party“ 17. studenoga 2016. u Day & Night Clubu Kameleon.

Podvodno istraživački klub Sveučilišta u Splitu organizira treći Tjedan otvorenih ventila od 11. do 17. studenoga 2016. Split kao studentski grad (s 24 000 studenata) jedini je grad u Republici Hrvatskoj gdje se studentima kao izvannastavna aktivnost nudi besplatan Discovery zaron, predavanja iz područja medicine ronjenja, tehnike ronjenja te upoznavanja opreme za ronjenje. 

– Ovakvim događajem cilj nam je približiti ronjenje što široj populaciji, ali i razviti brend Sveučilišta u Splitu kao jedinoga  Sveučilišta na moru koji nudi studentima ronjenje – poručuju organizatori.

Tjedan ronjenja održavat će se od 11. do 16. studenoga 2016. na bazenima Poljud, a After dive party 17. studenoga 2016. u Day & Night Clubu Kameleon. Otvorenje i znanstveno popularna predavanja održat će se u petak, 11. studenoga 2016., u sjevernome tornju Sveučilišne knjižnice s početkom u 17 i 30 sati. Program je, osim edukacije iz područja SCUBA ronjenja, ove godine nadopunjen te će na bazenima Poljud biti i studenti medicine (Mefst, Cromsic) koji će za vježbu primjenjivati svoja teoretska znanja iz pružanja prve pomoći utopljenicima. U program su uključena i djeca iz doma Maestral.

Tjedan otvorenih ventila osmislili su studenti Sveučilišta u Splitu. Nakon uspješnoga predstavljanja ronjenja 1. lipnja 2013. u sklopu Studentskog dana sporta i aktivizma na Rivi i Tjedna otvorenih ventila 2014. i 2015., važnost ovoga događanja prepoznali su i podržali: predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, Sveučilište u Splitu, Odjel za studije mora, Grad Split, Sveučilišni športski savez, Studentski centar Split, SZST, Big blue diving Bol, HRM, RK Split, KŠR Split, Free fall diving equipment, FESB racing team, PSS, Beuchat, Iglun d.o.o, Aqua mares, Seac sub, Coca-Cola, Zajednica tehničke kulture i mnogi drugi.

Dodatne informacije pronađite na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Divovska želja

NOVI NAGRADNI NATJEČAJ ZABA REFERADE

Ispuni svoju divovsku novogodišnju želju

Zaba Referada opet ispunjava želje svojim fanovima, ovaj put divovske. Uključi se u nagradnu igru i osvoji bicikl Giant.

Snijeg

Honorarni posao za redovne studente

Traže se studenti za čišćenje snijega u Zagrebu

Gradonačelnik Grada Zagreba poziva studente da se prijave za honorani posao čišćenja snijega. Naknada za rad iznosi 20 kuna po satu.

Split noću

Splitski studenti u Zagrebu

Nima Splita do Zagreba

Što nam znači zavičaj u Zagrebu? Znači nam sve. Znači nam više nego Nina i Severina.

International student week

International Student Week

Edukacijski i kulturni studentski festival ovog ljeta u Beogradu

Studenti iz cijelog svijeta ovog ljeta pristižu u Beograd zbog održavanja novog "International Student Week". Ako želite sudjelovati na ovom edukacijskom i kulturnom festivalu, potrebno je ispuniti prijavnicu i odraditi Skype intervju.

madrid

Financijska podrška

Dodjela stipendija za program digitalnog dizajna u Madridu

Prijave za čak šest stipendija koje dodjeljuje talijanski institut Istituto Europeo di Design (IED) zaprimaju se do 30. svibnja 2018, a namijenjene su kandidatima koji dolaze s tehničkih znanosti ili umjetničkog područja.