„Tjedan otvorenih ventila 2016.“

Besplatan „Discovery zaron“ za splitske studente

„Tjedan otvorenih ventila 2016.“

Tjedan ronjenja održavat će se od 11. do 16. studenoga 2016. na bazenima Poljud, a „After dive party“ 17. studenoga 2016. u Day & Night Clubu Kameleon.

Podvodno istraživački klub Sveučilišta u Splitu organizira treći Tjedan otvorenih ventila od 11. do 17. studenoga 2016. Split kao studentski grad (s 24 000 studenata) jedini je grad u Republici Hrvatskoj gdje se studentima kao izvannastavna aktivnost nudi besplatan Discovery zaron, predavanja iz područja medicine ronjenja, tehnike ronjenja te upoznavanja opreme za ronjenje. 

– Ovakvim događajem cilj nam je približiti ronjenje što široj populaciji, ali i razviti brend Sveučilišta u Splitu kao jedinoga  Sveučilišta na moru koji nudi studentima ronjenje – poručuju organizatori.

Tjedan ronjenja održavat će se od 11. do 16. studenoga 2016. na bazenima Poljud, a After dive party 17. studenoga 2016. u Day & Night Clubu Kameleon. Otvorenje i znanstveno popularna predavanja održat će se u petak, 11. studenoga 2016., u sjevernome tornju Sveučilišne knjižnice s početkom u 17 i 30 sati. Program je, osim edukacije iz područja SCUBA ronjenja, ove godine nadopunjen te će na bazenima Poljud biti i studenti medicine (Mefst, Cromsic) koji će za vježbu primjenjivati svoja teoretska znanja iz pružanja prve pomoći utopljenicima. U program su uključena i djeca iz doma Maestral.

Tjedan otvorenih ventila osmislili su studenti Sveučilišta u Splitu. Nakon uspješnoga predstavljanja ronjenja 1. lipnja 2013. u sklopu Studentskog dana sporta i aktivizma na Rivi i Tjedna otvorenih ventila 2014. i 2015., važnost ovoga događanja prepoznali su i podržali: predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, Sveučilište u Splitu, Odjel za studije mora, Grad Split, Sveučilišni športski savez, Studentski centar Split, SZST, Big blue diving Bol, HRM, RK Split, KŠR Split, Free fall diving equipment, FESB racing team, PSS, Beuchat, Iglun d.o.o, Aqua mares, Seac sub, Coca-Cola, Zajednica tehničke kulture i mnogi drugi.

Dodatne informacije pronađite na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Tequila

Znanstveni razlozi za ispijanje tekile

11 odličnih razloga zašto početi piti tekilu

Zasigurno ste se puno puta zapitali zašto ste noć prije morali popiti baš toliko tekile i rekli kako ju više nikada nećete ni probati. Donosimo vam 11 dobrih razloga da promijenite mišljenje!

foto

Ministarstvo znanosti i obrazvanja

Ažurirane rang-liste za dodjelu državnih stipendija u E kategoriji

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je ažuriranu rang-listu državnih stipendija za akademsku godinu 2017/2018. u E kategoriji.

Stipendija Japan

Financijska podrška

Vlada Japana dodjeljuje stipendije studentima u Hrvatskoj

Svi kandidati za stipendiju japanskog ministarstva potrebnu dokumentaciju trebaju poslati do 16. veljače, a daljnje će se testiranje obaviti 22. veljače u veleposlanstvu.

Sveučilišna knjižnica u Splitu

Ohrabrivanje studenata

Nagradno putovanje za sudionike projekta "Od studenta do poduzetnika"

Aktivne sudionike dvaju dana održavanja projekta "Od studenta do poduzetnika" očekuje nagradno vikend putovanje u Osijek, u sklopu posjeta Osječkom software cityju.

Ilustracija posao

Dodatna zarada

Koliko su plaćeni studenti?

Satnice studentskih poslova najčešće se kreću od 15 do 25 kuna. Neke satnice ovise o broju odrađenih sati, a neke o vašem učinku. Za bolji uvid u poslove koji se nude, pogledajte našu, svakim danom sve veću, ponudu poslova.