LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
U napetoj utakmici s čak 6 žutih i 2 crvena kartona, igrači MNK Alumnusa kući se vraćaju s bodom u džepu

Alumnus u Osijeku izvukao bod

Iako su na poluvremenu vodili rezultatom 1:2, izabranici Miće Martića nisu uspjeli izdržati pritisak domaćina te su u nervoznoj utakmici ekipe podijelile bodove.

Iako su na poluvremenu vodili rezultatom 1:2, izabranici Miće Martića nisu uspjeli izdržati pritisak domaćina te su u nervoznoj utakmici ekipe podijelile bodove.

Utakmicu u Osijeku, protiv domaćina koji pretendira na vrh tablice, odlično su otvorili igrači MNK Alumnus visokim pritiskom na Osječane. Igrači Osijeka okrenuli su se kontranapadima i upravo tako došli su do svog prvog pogotka. U 8. minuti Pandurević driblingom izbacuje Capara i golmana Modrušana te pogađa za vodstvo.

Međutim, taj pogodak poslužio je samo kao dodatan motiv igračima Alumnusa koji u 15. minuti, predivnim pogotkom Matoševića, vraćaju rezultat u egal. Strasti zbog primljenog pogotka nisu se stišale, a Alumnus dolazi do vodstva! U 16. minuti Ziberi na dodavanje Duvančića lako postiže pogodak i s rezultatom 1:2 odlazi se na odmor.

U nastavku je ponovo Alumnus bolji i prijeti preko Matoševića i Capara, ali rezultat ostaje nepromijenjen. U 30. minuti Alumnus ostaje bez Postružina koji dobiva drugi žuti karton i napušta igru. Upravo pri kraju dvominutne kazne, domaćini golom Horvata dolaze do izjednačenja. U 33. minuti, dodatni šok za igrače Alumnusa! Nakon kontakta s igračem Osijeka, Capar pada, ali sudac mu dodjeljuje drugi žuti karton zbog simuliranja te je i on morao napustiti igru. Do kraja utakmice MNK Alumnus uspio se obraniti i odnijeti bod iz pune osječke dvorane.

U sljedećem kolu Alumnus odlazi na gostovanje, a novi izazov predstavljat će Kijevo iz Knina.

FOTO: MNKALUMNUS.COM