Prijedlog raspodjele financijskih sredstava

Zagrebačko Sveučilište donijelo odluku o studentskim programima koje će financirati

FOTO

Sveučilište u Zagrebu objavilo je rezultate Natječaja za studentske programe. Žalbeni je rok do 4. svibnja u 16 sati, a dotad se trebaju javiti i oni koji misle da dodijeljena sredstva neće moći iskoristiti.

Na stranicama Sveučilišta u Zagrebu danas je objavljen Prijedlog raspodjele financijskih sredstava namijenjenih za financiranje studentskih programa, koji je izradilo Povjerenstvo za provedbu natječaja za studentske programe u 2018. godini. 

Rok je žalbe na Prijedlog do petka, 4. svibnja, do 16. sati, a žalbe je potrebno poslati na e-adresu projektiszzg@unizg.hr s naznakom naziva programa na koji se žali.

Svi koji smatraju da dodijeljena sredstva neće moći utrošiti ili da neće moći ostvariti prijavljeni program trebaju također o tome obavijestiti Sveučilište u žalbenom roku.

Podsjećamo, u obzir su uzeti svi projekti prijavljeni na Natječaj za studentske programe iz veljače ove godine koji je raspisala Skupština Studentskoga zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilište u Zagrebu

Šangajska rang-lista sveučilišta

Sveučilište u Zagrebu ponovno proglašeno jednim od najuglednijih u svijetu

Sveučilište u Zagrebu četvrti se put našlo na Šangajskoj rang-ljestvici. Samim time uvršteno je na popis tri posto najkvalitetnijih sveučilišta svijeta.

Sveučilište u Zagrebu

Potpisivanje Sporazuma

Sveučilište u Zagrebu počinje surađivati sa Sveučilištem u Buenos Airesu

Potpisan je Sporazum o akademskoj suradnji između Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Buenos Airesu, s ciljem poticanja suradnje u prirodoslovnom, medicinskom i biokemijskom području, agronomiji, veterini i jezikoslovlju.

Pravni fakultet u Zagrebu

Studentski zbor Svučilišta u Zagrebu i studentskih zborova sastavnica

Završila prijava kandidata za studentske zborove

Ponovljeni studentski izbori održati će se 14. i 15. listopada od 8 do 20 sati

HNK

Proslava

Dan je Sveučilišta u Zagrebu; obilježava se svečanošću u HNK-u

Pozdravnim govorima visokih uzvanika započet će svečana sjednica povodom Dana Sveučilišta u Zagrebu. U popodnevnim će se satima održati Drugi rektorski forum zapadnoga Balkana.

20 godina www.hr

Obljetnica

Dvadeset godina početne stranice Hrvatske

Održana tiskovna konferencija povodom dvadeset godina početne stranice Republike Hrvatske