Prijedlog raspodjele financijskih sredstava

Zagrebačko Sveučilište donijelo odluku o studentskim programima koje će financirati

FOTO

Sveučilište u Zagrebu objavilo je rezultate Natječaja za studentske programe. Žalbeni je rok do 4. svibnja u 16 sati, a dotad se trebaju javiti i oni koji misle da dodijeljena sredstva neće moći iskoristiti.

Na stranicama Sveučilišta u Zagrebu danas je objavljen Prijedlog raspodjele financijskih sredstava namijenjenih za financiranje studentskih programa, koji je izradilo Povjerenstvo za provedbu natječaja za studentske programe u 2018. godini. 

Rok je žalbe na Prijedlog do petka, 4. svibnja, do 16. sati, a žalbe je potrebno poslati na e-adresu projektiszzg@unizg.hr s naznakom naziva programa na koji se žali.

Svi koji smatraju da dodijeljena sredstva neće moći utrošiti ili da neće moći ostvariti prijavljeni program trebaju također o tome obavijestiti Sveučilište u žalbenom roku.

Podsjećamo, u obzir su uzeti svi projekti prijavljeni na Natječaj za studentske programe iz veljače ove godine koji je raspisala Skupština Studentskoga zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Komentari na članak

Vezani članci

RGNF-FKIT 3 2014

Studentska sportska natjecanja Sveučilišta u Zagrebu

Završen je regularni dio košarkaškog natjecanja

Zagrepčani su za vikend odigrali 3. i 4. kolo odbojkaškog natjecanja, održano je natjecanje u karateu, a završio je i regularni dio košarkaškog natjecanja

Bandić i Šuker 2

Reakcije stižu sa svih strana

Dodjela počasnog doktorata Bandiću podigla na noge akademsku zajednicu

Fakultetsko vijeće PMF-a stalo uz Vijeće Filozofskog fakulteta koje je prvo u srijedu pozvalo sve sastavnice da se usprotive tom prijedlogu u Senatu Sveučilišta u Zagrebu.

Pravni fakultet/Sveučilište

Akademska godina 2013./2014.

Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade

Rok za prijavu na natječaj je 30. travnja 2014. do 16 sati. Prijava radova za Nagradu obavlja se popunjavanjem odgovarajućih obrazaca, a u pravilu se može prijaviti znanstveni iili umjetnički rad jednog autora ili, iznimno, rad nekoliko autora, ali ne više od tri.

Izvor: Flickr

Kviz u Tvornici kulture

Zagrebački studenti i profesori za vrijedne se nagrade bore znanjem o Australiji

U tijeku su prijave četveročlanih timova koji će pokazati svoje znanje o Australiji u kvizu koji se održava u Tvornici kulture. Osim što će studenti i profesori 21. studenog otkriti zašto je Australija odlična obrazovna destinacija, za svoje će znanje dobiti vrijedne nagrade.

Filozofski fakultet u Zagrebu

Ispovijest studentice FFZG-a

„Imam diplomu i četiri posla, više ni ne znam što je to slobodno vrijeme, a svejedno jedva preživljavam!“

Opis mog posla ne razlikuje se puno od opisa posla asistenta ili znanstvenog novaka. Kraj je srpnja, a za svoj rad još nisam dobila nikakav novac. Za cijelu tekuću akademsku godinu honorar vanjskim suradnicima nije isplaćen.