DEKRA nagrađuje

Za kreativne poslovne ideje stipendija od 18 000 kuna

https://pixabay.com/en/startup-start-up-people-593341/

Firma DEKRA dodjeljuje jednokratnu stipendiju u iznosu od 18 000 kuna za kreativne poslovne ideje. Prijave su otvorene do 1. kolovoza 2018. godine.

Otvoren je natječaj firme DEKRA koja je specijalizirana na području ljudskih potencijala te pružanja usluga istraživanja tržišta i provođenja ispitivanja i anketa. Ovom prilikom nagrađuje kreativne poslovne ideje te dodjeljuje jednokratnu stipendiju u iznosu od 18 000 kuna

Prilikom prijave za sudjelovanje potrebno je napisati rad koji će ispuniti nekoliko zadataka. U firmi cijene što kreativnije i originalnije ideje, stoga ne možete pogriješiti. Naime, u vašem radu trebate odabrati iz svake poslovne divizije DEKRA-e minimalno jednu uslugu za koju predstavljate svoju poslovnu strategiju i njezinu praktičnu implementaciju. Detalje o natječaju i izgledu rada potražite na poveznici

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je prijaviti se do 1. kolovoza 2018. godine preko obrasca, a do 1. listopada 2018. godine potrebno je dostaviti gotov rad na mail adresu marketing.hr@dekra.com. 

Komentari na članak

Vezani članci

Novac

Natječaj za stipendije

Hrvatska školska zaklada stipendira mlade koji ove jeseni upisuju prvu godinu studija

Stipendija može trajati do pet godina, uključujući tri godine preddiplomskog i dvije godine diplomskog studija. Ukupan je iznos stipendije 2000 američkih dolara, odnosno oko 13 750 kuna.

SSUSA naslovna

Otvoren novi krug prijava

Hrvatski studenti odsad lakše do stipendija na američkim sveučilištima

Prilikom procesa pripreme i traženja najpovoljnijih uvjeta za studente sportaše, tim SSUSA usko surađuje sa stručnjacima iz zemlje i regije kako bi potencijalni studenti bili što uspješnije predstavljeni trenerima na američkim fakultetima.

Šibenska katedrala u kapljici

Osigurana sredstva

Šibenik će stipendirati deset studenata radi poticanja na upis studija

Šibenik na korak do osnivanja vlastitog sveučilišta, a sada omogućava studentima i stipendije.

Tokyo, Japan

Za učitelje i profesore

Veleposlanstvo Japana nudi stručno usavršavanje hrvatskim učiteljima i profesorima

Natječaj za stipendiju za jednoipolgodišnji studij stručnog usavršavanja Veleposlanstvo Japana nudi hrvatskim učiteljima i profesorima u području humanstičkih znanosti. Rok za predaju prijava je 19. veljače, a kandidati moraju imati barem pet godina radnog staža u osnovnoj ili srednjoj školi.

Prijatelji

Stipendije za 11 sveučilišta

Potpune stipendije za studij podatkovne znanosti u Škotskoj

Ako vam se diplomski studij podatkovnih znanosti čini idealnom opcijom za vas, ne smijete propustiti prijaviti se na natječaj za čak 130 stipendija koje se dijele za taj studij u Škotskoj.