DEKRA nagrađuje

Za kreativne poslovne ideje stipendija od 18 000 kuna

https://pixabay.com/en/startup-start-up-people-593341/

Firma DEKRA dodjeljuje jednokratnu stipendiju u iznosu od 18 000 kuna za kreativne poslovne ideje. Prijave su otvorene do 1. kolovoza 2018. godine.

Otvoren je natječaj firme DEKRA koja je specijalizirana na području ljudskih potencijala te pružanja usluga istraživanja tržišta i provođenja ispitivanja i anketa. Ovom prilikom nagrađuje kreativne poslovne ideje te dodjeljuje jednokratnu stipendiju u iznosu od 18 000 kuna

Prilikom prijave za sudjelovanje potrebno je napisati rad koji će ispuniti nekoliko zadataka. U firmi cijene što kreativnije i originalnije ideje, stoga ne možete pogriješiti. Naime, u vašem radu trebate odabrati iz svake poslovne divizije DEKRA-e minimalno jednu uslugu za koju predstavljate svoju poslovnu strategiju i njezinu praktičnu implementaciju. Detalje o natječaju i izgledu rada potražite na poveznici

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je prijaviti se do 1. kolovoza 2018. godine preko obrasca, a do 1. listopada 2018. godine potrebno je dostaviti gotov rad na mail adresu marketing.hr@dekra.com. 

Komentari na članak

Vezani članci

Bukurešt, Rumunjska

Uključuje i putovanje

New Europe College-Institute otvorio natječaj za stipendiju u Bukureštu; podrazumijeva čak i povratak kući za praznike

U tijeku je natječaj koji je otvorio New Europe College-Institute za stipendije koje pružaju brojne povlastice za program koji će se odvijati u Bukureštu, u Rumunjskoj.

Studenti u učionici

Jezične škole

Ljetni tečajevi njemačkog jezika u Bavarskoj

Troškovi tečaja, smještaja i prehrane su osigurani, a potrebno je vladanje njemačkim jezikom najmanje na razini A2.

Pornhub Cares

Pornhub Cares

Pornhub nagrađuje studente stipendijom od 25.000 dolara

Ponrhub je istaknuo kako se za stipendiju mogu natjecati svi studenti, bez obzira studiraju li medicinu, botaniku ili paranormalnu psihologiju. Potrebno je napisati esej do tisuću i pol riječi te snimiti motivacijski video

Studentska diploma

Studiranje u inozemstvu

Sveučilište u Nizozemskoj dodjeljuje stipendije najuspješnijim studentima

University of Twente u Nizozemskoj dodjeljuje stipendije najuspješnijim studentima u generaciji, a prijave su otvorene od 1. listopada.

Novac

Nastavno na upite o Natječaju za studentske stipendije za akademsku godinu 2012/2013.

Priopćenje Državnog ureda za Hrvate izvan RH

Nakon poništenja Odluke o dodjeli stipendija za Hrvate izvan Republike Hrvatske, najavljeno je raspisivanje novog Natječaja, ali za akademsku godinu 2013./2104. što bi značilo da se stipendije za 2012./2013. neće uopće isplatiti. Državni ured za Hrvate izvan RH oglasio se službenim priopćenjem.