Financijska podrška

Za doktorski studij u Veroni pokriveni svi životni troškovi!

Verona, Italija

Sveučilište u Veroni pruža vam priliku da provedete 36 mjeseci na doktorskom studiju. Rok za prijavu je 15. travnja 2018!

Ako ste završili diplomski studij i oduvijek vam je bila želja posjetiti Veronu ili nastaviti doktorski studij izvan Hrvatske, sada imate priliku to i ostvariti. Naime, Sveučilište u Veroni nudi 14 stipendija za doktorske studije za istraživače u sljedećim znanstvenim područjima:

  • Umjetnost i humanističke znanosti (Arts and Humanities)
  • Pravo i ekonomija (Legal and Economic Sciences)
  • Zdravlje i život (Health and Life Sciences)
  • Prirodne znanosti i inženjerstvo (Natural and Engineering Sciences).

Oni koji su svojevoljno boravili u Italiji radeći, studirajući i slično dulje od 12 mjeseci u posljednje tri godine, ili nisu završili diplomski studij, ili već imaju doktorat i više od 4 godine istraživačkog iskustva ne mogu se prijaviti jer ne ispunjavaju uvjete za prijavu. Ako ste jedni od onih koji ispunjavaju uvjete i prijavite se za stipendiju, ugovorom se obvezujete na period od 36 mjeseci. Ukoliko vas taj podatak ne straši, utoliko će vas još više usrećiti to da vam stipendija pokriva mjesečni džeparac od 2000 eura, troškove prijevoza od 600 eura mjesečno te mjesečni obiteljski džeparac od 150 eura za one koji već imaju svoje obitelji.

Poduzet će se i posebne mjere za studente s invaliditetom i specifičnim teškoćama u učenju, kao i za kandidate sa statusom izbjeglica i tražitelje azila, o čemu možete više saznati na poveznici.

Rok za prijavu je 15. travnja 2018, a dodatne informacije možete potražiti na poveznici ili se obratiti e-poštom na invite@ateneo.univr.it.

Komentari na članak

Vezani članci

Žena fotografira

Utjecaj društvenih mreža

Studentice otkrivaju koliko smo duboko zaglavili u virtualnom svijetu

Koliko vole dijeliti svoju privatnost, važne životne događaje te svoje misli s ostatkom svijeta – otkrilo nam je nekoliko studentica s različitih fakulteta i različitih životnih interesa.

želje

Jesu li ovo i vaše želje?

10 stvari koje studenti žele za Božić

Skromni studenti imaju samo par želja.

osposobljavanje kontrola leta

Natječaj

U tijeku je potraga za kontrolorima letenja, prijavi se!

Hrvatska kontrola zračne plovidbe u potrazi je za dvanaestoro pametnih mladih ljudi koje će osposobiti za prestižno radno mjesto kontrolora letenja. Prepoznate li se u uvjetima natječaja, ne oklijevajte. Prijavite se i pojavite na njihovom radaru! Možete ostvariti zavidnu karijeru.

UPPP 2015

Vaša avantura čeka...

MOL Grupa organizira avanturu za studente: UPPP 2015.

MOL Grupa poziva studente geoznanosti i naftnog inženjerstva iz cijelog svijeta da se prijave za sudjelovanje u međunarodnom natjecanju iz područja istraživanja i proizvodnje UPPP, a tri najbolja osvojit će ukupno 25 000 eura.

Rad u SAD za studente

Iskustvo sa Work & Travela

Hrvatske studentice u SAD-u: Hrvatska je zemlja otporna na promjene

„U trenutku kad zaradiš dovoljno novaca da proputuješ kontinent – život u Hrvatskoj se čini mnogo lošiji.“