Vrijeme i novac

Uštedi prosječno 500 kn godišnje, a da si ništa ne uskraćuješ!

Novac u zemlji, pexels

Ako si i ti jedan od onih kojima svaki mjesec netko (čitaj: banka) uzme novac za stvari i usluge za koje ni ne znaš da imaš, čitaj dalje – imamo rješenje za uštedu novca! Ako nisi taj jer točno znaš kako sve funkcionira, ali želiš lako uštediti novac, opet čitaj dalje!

Misliš da je nemoguće uštedjeti novac, a da pritom ni u jednom trenutku ne stavljaš sa strane? Varaš se, stvarno je moguće! Ispravno je kao i činjenica da su ispiti u tijeku, a da je tebi apsolutno sve zanimljivije od učenja, znamo. Bez brige, nećemo pričati o tvom fakultetu, već o drugim pojavama i problemima.

Koliko bi sve bilo lakše kada bismo mogli koristiti lažni novac iz društvenih igara! Primjerice, jesi li znao da se svake godine isprinta više novčanica za Monopoly nego pravog novca? Ili jednu zabavnu činjenicu – da su u Njemačkoj 1923. novčanice toliko izgubile svoju vrijednost da su ih ljudi koristili kao tapete? Nismo se pretjerano iznenadili na činjenicu kako se petkom najviše koriste bankomati, ali nas je začudilo istraživanje o tome koliko se puta dnevno posjećuju aplikacije banaka!

Vjerujemo da je i tebi pored svih društvenih mreža najposjećenija aplikacija tvoje banke. Ne brini, znamo kako ti je. Preplavljen emocijama iščekuješ napokon uplaćeni iznos, a dočeka te stari minus na računu s dodatkom mjesečnih naknada za korištenje nekakvih čudnih usluga, članarine ili naknada za vođenje računa. Moraš shvatiti, bilo je izuzetno potrebno otići u minus još par kuna. U stranu sve to, neka i uzimaju ono malo novaca što se klima na računu, ali muka kad moraš uplatiti još 5 kuna da bi mogao podići cijeli iznos – e, to je komedija.

Kad smo već kod komedije, vjerujemo da si primijetio da je serija Friends sada ponovno hit. Ne brini, ne gubimo se u mislima, već te samo želimo podsjetiti da Prijatelji slave 24 godine emitiranja serije i da si ostario. Ups, oni, ne ti! Serija ima veliku poveznicu i s tvojom karticom, odnosno bankom, baš zato jer je OTP u suradnji sa svojim prijateljima studentima osmislio genijalan način za jednostavnije vođenje financija te na kraju uštede – OTP Indeks! U paketu OTP Indeks vođenje studentskog tekućeg, deviznog i žiro-računa je besplatno! Osim toga, ne plaćaš upisninu ni članarinu za Visa web prepaid karticu, a možeš i besplatno voditi mobilno i internet bankarstvo. Moramo priznati, odličan način jednostavnog korištenja bankarskih usluga uz brojne pogodnosti, a ono najvažnije je da više nisi svaki mjesec u malenom minusu zbog raznih naknada. Otprilike 500 kn godišnje nije malo novaca, slažeš se?

Komentari na članak

Vezani članci

Faulty Team

„RED BULL CAN YOU MAKE IT?“

Studenti suočeni s nizom avantura u Europi; za uspjeh u Amsterdamu trebaju lajkove

The Tryharders iz Zagreba i splitski Faulty team proživljavaju avanturu života što je vidljivo iz opisa njihovih proteklih dana i svladavanju izazova u proputovanju Europom.

Technology

SIK-ova konferencija Youth Future Croatia 2019.

Ubrzane promjene u svijetu mijenjaju i poimanje karijere; donosimo najtraženije poslove budućnosti

Razvoj nove tehnologije omogućio je mladima stjecanje širokog spektra kreativnih vještina i pretvaranje nekadašnjih hobija u budući posao. Na SIK-ovoj konferenciji Youth Future Croatia 2019. govorit će se upravo o tim suvremenim poslovima.

Koncert

Trinaesto izdanje popularnog festivala na otvorenom

Najzvučnija imena ovogodišnjeg „INmusica“

Queens of the Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Alice in Chains i Portugal. The Man među najvećim su glazbenicima današnjice koje će hrvatska publika moći čuti na trinaestom izdanju „INmusic festivala“.

Učenje

Male mudrosti

Preživjeti rokove i uživati u ljetnim radostima

Kao studentu, nikada ti neće faliti zanimacije. Pred vratima je vrijeme kada ćeš se morati više posvetiti obavezama i ispitima, ali zato te čeka puno zabave i druženja u vrelim danima.

Einstein Forum

Natječaj za stipendiju

Stipendija od 10 000 eura čeka vlasnike sveučilišne diplome

Kandidati moraju imati sveučilišnu diplomu iz humanističkih, društvenih ili prirodnih znanosti.